Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. berumra

berumra Zelenáč fóra

Ahoj, měla bych návrh pro vylepšení hry a myslím, že by se zalíbil většině hráčům.
    Návrh je takový, že by mohla být aplikace na Android a iOS.
    Děkuji :)

.beda83. tohle ocenil(a).
  2. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj berumra
    i když by to celá řada hráčů přivítala, tento návrh jednak postrádá anketu a jednak odporuje pravidlům sekce.
    Navíc zde aplikace již existovala, ale RT se rozhodl ji nadále nepodporovat a neaktualizovat, tak se nedá předpokládat, že by ji obnovil.
    Nicméně hru můžeš i na Androidu i iOS hrát...
    Téma zamykám.

3. sdman

sdman Pisálek fóra

Prosím smazat návrh na větší počet dárků zapoměl jsem na anketu proto vytvořím vlákno nové dle podmínek.

Naposledy upraveno: 30/7/15
    babioli a terkacheerka tohle ocenili.
  4. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Já bych se přimlouvala také.

5. sdman

sdman Pisálek fóra

Omlouvám se nedal jsem anketu jdu to tedy napravit a prosím administrátora o případné smazání tohoto vlákna

6. sdman

sdman Pisálek fóra

Zdravím vzhledem k tomu že ve hře je 18 + bonus 6 = 24 sousedů a lze poslat jen 5+bonus 2 = 7 dárků je celkem málo nevím proč je ve hře toto omezení, které znevýhodňuje ostatní sousedy. V jiných hrách je povoleno posílat dárky všem sousedům a počet sousedů také není omezen.

Jediné omezení bych zavedl samozřejmě v posílání dárků mimo sousedy, aby se nedalo posílat za den třeba 150 dárků tam bych nechal nějaký limit.

Myslím že limitovat obdarování sousedů z 24 jen 7 za den je ochuzování ostatních přátel.

Děkuji za vyjádření.
    Zdravím, nevěděl jsem kam to přesně napsat tak se předem omlouvám pokud yb to do tohoto vlákna nepatřilo.

Chtěl bych se zeptat a zároveň navrhnout zda by nebylo možné vzhledem k počtu sousedům, kterých je i z aktivním bonusem tuším 24, aby i počet dárku byl vyší než s bonusem 7, ale třeba alespoň 15 aby se dostalo téměř na všechny sousedy.

V jiných hrách také se mohou poslat dárky všem sousedům nevím z jakého důvodu je zde omezení na pouhých 7.

Děkuji

7. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj sdman
    chápu tvou touhu spravedlivě obdarovat všechny sousedy, nicméně omezení má svou logiku a důvod. Je to především z důvodu omezení pushingu, tj. nepovolené spolupráce mezi farmami, kdy by si hráči posílali dárky a výrazně si tak zjednodušili např. plnění akce či farmaření obecně.
    Podobných návrhů bylo nejen z naší lokace několik a všechny RT zamítl.
    Navíc je to návrh na fungující prvek hry, proto ho podle pravidel zamykám. Pokud chceš své sousedy obdarovávat spravedlivě, nezbývá nic jiného než jim posílat dárek postupně.
    Přeji příjemnou hru

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  8. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Farmárske a Bahama plodiny sa dajú kúpiť vo Farmárskom obchode a dá sa s nimi aj obchodovať
    na Trhovisku počas celého roka.
    Nakolko je „Desivka“ iba raz za mesiac a je pomerne ťažké plniť „Desivé úlohy“
    a nakupovať v „Jackovom obchode“, navrhujem preto počas „Desivej noci“ pri prepnutí
    na desivý mód aby sa v meste prepla výzdoba na „Haloveen“ a vo Farmárskom obchode
    by bolo možné nakupovať „Desivé plodiny“ a na Trhovisku by taktiež bolo možné obchodovať
    s „Desivými plodinami“.
    Potom by sa desivé plodiny nemuseli pripisovať automaticky pri náhodnom odovzdaní
    na nulu, ale hráči by si potrebné množstvo mohli nakúpiť vo Farmárskom obchode alebo na Trhovisku.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ne nechci, děsivka by tak ztratila svoje kouzlo. A vůbec mi nevadí, že ji prostě nestíhám a že mám úkoly rozdělané a že už několikátou děsivku vynechávám, protože mám zrovna na programu něco jiného.

Zlikviduje se, tak snad poslední část hry, která vyžaduje nějakou činnost a ne jen tučné konto.

10. castanea21

castanea21 Pisálek fóra

Taky nechci, líbí se mi to tak, jak to je.

Hagerr a pajaable tohle ocenili.
  11. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Taky nechci děsivku měnit. Jak říká pajda361, ztratila by kouzlo. Ani v životě nejde všechno koupit za peníze ;)

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na fantasyramě se dá obchodovat s rostlinami z Nov měsíce a ceny se vyšplhaly do závratných výšin, proto také dávám ne, vždyť nám nic neuteče :music:

Naposledy upraveno moderátorem: 2/8/15
  13. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Ne nechci, plný souhlas s Pajdou361-tohle musím zvládnout sám. O to více se zas budu těšit na další děsivku:)

14. babina51

babina51 Hrabě fóra

I když mám všechny ůkoly hotovy i stonek a na ploše zatím dva faraony,a momentálně sysluju do stodoly,tak jsem pro.

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Myslím že musím rovněž souhlasit s pajdou361 :p děsivka by tím to ztratila kouzlo;)

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Takovýto dotaz může položit jen někdo, kdo je línej si to napěstovat ...... :music:

17. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    já chci protože v noci nemůžu moc pěstovat, když spím a tak by to asi bylo lepší.

evainfo a Milka66 tohle ocenili.
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dřív jsem děsivku úplně obcházela , poslední rok , pokud mě od děsivky neodstaví
    běžné záležitosti, ji ráda vyhlížím a těším se na ni. Daří se mi dokončovat úkoly v
    družstvu sice pomalu, ale brzy to již bude hotové. Nechtěla bych si kupovat plodiny
    na trhu , nebylo by to ono. Děsivka má právě proto, že se plodiny dají pěstovat jen
    na jedné ploše a že se nedají koupit , opravdu svoje jedinečné kouzlo, jak píše pajda361.
    To je na ní to nejhezčí , že pokud něco chci , ať již z dekorací nebo mít hotové úkoly,
    musím na tom makat a nemohu si to usnadňovat. Chci, aby taková zůstala.
    Nelze si přece ani v běžném životě za peníze vše koupit , je dobře, že i na
    farmě je něco, co se koupit nedá.

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tak si predstav, fofolamyš, že nie je obyčajná noc ale napr. Silvester a vtedy vydržíš byť hore aj dlhšie. Raz do mesiaca sa snáď prekonáš a za pár rôčkov si tak zvykneš, že ti to ani nepríde divné ... Prajem veľa šťastia pri pestovaní a ver, že takto je to zaujímavejšie.

babioli a pajaable tohle ocenili.
  20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Taky se přikláním k názoru těch, co říkají ne , nechceme...
    Mě osobně by to nebavilo, to je právě to zvláštní kouzlo děsivé noci, čekat pěkně celý měsíc, plánovat co budu pěstovat, přemýšlet, co časově stihnu, spoléhat sama na sebe....
    Prostě zdraví, štěstí, lásku a děsivé rostliny si nekoupíš a basta...:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.