Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne stačia aj tie 3 hry a ryby nechcem ani vidieť.U mňa nie.Stejne by to bolo ako na húpačke 3 podobné záseky a 3 rôzne ryby.Vôbec si nemyslím že by to zmenili,ale ak áno tak ešte k horšiemu.

2. nonstop

nonstop Pisálek fóra

ano, jak už jsem psala dříve, tato hra spíše patří na Renzův jarmark - jsem pro návrh

3. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Ani vidieť.

4. 5proti5

5proti5 Pisálek fóra

Lov rýb bol pre mňa/ faj/, ako obyčajne to čo malo vyskakovať tak asi zmeškalo vlak ale aj napriek tomu mám stonku a z každej dekorácie všetko po 2x dávala mi ich dokonca aj tá najmenšia rybka, no nedostal som ani jeden tajomný chliev a ani jednu tajomnú sadeničku. len samé BS a BBS. Ako koľvek zahlasujeme RT vždy vyberie tú alternatívu čo jej bude vyhovovať.

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Dal jsem jo, pokud bych měl vylovit lístek a přidat je k ostatním čekajícím až se trošku rozmnoží a jsou výhodněji směnitelně, tak proč ne? Sice mi budou lítat tři dny červi s peřím, ale těch pár nástrah je umleto hned a jak renzo nehraju tak si ty lístky za něco vyměním daleko dřív pokud by padaly než kdy mi je přiděluje RT samo. Dobrej nápad, je tam stromek co bych bral a možná tu můru na BZ a k tomu bych si dopomohl daleko rychleji za předpokladu že by to taky někdy fungovalo v můj prospěch. Neprojde to, RT by přišlo o balíky s renzo lístky a proto dávám ANO.

babioli tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jsem spokojenej s Lukášem!Není třeba dalších miniher.Medvěd ať se uloží k zimnímu spánku,nejlépe navěky!:eek:

7. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Nejsem příznivcem "postřehových" hrátek na farmě, když bych byla fanynka na postřehovky, vyberu si nějakou střílečku. Ale budiž, pro zpestření i něco takového je možné. Jen tuším zádrhel v tom, že když budou parametry nastaveny příliš ostře, diskvalifikuje to ty, kteří neoplývají postřehem, dobrým zrakem, motorickými vlastnostmi atd...Pokud budou parametry mělké, bude to pro řadu hráčů nuda. Navíc i odměny budou kničemu. Že by se s takovou situací dokázali vývojáři poprat, po zkušenostech z poslední doby, nevěřím. Navíc bych uvítala, kdyby se raději zabývali věcmi, které jsou nedotažené, například ovládáním trhu, které je zoufalé.8)

zuzánek10 a čarodějka007 tohle ocenili.
  8. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj arra
    návrh splnil všechny podmínky a bude předán RT a doufám, že dojde k realizaci :)
    Přeji příjemnou hru

9. Plína

Plína Zelenáč fóra

Dobrý den,
    neuvažovali jste o rozšíření farmy? Je stále více a více zvířat, plodin, stromů atd, ale bohužel málo prostoru na umístění všeho. díky Plína

Poki1409 tohle ocenil(a).
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

uvažovali a ne jednou....ale rozumný farmář dojde vždycky ke stejnému závěru: není to dobrý nápad, protože by se úměrně tomu zvýšily požadavky na počet akčních plodin, takže si nepomůžeme....
    musíš si vybrat, co budeš na farmě pěstovat, všechno najednou prostě nejde - a specializace je v dnešní době běžná věc

11. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

přidávám se k čarodějce, žádné nové hrací plochy, bez kombajnu pak nehratelné

skalara.v tohle ocenil(a).
  12. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré ráno, též jsem pro ne. Důvody stejné jako čarodějka a ajtyk. Rozšířit plochy to by bylo velmi neštastné :( Toto téma nejlépe zamknout a zapomenout. Hezkou hru všem :D

13. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Plína
    je mi líto, ale návrh na nové plochy patří k přímo zakázaným navrhům, proto vlákno zamykám.

14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahojky charlie.b46
    ač to mě osobně poměrně mrzí (myslím, že hry na Renzovi už by si obnovení zasloužily), tvůj návrh bohužel nezískal dostatečnou podporu.
    Vlákno zamykám.

15. r.smolar

r.smolar Zelenáč fóra

Zdravím, měl bych návrh pro vylepšení. Nebylo by na škodu, kdyby se ve hře zřídil nějaký obchůdek, kde by se daly dokoupit za rozumnou cenu chybějící symboly do řad stonků. Poslední dobou zjišťuji, že se mi stonek řádně rozrostl, ale mám tam plno chybějících symbolů k aktivaci řad a symboly nebohu již nikde získat. Co vy na to?

16. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj r.smolar
    bohužel toto není propracovaný návrh, který by se dal odevzdat, a především mu chybí anketa - viz pravidla této sekce.
    Navíc se dekorace dají sehnat při OaD a jednou za čas nabízí RT starší řádky včetně dekorací k prodeji.
    Téma zamykám

17. pay1000dollarsandwinprize

pay1000dollarsandwinprize Zelenáč fóra

Ahoj, mám návrh!
    mohlo by se udělat taková věc .. myslím že by by mnoha hráčům pomohla v karieře za lvl 100!!!
    takže můj návrh je:
    aby na kole štěstí byly kromě krejcarů také floreny!
    jako třeba na 1 bublině z těch hodně bublin by mohlo být třeba 5 florenů to zas není tolik a lidi by kupovali pokusy!
    nebo jiný návrh každému hráči dát každý den bonusový balíček plný úžasných odměn!
    10 x superhnojivo 10 x floreny 10000x krejcary 3x hvězdička 1 x zlatý banán 2x mrkvojablečná směs 10000 párty lístků a 100x john citron

18. herofarmerczech123

herofarmerczech123 Zelenáč fóra

Není to ani tak návrh spíš nápad: Za každý zakoupených 100 Florenů dárek v podobě mini balíčku: 10x Superhnojivo 10x Superkrmivo, 5x Floreny, 1000x Krejcary

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Návrhy podobného typu patří mezi zakázané. Téma zamykám

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Návrh je nepromyšlený a navíc patří mezi zakázané. Též nechápu pointu v tom koupit pokus za 8 FL a vyhrát 5 FL. Téma zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.