Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

2x myš, 2x krtek, 2x mýval, zlatý bobr, ptakopysk, kivi a nejlepší červený chameleon, ten to zachránil, toho jsem neměla, jen růžového ;) již teď přes 500 vypadávátek navíc.
    Mývalové, krtci a myši mne milují a chtějí ke mne, už jich mám nespočet, chodí ke mne víc jak bobři :music: ale je to jen hra, tak to tak beru a vůbec mne to nerozhodí 8)

2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

děkuju za rady karkulka007 a Natali1465, jsem co se týče nastavování PC a jeho programů antitalent, naštěstí mám šikovného syna, který bohužel nebyl včera doma, ale dnes už mi to spravil, prý to byla nějaké blokace, která se tam bůhvíjak dostala :p asi pidilidi xD jinak už mi chybí jen pár lahviček, které napadají ze sklizně, co bu mít na hlavní louce za 5 minut, takže i přes potíže se mi to celé určitě podaří dokončit;)

Edit: jak je vidět, i hra má smysl pro humor xD

... z růžovýho kravína mi lahvička nepadla, tak jsem za poslední 3fl odtajnila jednu TS a vykoukli na mně ježouni a v tlapkách drželi lahvičku přátelství... ;) mám hotovoooooo xD díky fšem za dárky a držení palců

Naposledy upraveno: 29/7/15
  3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Napěstováno jsem měla celkem rychle, dorty umletý byly také zavčasu, ale až teď před chvílí jsem se dokopala to všechno naházet do úkolu. A to mě k tomu donutil ještě strach, protože každou chvíli nejde net a tak bych nakonec nechat to na zítřek, by také mohlo znamenat, že bych mohla mít zásoby ve stodole a úkol nesplněný.:cry:

Ve stodole doplněn systémem stav růží na počet 5 a lektvarů zbylo 764. Akce celkem fajn, bohužel to kladné zhodnocení se určitě pokazí po odtajnění tajemnic. Zatím je na ploše nemám.

Krásný zbytek večera všem ponocujícím [​IMG]

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, na to, jak jsem byla vystreslá, mám asi 350 hopsátek navíc. A to už na sklízení peču. I půl dne se mi válela přezrálá pšenka na poli. Bydlela jsem převážně ve vzducholodi xD

Akce byla super. A navíc jsem zjistila při pročítáná diskuze, jak je čeština krásná a tvárná - např. název "holubín". Hned mě napadl bobřín, čapín, želvín, žabín...xD

(Tak před koncem akce +471)

Naposledy upraveno: 30/7/15
  5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Poki1409,
    bohužel ze skleníku ti lektvary nenapadají. Skleník slouží k zušlechtění rostliny. Více o tom se dočteš zde: skleník
    Přeji pěknou hru

ell1956, Poki1409 a Trepifajksl tohle ocenili.
  6. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Tak dobojováno! I když jsem začínala až v neděli, akci jsem zvládla celou. Moc díky za pomoc všem, kdo mi posílali lektvar a ušetřili mi tak perné chvilky, protože zítra ráno zase odjíždím, takže to bylo o prsa :p TS nemá cenu komentovat ... pokud někomu chybí krtci, holubi a spol., ozvěte se při příštím OaD. Snad bude dost licencí xD

7. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Akcia dnes ráno skončená. TS sa mi oplatili korytnačka mi už behá po farme. A v obchoduj a daruj som získala vtákopyska. Myslím že už mám všetky stajne, asi od radosti vyskočím z kože ;)xD Chýba mi už len rybárik

8. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Môžem sa aj ja pripojiť konečne k tým šťastlivcom, čo majú celú akciu za sebou :D. Teaz ráno sa domnožili ušiaci (počas akcie som ich predávala a tak teraz trošku chýbali) a na záver vyskákalo toľko šmolkovody, že keď sa domelú posledné tortičky, tak ich bude naviac 38 ks. Nie je to extra veľa, ale aj to čo za ich výmenu od systému pribudne poteší.

Veľmi pekná akcia a vďaka vypadávatkám aj trošku adrenalínová - ešte to tak neviem odhadnúť, či akcia je v pohodičke alebo treba robiť mimoriadne opatrenia. Kúpila som si na začiatku malý košík za sms-ku, aby som skôr mohla ruže do veľkého rozpestovať, ale určite by sa akcia podarila aj bez toho - kto to však mohol na začiatku vedieť? Pre pokoj duše mi tá kúpa za to stála ;).

9. Pavca80

Pavca80 Zelenáč fóra

Zdravím všechny, alespoň stonek jsem zvládla. Lahvičky nelítají, tak stáje nebudou. Možná v příští hře.

10. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Hlásim : Hotovóóóóóóóóó :inlove::inlove::inlove: sama som tomu neverila :) a to ešte nemám pozbierané dlhodobky pánečky :)

11. Verense

Verense Stálice fóra

Tak už mám od včerejška taky komplet hotovo, dneska jsem odtajnila chlívky a mám radost velikou - vykouknul na mě vytoužený kivi, a jako bonus červené ryby a růžoví králíci (ti se po téhle akci obzvlášť hodí). Zbytek půjde do chládku (2× ježek, krtek, vlk, oranžové šperky, žlutá prasátka a žlutá barvírna), není je kam dát. Akce se mi líbila - jen jedna akční kytka (mně to bohatě stačí), slušné odměny a dost času. Jen bych do budoucna uvítala nějakou akci bez stonku v odměnách - chtěla bych si trochu obměnit dekorky v parku a na ostrově a jaksi není z čeho (při o&d se mi nějak nedaří...).

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ell1956 tohle ocenil(a).
  13. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Hotovo už včera jupíí a můžu se konečně dovolenkovat, jestli v sobotu spustí další akci... jak tak koukám, tak budu mít smůlu.

marcelina0007, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  14. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ta mě chybí 18 modrých, melu poslední, těsně před koncem odkliknu za floreny, pokud mi to napadá;)

Simík21, k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, hlásím druhou várku stájí + 2 stáje lyra: zlatý včelín, ježek kohout, bobr++, 2 x holub a myš. No, co na tohle říct? No, přece brblat o něco víc... Takže žádné růžové stáje, žádný ptakopysk či želva. Inu, v mém případě bylo štěstí málo unavené. Tak zdarec při příští akci. Zdraví Trepifajksl

16. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Komě několika již vlastněných stájí, na mne vykoukla želva! Ptakopyska mám od minula, tak kromě ledňáčka a soba mám snad vše. To jsem celkem rád. Ani jsem nedoufal, že se mi to podaří. Zdraví vás všechny Kutílek1929

17. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Arleta22,

žiadosti o darčeky sú povolené v jedinej téme a to - zasílaní a výměna dárků. Určite sa niekto nájde, kto pomôže s vypadávatkami.
    Držím palce a prajem peknú hru

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak umne překvapení nebylo žáby2x kotout,ten se hodí , holoubci 2x jedna výrobna červená a zbytek do lišty ptakopyska jsem si vyměnila v O-D a želva a lednáček se mi vyhýbají obloukem, no tak snad příště

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám hotovo od neděle, ale při sklizení tajemných stájí jsem myslela, že mě porazí...co by jste dělali vy, kdyby na Vás ze 6stájí vyskočili 4x bobři++,žlutá koňská stáj a na uklidnění 1x kivi..teď mám 2....jinak vše z odměn putovalo do lišt:(, jelikož to již mám mnohokrát.Ale je to hra a i to málo co získám, je fajn.;)
    Všem, kdo ještě nedokončili , přeji zdárné splnění akce a hezký víkend

20. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ještě se musím pochlubit s výsledkem TS xD vezmu to popořadě jak jsem odtajňovala:
    ježečci, bobři ++, kohoutci, bobři ++, želvičky, ptákopysk, červené rybky, bobři ++, ptákopysk a vlčci :p

želvičky jsem ještě neměla a 2x ptakopysk se taky hodí, jen by to chtělo rychle zase OaD, protože vím o osůbce, která by toho divnýho ptáka moc potřebovala, akce se mi líbila, děkuji, a těm co jim napadalo hodně zlatých bobrů apod. přeji více štěstí do příště :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.