Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj webmarian
    návrh splnil předepsané podmínky a bude předán RT, který rozhodne, co s ním dál.
    Díky a příjemnou hru
    Téma zamykám

Janké861 a tomokoco tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U mně je to krapet jednodužší, kromě šlechtitelských úkolů mám skoro všechny hotový! V podstatě mně zbejvaj jen ty nový z TS. Možná proto mně to příjde zbytečný.Na druhou stranu asi pro začátečníky by to mohlo být dobrý!

hrosice a Janké861 tohle ocenili.
  3. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj webmarian
    je mi líto, ale návrh bohužel nesplnil předepsané podmínky (dostatečný počet hlasujících).
    Ale i tak díky a přeji příjemnou hru
    Téma zamykám.

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě ano

dana9494 tohle ocenil(a).
  5. doben

doben Ikona fóra

Jo, to bych ocenil, ale myslím si, že cena 1 000 žetonů je trochu přehnaná nejen pro nováčky. Můj návrh je upravit cenu podle toho o co půjde např. výrobna=1 000, stáj= 800, strom= 600. Nebo tak nějak, protože kromě toho, že si doplníme sbírku, jsou celkem k ničemu, jelikož např. cena plodů je u starších stromů na trhu dost nízká. A kvůli úkolům, je to zbytečné, jelikož se dají levně i koupit.

dana9494 tohle ocenil(a).
  6. chant

chant Pisálek fóra

doben: O počtu žetonů by se dalo diskutovat. Já to nadsadila schválně, aby si Bigpoint nemyslel, že to chci zadarmo. Souhlasím s tebou, že výrobna, stáj, strom by měli různé ceny. Také by se cena mohla odvíjet dle stáří věci.
    Co se týká trhu, ano "vše" se dá koupit, ale mě přijdou některé produkty dost drahé a nováčci moc peněz nemají. A nezapomínej na tu radost, když můžeš něco dokázat sám! ;)

zejdy66, dana9494 a Skeewe tohle ocenili.
  7. doben

doben Ikona fóra

chant To sice jo, ale nováčci asi nebudou mít moc lístků, takže si je budou stejně muset koupit za floreny, nebo na ně budou šetřit strašně dlouho. Navíc za takovou cenu jsou tam i lepší ceny pro nováčky (např. dekorky). A proto si nemyslím, že je to nejlepší cena zrovna pro nováčky. Navíc k těm výrobnám potřebují ta zvířata, aby jim k něčemu byly.

8. chant

chant Pisálek fóra

Dobrá, dobene, neber mě úplně doslova. Cenu zkrátka nechám na Bigpointu. Můj nápad se netýká jen nováčků, ale i zkušených hráčů s vysokými levely. Ti také neměli šanci vše získat (smůla při tajemných sazenicích, nepřítomnost v době konání akce atd.) Mě třeba přišlo moc drahé další řemeslo (1250 žetonů), trvalo mi déle než půl roku než jsem to nahrála, ale nestěžuji si. Já hraji pro radost. Tobě to nepřipadá moc?

9. doben

doben Ikona fóra

chant No vidíš, přitom sis ho mohla koupit hned za 25 Kč. Ale řemesel je jen 5, tak je logické, že stojí jejich odemčení hodně. Navíc pokud si to myslím správně, tak 1 dostaneš hned s odemčením řemeslnické čtvrti, druhé máš z jarmarku, třetí se ti odemkne, když u těch dvou dosáhneš 3. stupně a ostatní aktivuješ na stromě moudrosti. Takže to vychází 625 žetonů na řemeslo. Ale zvířat a stromů je o dost víc než řemesel, takže se to s tím nedá srovnávat. Si představ, že by si tak dlouho šetřila na nějaký strom.
    EDIT: Když koupíš stavební parcelu, tak získáš možnost mít další 2 řemesla, takže za jedno dáš 625 žetonů.

Naposledy upraveno: 2/1/16
  10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jasnačka:p

11. chant

chant Pisálek fóra

doben: Jak jsi přišel na číslo 625 žetonů? Když já chtěla v jarmarku získat květináře, tak chtěl prodavač 1250 žetonů!! o_O A teď už musím jen čekat na 3. levely a schrastit hvězdičky na strom moudrosti.
    A prosím tě - kdy se dalo řemeslo koupit za pouhých 25 Kč? Farmu hraji již něco přes 3 roky,ale na tuto možnost si nevzpomínám. Asi jsem trochu natvrdlá :oops: ale dnes už neexistuje ani dobít si floreny pomocí SMS zprávy.

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

floreny lze koupit pomocí SMS, 110 florenů za 75 Kč

13. chant

chant Pisálek fóra

Medvánku, díky za info. :)

14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj všem,
    chápu, že si tu chcete i radit, ale stejně bych byla ráda, pokud byste se drželi tématu, tj. podaného zlepšovacího návrhu. Skutečně tu není místo pro to, abyste diskutovali o tom, kolik stojí v Renzu řemeslo a zda lze dobíjet floreny za SMS, na to tu je dost jiných témat.
    Díky

15. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Za mě určitě ano

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Za mě taky ANO...​

mamča50 tohle ocenil(a).
  17. if67

if67 Perspektivní autor

určitě by to bylo senzační..:p

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Určitě ANO … nejde jen o tyto věci, kterých mám více a klidně bych je rozdala a určitě i jiní starší hráči. Ale od jejich získání v akcích, leží pod velkou vrstvou prachu v regálu :D. By snad bylo fajn udělat celkovou farmářskou inventuru a dát Renzovi do výprodeje… bych přidala i staré dekorky :p :music:. A každý hráč (mladší i starší), kterému něco chybí, si určitě poradí. Renzo je teď mnohem častěji, než dříve a já jsem kdysi svému "dráčku" taky drobet pomohla na svět :D

mamča50 tohle ocenil(a).
  19. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

Co to je "nedostupné"? V akci OaD je ze starších zvířat i stromů dostupná spousta věcí. U výroben typu textilní mlýn a sýrárna je jen otázka, zda to RT pustí do obchodu. Losí pódium už vyměnit šlo. Jsem spíš za dokorky nebo naopak nové věci za vyšší cenu. POkud má někdo na tajemné stáje a rostlinky takové štěstí jako já, rád si ušetří a koupí něco lepšího než zajíce v pytli. Nebylo by od věci, pustit třeba i starší recepty do řemesel. Kde může nováček sehnat recept na langoše a navazující malinovou mňamku??? Kde sehnat výrobní tajemství na zimní věnec a podobné radovánky??

Coolischec tohle ocenil(a).
  20. bobina40

bobina40 Pisálek fóra

mrkvička: dobrý nápad s těmi recepty :D
    Losí pódium sice vyměnit šlo, ale za co? Většinou chtěli růžové upgrady nebo novinky (ať už stromy či stáje). Pod pojmem "nedostupné" myslela chant asi právě ty, co nejdou měnit v OaD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.