Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

proč ne... zrovna teď chovám spoustu zvířat, abych doplnila stodolu a nebaví mě, pořád se dívat do stodoly, jestli už mám požadovaný počet a zda tedy ještě nakrmit...
    i když si myslím, že se tím nikdo zabývat nebude, tak jako dalšími nápady včetně mého :)

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  2. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

To je bohužel něco, co už my nedokážeme ovlivnit, pokud návrh splní všechny podmínky, bude předán dál.
    Já jsem dala ne, pro mě je to zbytečný údaj (navíc nijak nepomůže při použití pomocníků) a jen by zatížil servery...
    (a rozhodně si myslím, že je tu víc důležitějších věcí...)

3. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Také jsem dala ne.
    Protože i když chovám zvířata do úkolů a přesáhnu jejich počet tím, že chlév znovu nakrmím, není to žádná škoda. Zvířata budou potřebná někdy jindy a tak se neztratí.

4. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý večer,
    též jsem dal ne. Pokud potřebuji určitý počet zvířat, tak si namelu přesně krmivo a když dojde, mám hotovo. A většinou stejně používám pomocníky, tak by to nic neřešilo-aspoň pro mne. Jinak hezkou hru všem :D

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Dobrý nápad, proč ne?
    Myslím, že to může být v plánu...
    Ale RT má teď jiné starosti!
    Hodnotím tedy nápad, myslím že podobných jsou ve hře tuny!​

tydýtková a Janké861 tohle ocenili.
  6. VeraDekeresova

VeraDekeresova Pisálek fóra

Presne o tomto vždy meditujem , keď je akcia s chovaním zvierat a naklikám sa ako chobot, kým zistím kolko ešte potrebujem nachovať, ked chcem práve ten chliev uvolniť pre iné. Takže ja som za

7. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Myslím že je to zbytečný údaj a hlavně na místě kde je už něco důležitější,než vědět kolik mám ve stodole.

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jsem pro Ano;)

9. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

tohle mi prijde jako opravdu skvely napad, taky se v tom s postupujicim lvl a pribyvanim stromu, mirne receno, ztracim :)

Bohunka123 tohle ocenil(a).
  10. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

já bych brala i dekorace, něco najít je děs běs

notes72 a Bohunka123 tohle ocenili.
  11. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Návrh splnil potřebné podmínky a bude předán RT, který rozhodne o jeho dalším osudu.
    Díky a hezkou hru

12. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

V reakciách na túto akciu som čítal, že by sa skôr táto hra mohla pridať na "Renzov jarmok".
    Myslím si, že by pre RT nemusel byť tak veľký problém hru upraviť a pridať.
    Môj návrh na úpravu hry ako atrakciu u Renza:
    1 lístok 2 lístky
    normálna návnada prémium návnada
    slabý zásek 1 žeton 2 žetony
    stredný zásek 3 žetony 6 žetonov
    výborný zásek 5 žetonov 10 žetonov
    super zásek 10 žetonov 20 žetonov
    Za 10 lístkov by bolo možné získať min.10 žetonov a max. 100 žetonov.
    Myslím si, že by to mohlo hráčov celkom motivovať

P.S. Tak ako uvádza AgathaCh nechcem ani ja aby sa akcia opakovala, ale chcel som, aby mali hráči u Renza väčší výber hier.
    Komu sa chytanie rýb nepáči bude hrať tie pôvodné a komu sa chytanie rýb páčilo mal by väčší výber.

Naposledy upraveno: 6/7/15
    dana9494 tohle ocenil(a).
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ani omylem, jsem přesvědčena, že do strategické hry nepatří akce, závisející na náhodě, kterou hráč nemůže ovlivnit a nemůže tedy plánovat - a u Renza je tak chudobný výběr, že téměř nemá smysl se do toho kopce štrachat, ty tři hry jsou ažaž

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Já bych lov rybek u Renza uvítala,rozhodně patří spíš tam než na akci na Farmě

15. llew65

llew65 Vážený autor

Já jsem hodně zklamaný. Když pominu ostatní, tak zlatý zásek za celou akci jen 13, napoprvé řada na stonku, ale ani jedna dekorace. Takže ten stonek je mi na houby a jestli si RT myslí, že je někdy v budoucnosti budu dokupovat za floreny, tak se velmi mýlí! Pokud to bylo jen o náhodě, tak dekorace měly padat nejdřív a pak už by to bylo jedno. Někdo zase nemá řádek, ale má dekorace. Tohle bylo fakt postavené na hlavu.

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ani náhodou;)rybky nechci už ani vidět:p

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: A ještě připomeňme obdobné tomboly: Kolo štěstí a Kubíka.

18. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Ilew65
    zcela chápu tvé znechucení z akce, nicméně toto vlákno neslouží k jejímu hodnocení, ale ke komentářům k novému návrhu, který sice vychází z právě skončené akce, ale je upraven a prvek náhody je v něm eliminován.
    Prosím dodržuj příště kvůli přehlednosti rozvržení fóra, díky.

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Rybářská akce v Renzovi ? Nevidím důvod . Rybky nic pozitivního nepřinesly, alespoň
    ne v podobě , v jaké byly prezentovány. A jak píše čarodějka007 ...tři hry jsou v Renzovi
    až dost...dávám ne...

20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky..
    A tak to já bych byla zase pro..ty tři co u Renzo nabízí..jsou už obehrané...a lovení byla docela legrace..a dokonce si ani nemyslím..že rybky nic nepřinesli..spíš mám pocit..že jsou lidi čím dál více nároční..když pominu dekorace..tak Bz..BBz..banány..Ts..ky za které normálně platíme..a další..to přece není zase tak málo..na podobném principu přece byla i oblíbená akce Recyklomat..na kterou tu spousta nostalgicky vzpomíná..mmchdem..taktéž postavená na náhodě a štěstí..jako spousta jiných..Kolo..bedny..tajemničky..nebo nejvíce opěvovaná akce na farmě Oktoberfest../rok jsem zapomněla/...

Ovšem pokud by tu mělo být něco takového zavedeno../tak by to muselo být pochopitelně lépe ošetřené..aby se rybky netahali jen tak halabala..podle toho..jak se Méďa vyspí/..jakože myslím..že spíše ne..jelikož spousta lidí akci hodnotí pochopitelně z hlediska vlastní úspěšnosti../mám na mysli v akci/...a..co jsem to tak sledovala..tak většina..asi.. na stonek nedosáhla../beru dle reakcí v diskuzi..ale může to být úplně jinak/...takže ani nečekám..že by se tento návrh setkal s nějakou kladnou odezvou..což je určitě škoda..ale třeba se mýlím..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.