Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj webmarian
    děkujeme za návrh, nicméně ho musím zamknout, protože obsahuje anketu, která povoluje vícenásobné hlasování.
    Můžeš ho ale podat znovu se správnou anketou.
    Přeji příjemnou hru

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ale ano, proč ne?
    Myslím že každý nápad má své místo...​

3. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Dávám ANO. :)

evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Je to velice dobrý nápad. Dokonce bych ho rozšířil na Opice I - xxx, Opice II - yyy, Opice III - zzz atd. xxx, yyy, zzz by byly stávající názvy šlechtěnců a číslovky by daly hráči okamžitou informaci o stupni šlechtěnce.
    Takže hlasuji ANO.

evainfo, webmarian a Jonsdorf tohle ocenili.
  5. doben

doben Ikona fóra

To je super nápad. ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  6. honzi

honzi Komisař fóra

Já bych to nazval vyhledávání podle názvu základního zvířete... Prostě napíšu kůň a vyhodí mi to koně ;)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Jakákoli věc, která nám ulehčí práci na farmičce je u mě určitě vítaná. Už je toho při tom množství akcí docela hodně a určitě nejsem sama, co nestíhá vše tady sledovat a opožděně čte příspěvky, natož pravidelné nákupy, prodeje, dárky a pod. ... každé ulehčení zde je pro mě + :p

Janké861 a Jonsdorf tohle ocenili.
  8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) asi by to skutečně už chtělo nějaké zjednodušení, názvy šlechtěnců nemají řád ani logiku, nyní přibývá spousta cizojazyčných názvů, pamatovat si to fakt nechci a lepit si papírky na monitor také nebudu ... myslím, že je to dobrý nápad

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dávám ANO;)dobrý nápad.:p

10. špekov

špekov Pisálek fóra

• Prostuduj si prosím před každým podáním návrhu pravidla fóra, děkuji.
    Ahoj, jeden z mích sousedů je "křepelka" a napadlo mě, že by bylo cute chovat na farmě křepelky a jako výrobna by mohla být hnízdiště pro křepelky, z nějž by byli malá vajíčka.:)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) obávám se, že tento návrh není zcela v souladu s pravidly sekce a bude asi zrušen, viz řádky, které přímo uvádějí, jaké návrhy jsou zakázány:
    návrhy na nové plodiny, stromy a zvířata, které neobsahují i jejich další využití ve hře

bylo by zřejme vhodné před podáním návrhu si pravidla pečlivě pročíst

Janké861, farmarka_e a tomokoco tohle ocenili.
  12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě ano

13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

jé dávám ne nechci už žádné nové zvíře už jich máme dost

Janké861 a tomokoco tohle ocenili.
  14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj špekov,
    jak již zmínil hráč Medvánek, tento návrh patří mezi zakázané - před podáním návrhu si prosím vždy přečti Pravidla fóra.
    Díky
    Téma zamykám

15. webmarian

webmarian Rádoby autor

Jedná sa o žiadosť, aby bolo možné v družstve/farmárskej hale označiť zelenou stužkou mnou vybrané farmárske úlohy, čiže podľa vlastného výberu.
    Tá istá možnosť ako je to pri označení v mlyne - označím si spomínanou zelenou stužkou len tie zveratá/krmivo výrobu, ktoré chcem aby sa mi zobrazili.
    -
    Aj keď sú v D/FH viaceré možnosti v časti "vyhľadávanie", možnosť "svojho" označenia/výberu by mohla byť prospešná a užitočná.
    Vyberiem si napríklad 3 úlohy, ktorým sa venujem vrámci farmy a nemusím ich tak pracne vyhľadávať.
    -
    Takže, bolo by možné poriešiť aj túto možnosť?

dana9494 tohle ocenil(a).
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tahle možnost mi připadá praktická, já třeba některé úkoly vůbec nemám v úmyslu plnit. A na další zase nemám lvl a odkládám je na později. Takže označení by mi určitě pomohlo.

dana9494 tohle ocenil(a).
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím si že když chci plnit například 2-3 konkrétní úkoly, vyhledávač podle názvu úkolu, je dostačující [​IMG] ! Navíc se dá nastavit ve vyhledávaču i [​IMG]!Otravnější mně připadne dodávání surovin do konkrétních úkolů! Hlavně když je tam více položek!:eek: Zde by měl RT zapracovat a umožnit splnění daného úkolu jedním kliknutím!:eek:

Lyzarka a hrosice tohle ocenili.
  18. webmarian

webmarian Rádoby autor

kaolín11
    Niekto si môže pamätať úlohu podľa názvu, niekto nie, takže to neberiem ako dostačujúce.
    Zoberme si to aj tak, že ja mám "nedávno zahájených" 17 úloh a chcel by som mať zobrazené len 2-3, ktorým sa práve venujem.
    ;)

maja.rada a dana9494 tohle ocenili.
  19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Bylo by to super,souhlasím

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  20. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

kaolín11: to by se mi taky líbilo :))
    (už tu jednou jeden takový návrh byl, ale už je to dávno a mezitím přišla přestavba družstva...)

Ale taky mám problém si zapamatovat název úkolu, zvláště, když je jich tolik... třeba ty děsivkové si nepamatuji vůbec :)

Lyzarka, hrosice a maja.rada tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.