Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Sice jsem teď při šlechtění z nedočkavosti všechno urychloval a platil, takže bych toto vylepšení ani nepostřehl, ale stejně jsem pro. Při běžném šlechtění a současných dalších činnostech se není problém zapomenout. Znám to z reálu, multitasking není má silná stránka, stačí se při řízení auta pustit do hovoru, odvést pozornost a hned jsem na dálnici do Rokycan místo na Mariánky (a ne jednou).

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ano :D Vždycky skleník urychlím SHáčkem a pak já trubka zapomenu, že něco šlechtím a vzpomenu si za několik dní :eek:
    Píšu si cedulky a stejně je mi to p.r.d platné xD

3. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Dala jsem ano, protože na to vždy zapomenu a toto by mi pomohlo.

4. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahoj i já dala ano,a právě díky tomokocovu návrhu,když si sem jdu přečíst nové příspěvky,tak si vzpomenu, že mám ve skleníku karafiáty.Už několikrát mi tato debata pomohla,díky tome :D

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ja tiež podporujem. Nakydám tam superka a potom zabudnem. Toto by nám - sklerotikom úžasne pomohlo.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ježkovo očičko, také souhlasím a letím do skleníku, vždyť tam mám karafiátek.
    Starý mozek by takové upozornění uvítal.
    :p

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Taky souhlasím. Na skleník si musím dávat upomínku xD

8. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj honzi
    návrh splnil vše potřebné a bude předán RT, které rozhodne o jeho případné realizaci.
    Díky a přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

9. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Hagerr
    návrh bohužel nesplnil předepsané podmínky pro předání RT.
    Díky a příjemnou hru
    Téma zamykám.

Hagerr tohle ocenil(a).
  10. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Také dávám ANO a plně souhlasím,často zapomenu a jdu tam až po několika dnech,myslím že tato funkce je u šlechtění zvířat.

Naposledy upraveno: 18/2/16
  11. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Také souhlasím s upozorněním že je ve skleníku hotovo a jsem ráda,že nejsem jediná která šlechtí i několik dní než si vzpomenu že bych měla konečně ty květináčky prohledat :)

12. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Super nápad,jsi fištrón:inlove:xDxD

13. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já taky souhlasím,stává se mi to často.;)

14. nebavimeto

nebavimeto Zelenáč fóra

Bylo by fajn mít více místa na pole, stromy a stáje :) (tak jako na Baharamě)

Aby se lépe hrálo ... nové stromy, nové stáje ... není místo :)

15. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj nebavimeto
    Doporučovala bych před podáním návrhu prostudovat Pravidla sekce, která říkají, jak by měl, nebo naopak neměl vypadat správný návrh a co může nebo nemůže obsahovat.
    Tvůj návrh porušuje hned několik bodů těchto pravidel - tím nejdůležitějším je, že mezi zakázané návrhy patří "návrhy na nové plochy, které by se využívaly k dalšímu pěstování plodin. Výjimkou jsou atypické nové prostory s omezením na využití. Nesmí být však pro pěstování stávajících plodin, zvířat nebo stromů."

Téma zamykám.

ell1956, Skeewe a tomokoco tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Skvělý nápad ... hlava dubová zapomíná, že mám ve skleníku něco sklidit xD .... každé takové upozornění je docela důležité.

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Je to skvělý návrh, u mě naprosto běžný, že šlechtím i několik dní, než si vzpomenu;):)

18. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj tomokoco
    tvůj návrh splnil předepsané podmínky a bude předán RT, který rozhodne o jeho případné realizaci.
    Díky a přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

A k cemu by mel takovy blok slouzit resp. kdy (pri jake cinnosti) ti chybi?

kaolín11 O tom taky nemam uplne prehled, ale to by slo snad udelat zalozkou prijate/odeslane darky (treba misto top10 farmaru, kterou osobne vubec nepouzivam), ale kazdy den to psat?

Naposledy upraveno: 3/3/16
    Sifion, evik1016 a lacrima tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně třeba chybí poznámka u sousedů, komu sem poslal poslední dárek.Bo tu hlavu už mám jenom na čepicu!xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.