Aktualizace šlechtění rostlin (19.9.2019) / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vidím tedy podstatný rozdíl a to že šafrán mohu po vyšlechtění dát na pohopole kdy se mi zlíbí a okamžitě sklízet.Kdežto např již zmíněný karafiát až za 4 dny!:p
    Jinak bonusy ze skleníku úplně přestaly padat! Možná si vyšlechtění pohanky nadělím k vánocům!o_O:p

2. vladca

vladca Stará škola

ja gaštanový riadok nemám, preto idem tvrdo po šafráne .. ale už je to za mnou (oba bonusy už mám) :p

a čo ďalej ... som myslel čo ďalej šľachtiť, či sa niečo ešte oplatí (cibuľu, karafiát už mám komplet)

astrid888 a GordonSargent tohle ocenili.
  3. kaolín11

Dneska 4 skleníky a velký kulový.Došla pohanka a tak jsem tam na zkoušku dal oves.:p
    Nějak postrádám,že by skleník vracel nazpět i SH,jako v minulosti!:music:

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11
    Mělo by to vracet i SH S - 11, M - 16 a L - 32, pokud se bavíme o pohance, ale jaká je pravděpodobnost, to nevím;)

astrid888 a kaolín11 tohle ocenili.
  5. kaolín11

Jestli je pravděpodobnost stejná, jako zisk nějakého bonusu,tak je to jasný.Raději bych teda oželel přísun krejcarů a BZ.:cry:

zejdy66 a zahradnice4 tohle ocenili.
  6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tedy co se tady začalo probírat šlechtění,tak se mi zpátky vracej krejcary-směšná část a BZtka!!
    A bonusy fakt přestaly padat!!!:mad::mad:

zejdy66 a kaolín11 tohle ocenili.
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, taky se mi posledních několik pokusů vrací jen pár ks rostlin nebo BZ. Ale teď naposledy vypadlo 50x SH, to se mi ještě nestalo. A ani jsem nevěděla, že taková možnost je.
    Myslím, že teď už je nás docela početná skupina, kdo o kaštaňák ani nezavadili ;)

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pridavam se k "pindalum" - bonusy prestaly padat a to tak, ze uplne (vcera a predevcirem ani tuk a dnes to od rana nevypada lip)! >:(

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Já se pokouším o lásku k SH u šafránu už více než týden, každý den tak 2-3 pokusy, prokládám to i šlechtěním jiných rostlin, jak tu někdo radil a zatím stále nic. Protože šafrán nestačím mezi akcemi pěstovat, nakupuji na trhu a už mě to stálo pěkných pár miliónů. A SH mi nazpět nikdy nepadlo, ani jsem netušila, že by mohlo. Asi si dám na nějaký čas pauzu a zkusím to později.
    Mám trochu podezření, zda si této výhody u některých rostlin tvůrci nevšimli a teď to dodatečně přiškrtili, abychom to neměli tak lehké.

zejdy66, Y_n_O a kaolín11 tohle ocenili.
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kiki - tak šup, šup do šafránu xD

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No však jo :D
    Ale teď posledních pár šlechtění bylo prakticky bezvýsledných, těch pár kusů nazpět ani nestojí za to zmiňovat -.-

evoku57 tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

Na pár dní šlechtění dávám k ledu. Už si ani nepamatuju,kdy jsem naposledy něco vyšlechtil.o_O

13. doben

doben Ikona fóra

Tak dnes padl u šafránu i poslední potřebný bonus. Stálo mě to celkem dost přes 100 mega krejcarů. Asi jej moc často používat nebudu, jelikož mám jen 1 obrstromek na SH, ale nechám si jej jako záložní možnost zisku padátek pro případ, že padátka nebudou padat ze stájí. Všem, kteří ještě šlechtí přeji hodnè štěstí. ;)

14. kaolín11

Týdenní pauza byla prospěšná.Podařilo se získat další dva bonusy u pohanky ,asi ze 6 skleníků.Tak tomu dám zase tejden volno a ono to pude!!8)

matlafous123, dadunek a evainfo tohle ocenili.
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem taky zase zkusila šafrán a zase nic ...

zahradnice4, davidson00 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vykoupila jsem náš trh za ceny "mírně" hraničící s lichvou, protože napěstováno nemám, podobně jako u všech dlouhodobých rostlinek, a dala jsem tu filajovou předraženost šlechtit. Třikrát nic. Tak budu průběžně podle stavu konta skupovat obchod a trh, něco se časem podařit musí :)

17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Nějak se ale vůbec šlechtit nedaří.Dám pauzu jako kaolín a pak se uvidí ;)

18. kaolín11

Trpělivost se vyplatila!!! Právě se mi podařilo vyšlechtit lásku k SH u pohanky!! A to ze druhého středního skleníku.:) Nyní ještě získat bonus na kladiva a přejdu na šafrán.
    Šlechtění v týdenním cyklu má něco do sebe. Nemusím se vztekat nad každodeními neúspěchy a ušetřím tisíce plodin!8)
    Hlavně,aby to RT také nestrouhnul.o_O
    dodatek: tak už se podařil i bonus na kladiva a zůstaly tam pouze dva bonusy z prostřední části (bonus na vodu a části stroje),no uvidíme,nyní už bude šlechtění brnkačka,protože nedostatkem pohanky trpět nebudu,ale jestli to dorazím do konce, ještě nevím.

Naposledy upraveno: 14/10/19
    matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.