Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Pro mě to nic nevyřeší, takže jsem dal NE.

malinkami a kaolín11 tohle ocenili.
  2. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj malinko, za mne taky ANO. Někdy to trvá než všechno najdu a tohle by mi hledání usnadnilo:).

3. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

jsem pro zrušení a pro dodatek jak tu píše farmarka_e

malinkami tohle ocenil(a).
  4. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj malinkami
    tvůj návrh získal dostatečnou podporu a bude předán RT.

Janké861 a malinkami tohle ocenili.
  5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Dráče, taky děkuji za podporu :music:

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Určitě ANO ... ráno před sklizní jdu raději do řemeslnické čtvrti, kde je to momentálně rychlejší ( když potřebuji více produktů naráz) a zde bych měla řemesla pohromadě .. klik a mám dva mrkváče na snídani, které v "liště" určitě nejdou kliknout dvakrát ;)

Naposledy upraveno: 13/10/15
    aljanu a malinkami tohle ocenili.
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě ano je to dobrý nápad

8. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Návrh se mi líbí - mě osobně by taky pomohl - takže ano podpořím tento dobrý nápad.

9. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Dávám ANO bude lepší přehled.

10. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj malinkami,
    návrh splnil potřebné podmínky a bude předán RT.
    Díky a přeji příjemnou hru

11. hároš75

hároš75 Zelenáč fóra

Chci se zepta zda by nešlo dát do krmiva pro kiwi místo vavřínu něco jiného.Vavřín je až v 95 levlu.

12. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj hároš75
    obávám se, že toto rozhodnutí je plně v kompetenci RT, který pro toto složení měl jistě své důvody.
    Než dosáhneš lvl na vavřín, můžeš zatím krmivo nakupovat na trhu.
    Přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

13. Tomko8181

Tomko8181 Zelenáč fóra

Ahoj, taky se vám zdá, že už je to, co máme ve stodole opravdu nepřehledné? Musíme hledat i v osmi oknech, jestli máme na nějaké ze tří ploch katalpu XXL? Nebo jestli vůbec mám někde na ploše vysazenou švestku? Už je to velice složitá hra, když se ji rozhodnete hrát denně a pořádně. Synovec ji přestal hrát před rokem, kvůli nepřehlednosti. Jen to zjednodušit a určitě to jde. Šlo by určitě udělat, aby třeba ve stromech ve stodole byla švestka, když se na ni klikne, bude tam následující:
    Švestka:
    Ve stodole 37x na ploše 7x
    Švestka XL:
    Ve stodole 17x na ploše 7x
    Švestka XXL
    Ve stodole 0x na ploše 6x
    Tím se všechno krásně zjednoduší. Nehledě na to, že budu vědět, jestli mám mišpuli XXL ve stodole, když jí můžu mít na ploše. Bude to přehledné v tom, že vím, jestli mám na ploše 3x mišpuli a 2x mišpuli XXL ve stodole a na ploše žádnou, tak ji tam mám dát... To samé se dá udělat u chlévů. Kurník žlutý, oranžový, červený, růžový, neonový... U ostatních zvířat Classic + Classic++. Každé zvíře i strom by měli ve stodole jeden, nebo jen jednu volbu a tam se dozvím vše, co mám, kde to mám a jestli to mám. Tím se vyřeší to, že při OD hned budu vědět, že mám dvě červené konírny ve stodole, ale nemám nikde červený kozí chlívek, tak začnu měnit. Nebo nakupovat v tajemných stájích, nebo sazenicích... Ale vlézt do stodoly a tam se v tom přehrabávat je už neúnosný. Nebo při najetí myši na chlév, který je na ploše, se může ukázat že mám ve stodole k dispozici vylepšení.
    Dalo by se to nějak vylepšit? Je to i v zájmu poskytovatele hry. Nemám růžovou konírnu, bude to v šedé barvě. Jestli ji chci, mohu si ji koupit za FL, peníze, nebo měnit. A budu mít i přehled o tom, co ve svém levelu mohu mít a nemám.
    Zkusme to prosadit, třeba se tomu někdo začne věnovat...

tydýtková a *dareba1 tohle ocenili.
  14. doben

doben Ikona fóra

Ahoj Tomko8181, obávám se že tento návrh neobsahuje anketu, takže nemůžeme hlasovat. Ale jinak jsem pro.

*dareba1 tohle ocenil(a).
  15. honzi

honzi Komisař fóra

Tomko nejde o stodolu, ale spíš o inventář... aAle jinak - super nápad

16. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Tomko8181
    jak už se zmínil doben, musím vlákno zamknout, neboť neobsahuje anketu (viz Pravidla).
    Podobný návrh Přehled vysazených stromů byl nedávno předán RT.
    A jak už tě někteří upozorňovali, trochu se ztrácíš v pojmech :)
    Přeji příjemnou hru

17. medulinka

medulinka Rádoby autor

Nevím, zda to bylo či zmizelo (mám pocit, že to tam bylo), ale chybí mi v družstvu u zákaznických zakázek, že nevidím kolik mám daného zboží ve stodole, abych podle toho zakázku plnila či ne. Pokud to tam nebylo, bylo by dobré, to instalovat a pokud to tam již bylo, nevím proč to tam není a bylo by dobré udělal v tomto případě krok zpět.
    medulinka
    :( :(:(:(:(:(

18. StarýFarmářJohn

StarýFarmářJohn Zelenáč fóra

Bylo to tam, také mi to zmizelo :(

19. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

20. falcon

falcon Zelenáč fóra

Ahoj,
    mám návrh vztahující se k Jackovu obchodu.

Navrhuji, aby existovala možnost, aby u položek, které již hráč vlastní:
    1. V případě, že kliknu na příslušný předmět, tak dole zobrazit text "Tento předmět už jsi koupil" (tak jak je tomu již nyní u některých položek, které může hráč získat pouze 1x, např. recepty) nebo
    2. Na obrázku předmětu zobrazit červený křížek v místě, kde se nyní zobrazuje zelená fajfka u předmětů, na které hráč má vypěstované plodiny.
    Já osobně preferuji možnost 2.

Zapnutí příslušného nastavení by se provádělo v Nastavení hry - Další nastavení. Zde přidat položku:
    Umožnit koupit všechny položky v Jackově obchodě
    s defaultním nastavením na Zap.
    Nastavení Zap: Dosavadní stav
    Nastavení Vyp: Můj návrh

Toto nastavení by usnadnilo výběr předmětů hráčům, kteří si chtějí nakupovat předměty pouze 1x, do "sbírky".

V současné době je poměrně obtížné procházet všechna místa, kde může být předmět umístěn (plocha, park, nebe, inventář) a zjišťovat, zdali daný předmět již nevlastním.
    Možnost pěstovat děsivé plodiny je časově poměrně omezená a hráč si tedy nemůže vypěstovat tak velká množství plodin jako u ostatních. Pokud chce mít předmět do sbírky, tak musí velice pečlivě rozmýšlet, který koupit a které tedy i pěstovat plodiny.
    Možnost si přímo v Jackově obchodě ověřit, které předměty ještě nevlastním, je tak pro hráče časově výhodná.

Děkuji za podporu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.