Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

neni už těch náhodných prvků ve hře nějak moc?
    Jen pro zajímavost bys ale mohl rozvést, jaká mince se tam bude házet a jak ji získáš :)

2. doben

doben Ikona fóra

Tento návrh je pro mě pouze druhé kolo štěstí. Proto dávám NE. Kdyť v tomto návrhu jde úplně o to samé. Dokonce i ceny jsou úplně stejné.

Iwuska a tomokoco tohle ocenili.
  3. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Já jako vždy bych určitě dostala jen BZ.Tak tedy né.

4. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Asi by tam mohla byť možnosť vhodiť 10, 20, alebo 50 grajciarov a podľa toho by boli odstupňované aj odmeny.

Edit: pajaable má lepší nápad tie mince z M6 sú naozaj nanič

Naposledy upraveno: 16/11/15
  5. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Dávám ne, zase nějaké loterijní prvky, opět by záleželo na tom , jaké má farma náhodné číslo

zvoneček a tomokoco tohle ocenili.
  6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě ANO ;)

Farmerama 97+ *** Bahamarama 278+
    říjen 2010

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já osobně nemám na takové věci jako je kolo štěstí apod. nikdy štěstí dostat něco pěkného.
    Jestliže se tu zmiňuje "jakási" měna, viděla bych to spíše na M6 mince , které po splnění
    úkolu v družstvu Mise M6 , straší ve stodole a mám jich šíleně moc a jistě nejen já.
    Dosud pro tyto zbylé M6 mince není využití.

8. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Dávám ne,protože si myslím,že něco bylo podobného ve Fantasyramě,tam se taky něco lovilo,takže by se to opakovalo z jiné hry a to nechci.

lacrima a tomokoco tohle ocenili.
  9. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj
    návrh splnil vše potřebné a bude předán RT. ¨
    Díky a přeji příjemnou hru.
    Téma zamykám

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  10. -AnetkaS-

-AnetkaS- Zelenáč fóra

Ahoj, myslím si že už to jednou bylo ale nejsem si jistá; jak je nahoře ta lišta s BZ a levelem, aby to ukazovalo třeba jen při sklízení kolik BZ mi chybí do dalšího levelu.

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

-AnetkaS- skús si myškou ukázať na číslo tvojho levelu, mne sa tam vždy v obláčiku objaví tento údaj. Najprv koľko BS už mám, aký mám aktuálny titul a koľko BS mi ešte chýba do ďalšieho levelu.

pajaable, Foxík25 a lubin1234 tohle ocenili.
  12. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj -AnetkaS-
    jak už napsala Milka66, ve hře je velmi jednoduchý způsob, jak zjistit, kolik BZ ti zbývá do dalšího levelu - když najedeš myší na ukazatel, objeví se informační okno (pokud ti toto nefunguje, je možné, že máš vypnuté zobrazování tooltipů v nastavení):
    Není tedy důvod přidávat nějaký další způsob.
    Díky a příjemnou hru.
    Téma zamykám (důvodem může být i to, že tvůj návrh neobsahuje anketu - před příštím návrhem si prosím prostuduj pravidla sekce, díky)

13. špekov

špekov Pisálek fóra

Ahoj, teď, když se blíží Vánoce, mě napadlo, že by mohla být akce na ozdobení vlastního vánočního stromku, který by jsme mohli nazdobit a zkrášlit, za pár krejcarů bychom si jej pak mohli postavit jako dekoraci a získat z něj nějaké BZ. :);) To je dobrý ne? :D

14. doben

doben Ikona fóra

Myslím si, že RT už má vánoční akci naplánovanou dlouho dopředu a i kdyby chtěli, tak už ten stromeček nestihnou nachystat. Hlasovat nebudu, protože tu není napsáno jak by stromek vypadal, co by dával, jak přesně by se zdobil atd.. Pro mě je to jen návrh, který tě prostě jen tak napadl a hned si ho sem napsala. Myslím si, že by se dal rozvést, ale to je jen na tobě.

15. špekov

špekov Pisálek fóra

Tak jak při sklízení získáváme materiál, by jsme mohli získávat baňky, řetězy, další lesklé dekorace, sněhové vločky, mašle a jiné, co se dává na stromeček a každých 12 hodin by jsme z něj sklidili BZ. Co více si jen přát? :music:

16. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

špekov myslím že RT by k tomu neprístupila.že za pár grajciarov kúpiť dekorku (stromček) a potom ju podľa seba ozdobiť.to by nebolo zlé ako na stonke by mohla pribudnúť vianočná rada .čo by tam mohlo byť to neviem .myslím si že RT už má hotové niečo pre nás.

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

špekov, je to hodne nedomyslené, možno by to zábava bola, ale k čomu? Kde by bol stromček? Aký by to malo zmysel, ak by ho videl len ten, čo by ho zdobil? To by mala byť akcia pre celú komunitu a podľa mňa RT už má určite vymyslené Vianoce. Či sa nám budú páčiť - uvidíme. Zatiaľ vždy celkom prekvapili. Toť môj názor. Nehlasujem.

Milka66 tohle ocenil(a).
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Mě se ten nápad líbí,by bylo další zpestření ve městě :p. Když mi nepůjde kino, si půjdu zalovit do rybníka. Ale moc M6 nemám .. padají vůbec .. to nějak nesleduji. Já bych třeba nechala něco mlít "krmení do rybníka" .. hodně rostlinek je nevyužitých.

19. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Za mě ne. Připadá mi to jak Kubík. A zbytek bych opakovala co už je tu napsáno. Z mého pohledu dostáváme dárků dost :)

P.S. stejně za pár dní jezírko zamrzne :)

tomokoco a lacrima tohle ocenili.
  20. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj špekov
    jak již napsali hráči přede mnou, takto postavený návrh bych RT nemohla předat - pominu jeho nevhodné načasování, ale jedná se o naprosto nerozpracovaný návrh, v podstatě jen o nápad, takový výstřel do tmy. Nejde o jednoduchou věc, kterou lze říci jednou větou.
    I tak ti přeji příjemnou hru.
    Téma zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.