Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

pro skalara.v: Vím, že info o počtu hnoje je v infobublině, a to jak u kombajnu tak u růčo sázení, ale jde o informaci pro ty, kteří třeba nehnojí, chtějí vydělat a zároveň chtějí optimálně nabízet hnůj po 100 kupkách, aby nebyli považováni zbytečně za jakési obchodní "troly", kteří "otravují" malými nabídkami ... a ještě mohou mít zejména zpočátku hnojiště v základní verzi (100). Rozhodně by tato informace nikomu neublížila a myslím, že by ani nepřekážela...
    A stále mám stejnou otázku - Kde co nejrychleji přímo ve hře (nikoli na diskuzním fóru) u postavené stáje či výrobny kromě své chatrné paměti najdu informaci o množství hnoje, které při vykydání získám?

2. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Já dost často dávám taky né ,ale stejně to nemá cenu.Protože lidé si neuvědomí ,že již takhle toho je dost.A tek velká většina dává u všeho ano,

Pitrýsek47 a AgathaCh tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vydělat na trhu, se dá jedině při akcích, jindy to nemá smysl (zbytečné klikání a poplatek), cena je velmi nízká a hnůj na trhu vydrží cca týden (?) a pak se vrátí s prodělkem zpět.
    Myslím, že těch stájí, které dávají více kusů hnoje tolik není. Tak kdo chce si je může pamatovat a tu paměť cvičit ;)

AgathaCh tohle ocenil(a).
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky se dá juknout do města do dílny :p (pokus o vtip o_O) Už mlčim, už mlčim ;)

Ale je fakt, že těch návrhů je poslední dobou docela dost a pochybuju, že se tím bude RT vůbec zaobírat, když jim ani nevadí samotný problém s bobkama - nedostačujícím hnojištěm. Pláčeme každou akci a je jim to šumák. Z nedostatku bobků při akcích jsem už tak otrávená, že většinou nechodím lovit ani na trh.
    Ale pokud návrh projde a třebas se i zavede, budiž. RT si stejně udělá, co uzná za vhodné a je pro něj výhodné. Co chtějí hráči je, myslím, irelevantní :(

5. doben

doben Ikona fóra

Teď jsem si prošel pár stránek návrhů, které byly předány RT. Byly tam i lepší a užitečnější než tento (neříkám, že všechny) a stejně nejsou zavedeny do hry. Myslím si, že i kdyby tady návrh uspěl, tak je jen hodně malá šance, že uspěje i u RT. Ale k tomuto návrhu bych dodal jen tohle. Pokud si někdo není schopen zapamatovat, kolik hnoje dává pár stájí, které má zrovna na ploše, tak je na tom s pamětí hodně špatně. A pokud někdo sám o sobě ví, že to nedokáže, tak si to může jednoduše napsat nebo vytisknout na papír.Myslím si, že když by tento návrh byl zaveden do hry, tak o něj po nějaké době bude tak malý zájem, že někdo podá návrh na jeho odstranění. To je ode mě k tomuto návrhu vše. A ještě bych chtěl říct, že když je u něčeho anketa, tak je to proto, aby se mohl každý vyjádřit sám za sebe. jan svatek ta poslední věta nebyla mířena na tebe, ale na někoho jiného;)

Naposledy upraveno: 26/11/15
    tydýtková tohle ocenil(a).
  6. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

pro doben:
    Nikomu přece nebráním, aby se vyjádřil, jak chce. Jen jsem se snažil vysvětlit, proč tento návrh předkládám. Když to někomu vadí, v pořádku, má na to pochopitelně právo. A jestli bude či nebude návrh zahrnut do hry, je pochopitelně závislé na RT, jak jsem ostatně napsal výše. A že zde odpovídám na vaše příspěvky, není proto, abych někoho přesvědčil o svém návrhu (nemám patent na rozum), ale abych případně upřesnil, jak bych si to představoval a jaká je motivace k podání tohoto návrhu...
    Opakuji - děkuji za všechny i nesouhlasné podněty.
    A nakonec - nemohu v hlavě skutečně nosit vše - snažím se přitom o to, abych měl co nejmenší prodlevy mezi dozráním a sklizní. Stále počítám a počítám. A že považuji svou paměť za "chatrnější"? Nu - tak je taková. Prostě si vše nepamatuji a chtěl jsem jen pomoci "podobně postiženým", aby to měli trochu snazší...

pro tydýtková:
    I já si myslím, že jsou jistě potřebnější návrhy. Jen mám pocit, že tato malá změna (doplnění info) by neměla mít vliv na chod farmy a mělo by ji být možno programátorsky ošetřit snadno (ale po předváděcí akci "zlaté banány" už mám jisté pochybnosti...)

Naposledy upraveno: 27/11/15
  7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte, já si to taky nepamatuju, a to asi proto, že mám běžně od všech stájí a výroben na plochách alespoň po jednom kousku. Vlastně ne, ze všech možných jich běžně nepoužívám asi 10... Ale i tak je toho moc. Tenhle údaj mi chyběl párkrát, když byl hnůj vysoko a já nechtěla ztratit ani jeden, to bylo ale v nízkém levlu. Teď už si to prostě hlídám odhadem, a když tak jdu prodat třeba 92ks. Nebo 26.
    Takže určitě to někomu pomůže a jiný to nevyužije, dávám ano a zároveň jako doben myslím, že ho RT nedá, a že jsou potřebnější návrhy.
    Mně zase na infoliště chybí údaj o tom, jak dlouho zvíře/produkt roste. Na to narážím pořád, když je před akcí, nesklízím, ale myslím si, že by mohlo stihnout dorůst, ale dokud ho nenakrmím, tak to nezjistím. Musela bych přejít do "bedny", nebo do "košíku", a na to zrovna třeba nemám čas.
    Takže myslím, že takových drobných vylepšení by se dalo navrhnout hodně, ale jak říkala skalara - bobkoproblém považuji za větší - a nic se pořád neděje.
    Hezký pátek a rychlé traktory !

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

doben: píšeš: " Pokud si někdo není schopen zapamatovat, kolik hnoje dává pár stájí, " .. No při tom fofru třeba ráno při sklizni se všemi mazlíky a (hlavně u akcích s vypadávátky) určitě nemyslím na hnůj a kolik mám stájí a která mi dává jednu mrvu, či dvě xD .. a na ploše zrovna "pár stájí nemám" ... vedlejší ( stromky a stáje), lesní (stromky a stáje), deštní prales (stromky a stáje ... často mi nějaký "bobánek" uteče, protože na plochách které jsem jmenovala jen sklidím, vykydám, nakrmím a napojím. Nemám tam žádnou sadbu, takže nevidím v pomocníkovy množství svého hnoje :sleepy:. Pokud zjistím, že jsem přes limit, jdu to prodat, nebo pohnojím rostlinky ... no nikdy se nedovím, kolik mi uteklo té vzácné mrvy xD

Janké861, tomokoco a Iwuska tohle ocenili.
  9. doben

doben Ikona fóra

evainfo přibližné množství si snad zapamatuješ, ne? A navíc píšeš, že při takovém fofru nemyslíš na hnůj, takže se těžko budeš každou sklizeň dívat na info u každé stáje. A pokud se někomu nechce počítat kolik hnoje zrovna dávají stáje na ploše, tak stačí vyprázdnit hnojiště a celou plochu sklidit. Napsat na papírek množství získaného hnoje a ten nalepit na počítač. Údaj bude vždy po ruce.

farmík84 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Ahoj, já pro tento návrh teda nehlasuju, ale názor napíšu, kdyby nakrásně RT tomuto návrhu vyhovělo, tak za týdne, možná ani ne, tu bude návrh aby se psalo do této malé listy i kolik je vody, SH, a zuzi, a lišta by byla přes celou délku obrazovky. Proto v RT nejsou úplní .....tak si toto určitě domyslí.
    Na jednu stranu nadáváme, že se hra seká a na druhé straně, takovýmato výzdobkama k tomu chceme přispívat sami.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky pravda, ale myslím, že návrhy v tomto foru (ať už sebemenší a pro někoho zbytečné) jsou na místě a pomůžou i v těch drobnostech, které momentálně nepotřebujeme, protože je nemáme. Že je toho dost je stále se vyvíjejícími a doplňujícími prvky ve hře, jako i hrou samotnou a bude toho víc :sleepy: a budeme chtít hlavně těmito "drobnostmi" ušetřit čas.
    Co třeba stonek .. dříve jsem ho odklikla a věděla co je na co .. dnes už to nejde při 112-ti stoncích a díky za pomocníky. V inventáři jsem dříve věděla, kde mám jaké zvíře, strom, či dekorku ... dnes není čas hledat a díky za funkci hledání, teď už i na trhu, nebo dárky - zásobárna, hnojiště (jsem s ním spokojená), nastavení hry se rozšířilo ... je těch drobností hodně a hodně a ne každý s tím zrovna dříve souhlasil. I mě ty info okna překáželi a teď jsem za ně ráda ...
    proč by mi tedy "info okno" na stáj a výrobnu neukázal kromě SK a vody taky počet hnoje? Podle mě to tam určitě patří. :p
    doben: .. co sleduji toto forum na zlepšováky, tak nikde nejsi spokojený a většinou odmítáš. Čekám na tvůj wau návrh a určitě bude lepší, tak že ho přijmu :p

Naposledy upraveno: 29/11/15
    Iwuska tohle ocenil(a).
  12. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

To já bych moc chtěla seřadit si stáje v inventáři podle sebe.Ten jejich systém nechápu- stáj X, pak dlouho nic a k ní oranžová a pak zase kdo ví kde a mezi čím dílna od této stáje - děs. Při tolika stájích je to únavný,když musím k vůli vypadávátkam stále chlívky rušit a zase nasazovat a hledat:sleepy:

evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  13. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj maja.rada
    tenhle příspěvek je ale naprosto mimo téma - máš možnost si seřadit stáje abecedně nebo si některé vyhledat, stačí číst názvu. Pokud ti to ale nestačí, můžeš vytvořit samostatný propracovaný návrh.

Ahoj jan.svatek
    návrh splnil předepsané podmínky a bude předán RT, který rozhodne o jeho realizaci.
    Děkuji a přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

Janké861 a jan.svatek tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes se mi podařilo kombajnem sklidit celé nebe, místo abych sklidila jen oblíbené. Tak mne napadlo, zda by nešlo dokoupit znovu aktivování řádku za floreny. Při takovéto chybě, zrovna před akcí, by to nebylo špatné ;)

EDIT: platba ve FL by mohla být odstupňovaná podle zbývajícího času k další aktivaci. Některé řádky - např. na hvězdičky a kupony na pomocníky - by zakoupit nešly.

Naposledy upraveno: 2/12/15
    tomokoco tohle ocenil(a).
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nepřipadá mi to špatné, s mými dvěma řádky není problém si to ohlídat :), ale když jsem zjistila, kolik už existuje řádků o_O... Zkrátka jsou určitě mezi námi takoví, kteří by to využili.

16. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Taky se mi to stalo (ne dnes), ale co s tím? Tak jsem holt rozpěstovával o něco pomaleji (šlo o řádek kaštánků)... poučení pro příště. A jak jsem hlasoval? "Je mi to jedno" Proč jsem tak hlasoval? Protože volba "ano" by pro mne znamenala větší útraty a nakonec by tak bylo možno postupovat čistě za peníze (sklidíš, nakoupíš floreny, utratíš floreny, sklidíš...). A volbou "ne" bych zase "házel klacky pod nohy" těm hráčům, kteří by (snad) chtěli tento nový prvek zavést (a to nechci, neboť je to v takovém případě jejich věc, kdyby chtěli utrácet a utrácet...). Takže jsem nakonec volil "je mi to jedno" (taky jsem mohl nevolit, ale když už jiní hráči věnovali svůj čas ve svých úvahách mému předchozímu návrhu, nechtěl jsem tento návrh jen tak pominout).

Janké861 tohle ocenil(a).
  17. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

na to nemám jasný názor, na jednu stranu chápu, co tě k tomuto návrhu vedlo, ale na druhou stranu by toto bylo zneužíváno k rychlému postupu hráči, kterým je jedno, že do toho cpou reálné peníze... (některé řádky dávají pěkné BZ či BBZ).
    takže hlasuji spíše pro ne...

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hlasuji ne, hra nemá být jen o penězích ... toto "zlepšení" by zcela převrátilo funkci "nebe"

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Vzhledem k tomu, že anketa obsahuje nepovolenou možnost hlasování, návrh uzavírám.

20. webmarian

webmarian Rádoby autor

Jedná sa o žiadosť, aby bolo možné vyhľadať vyšľachtené zviera podľa kľúčového slova - druhu.
    Napríklad:
    Na trhu chcem ponúknuť na predaj vyšľachtené zviera z druhu opica, po zadaní tohto kľúčového slova určite nenájde vrešťan alebo king kong.
    Preto by sa mohlo pouvažovať nad možnosťou, že bude opica vrešťan, opica king kong atď.
    -
    Vieme, že je možnosť zobraziť všetky vyšľachetné zvieratá v poradí za sebou, ak zvolíme "podľa levelu".
    -
    Takže bolo by možné upraviť kľúčové slovo podľa druhu, ako je vyššie spomínané?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.