Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mrkvička_chlupatá tak recepty jsou vynikající nápad, také bych je ocenila. Ovšem nováčci ocení i návrat vajíčkovníku a mlíkovníku - ty sice měnit jdou, ale za ceny pro nováčky jen těžko přijatelné.... A třeba časovky s výrobnou vajec se plní asi hodně dlouho...

Jonsdorf a sisinka tohle ocenili.
  2. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. Určitě Ano. Ale nějak moderněji. Třeba jak je (jenom příklad) nastaven Farmářský obchod, kde si můžeme vybrat o co by jsme se snažily, kde bude vše co už ve hře není. Dekorace, zvířata, stromy, recepty. Pro nováčky by bylo asi stejně nedostupné, a pro déle hrající by akce ztratila smysl, většinou vše mají. Kdo má štěstí a nahraje hodně žetonů za ty 2-3 dny co Renzo běží. Podle mě je to na několik měsíců bez reál. měny.

tomokoco tohle ocenil(a).
  3. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Jsem pro - jestli tam mám mít volná místa nebo jinou aspoň trochu smysluplnou nabídku, jsem pro tu nabídku...

4. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Ahoj přátele farmaři a farmařky, at neslyším pláč nářky.

Ač jsem koukal, že zde tento navrh byl a z nějakého důvodu neprošel, bych byl rád kdyby můj návrh měl lepší ohlas než předchozí.

Proto bych tu dal Anketu, forum, pro hlasování kdo by byl pro vložení vlaječky pro snadné listování a usnadnění daných akcí. Nejsem tu jediný který by zajem měl ale sám bez vaších hlasů se tento navrh neobejde proto všem za kladny hlas děkuji Michal

1 Ano jsem pro usnadnění,
    2 Ne jeví se mi to jako zbytečnost

blonde1980 a webmarian tohle ocenili.
  5. webmarian

webmarian Rádoby autor

Skvelý nápad, som jednoznačne za ;)

6. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Pig_boy
    děkujeme za návrh.
    Nicméně ač tě kolega v sekci Dotazy upozorňoval, aby sis před podáním návrhu prostudoval pravidla, zřejmě jsi to neudělal, a tvůj návrh porušuje hned dva jejich body.
    Jednak se rozhodně nejedná o propracovaný návrh, vůbec z něj není jasné, jaká vlaječka by se kam měla vložit.
    A za druhé je tvůj návrh v podstatě kopií návrhu hráče webmarian (u kterého je jasné, že bude pro) - a je zakázané podávat kopie již uzavřených návrhů.
    Je mi líto, ale téma zamykám.
    Díky a příjemnou hru

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dávám své ano. Odměny jsou stálé a pro mne již nezajímavé.;););)

aljanu a evainfo tohle ocenili.
  8. šebejda

šebejda Veterán fóra

Jsem jednoznačně pro. Já hlava děravá, před pár dny jsem se rozhod, že osázím celou plochu sovami, abych se nachystal na v orákulu zmíněnou akci. A k mému zděšení jsem zjistil, že mám úplně nepochopitelně sovín jenom jeden:p

9. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Hlasuji ano. A jak je výše uvedeno, nebyly by od věci také nějaké starší recepty a dekorky. Teď si vyzvedávám pouze baha body.

aljanu a evainfo tohle ocenili.
  10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Určitě ano,konečně by to byla změna a pro mně důvod proč opět mlátit krtka a koupit lístky.
    Poslední dobou je to k zoufání.Uvítala bych florénovník nebo nějaký receptík.

aljanu tohle ocenil(a).
  11. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ještě jednou ahoj všem - byla bych ráda, kdybyste se skutečně věnovali diskusi o návrhu, tj. o starších tajemných stájích dostupných jako odměny v Renzo jarmarku. Pokud tento návrh schválíte, předáme ho RT. Nemůžeme však zaručit, zda bude zaveden, ani nemůžeme předat něco, co v návrhu nebylo - je tedy zbytečné psát, co všechno byste na jarmarku chtěli - nehledě na to, že bylo oznámeno, že od příštího Renza nás čekají nové odměny. Tyto diskuze prosím vždy směřujte k dané akci - věřte, že i tyto připomínky jsou shromažďovány a předávány dále.
    Další diskuze mimo návrh již bude náležitě "oceněna".
    Díky za pochopení

tydýtková tohle ocenil(a).
  12. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Také hlasuji pro ANO a hlavně pro recepty.Dík za návrh.

Myrtha1 tohle ocenil(a).
  13. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Tiež hlasujem pre ÁNO, nakoľko odmeny sú stále rovnaké, pre mňa nezaujímavé, vďaka čomu nemám ani chuť venovať sa tejto akcii :(

14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj zejdy66: ale pro recepty nehlasuješ :) Jediné, pro co tady můžeš hlasovat, jsou starší tajemné stáje či výrobny.

aljanu tohle ocenil(a).
  15. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

No mně je to jedno,ale v dodatku je rozšíření i o recepty,a ty by se mi hodily více;)Ale ať je to tak,nebo tak,hlasuji pro:p

aljanu tohle ocenil(a).
  16. chant

chant Pisálek fóra

dotaz pro AgathuCh: ahoj, dle reakcí hráčů jsem pak ten můj návrh doplnila o recepty. Může to tak být nebo mám ten doplněk raději smazat, abych neporušila pravidla? Vím, že některé recepty lze dokoupit za floreny a nechci aby došlo k nedorozuměním a porušení pravidel tohoto vlákna. Díky za odpověď :)

17. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj chant
    přiznám se, že se mi dodatečná úprava úplně nelíbí, může se pak stát, že si tam hráč doplní něco, co změní význam návrhu a vlastně už to bude odsouhlaseno. Ale v pravidlech to nijak není a tady ten význam neměníš, tak to pro tentokrát necháme (a pro příště ošetříme v pravidlech) :)

aljanu tohle ocenil(a).
  18. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Jsem také pro - vlastně jsem pro cokoliv! Hlavně ať se ty ceny u Renza obměňují častěji! Většinou je ve stánku 1-2 věci, které mě zajímají a když si je odtamtud stáhnu, tak pak už jen hromadím body na dobu, kdy budou ceny obměněny. A to je strašně málokdy. Jakákoliv změna cen bude pozitivní!

aljanu tohle ocenil(a).
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Byla jsem pro i předtím, než došlo k úpravě návrhu. Protože to hlasování nerozlišuje, dovolila bych si jen poznámku, že mnohem víc bych dala přednost receptům pro řemesla.

karolinka120484 a aljanu tohle ocenili.
  20. aljanu

aljanu Aktivní autor

Také bych byla pro nové ceny.Já už mám stánek téměř prázdný,tak sbírám pouze body do zásoby......

karolinka120484 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.