Akce Neonové výběhy (19.8. - 25.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

to je tak, nechovám zvířat, nebo hodně minimálně, nepěstuji plodiny, nebo také minimálně a tak potřebuji hodně krejcarů, za které ty podiny a zvířátka nakoupím, abych mohla dělat to, co mě baví šlechtit :)
    a to slovíčko trošku - to mi promiň, tak trošku vícxD ale budiž útěchou, že je dávám do oběhu a zase umožňuju ostatním něco si i vydělat;)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

O neonové chlívky, až se budou moci posílat, určitě bude zájem. Některým se nelíbí, že jsou kýčovité, ale když dávají 4 kousky, tak si myslím, že to nevadí, že jsou tak neonové. Mně se docela líbí! Mohly by přibýt i pro jiná zvířátka. Prostor je málo a proti oranžovým chlívkům je to 100% navíc. A než se člověk dopracuje k růžovému chlívku, stojí to hodně úsilí a krejcárků. Pokud se akce zdařila, mám hned 3 neonové!!! Krásný den!;););)

3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré ráno
    hotovo od včera za jeden den, ale teď se mi vyskytl problém, nezobrazuje se mi stonek, přitom mám i 6.úkoly hotové, počítač restartován a zase nic.
    díky za radu Viky

petaM2001, .mama789. a Margziam tohle ocenili.
  4. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak jsem došla k dekorkám a stonek asi dělat nebudu. :sleepy:
    Tolik šlechtěnců nemám a kupovat nebudu.
    Jsem spokojená, dekorky dávají na ostrově dost BZZ.
    Všem hezkou hru.

5. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Trošku předělám přísloví na "darovanému chlévu na neon nehleď" (původní kůň z přísloví mi jistě odpustí) - dává čtyři kousky za jedno krmivo a navíc nezabere místo, to je pro mne směrodatné. Estetika sice trošku zapláče, ale když mohou vedle sebe vyrůstat chameleoni, slepice, kivi a kydá se hnůj například včelám či rybám, tak už mě tady nepřekvapí nic. Takže neonu zdar :):D

6. mousicka

mousicka Guest

petaM2001 a Margziam tohle ocenili.
  7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, mně se nějak nedaří ve šlechtění králíků, asi nějaká myxomatóza nebo co, tak nemám ještě poslední dekorku a tím pádem ani stonek, a uvažuju, že ho asi neudělám. Hodně úspěchu všem, kdo chtějí splnit vše.

8. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám hotovo od čtvrtka, ale že mám neonové chlívky jsem zjistila až teď:sleepy:...pořádně jsem si nepročetla akci ,myslela jsem, že je odměna jen stonek s dekorkama:p...nevadí, vše už je vše na ploše...jsou sice mezi ostatními chlívky jak pěst na oko, ale hlavně, že dávají 4zvířatka;)
    ale šlechtěnce to dobře provětralo:music::wuerg:

9. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

fany2020, to jsme na tom úpně stejně. Já tu dekorku od králíků nemůžu dodělat ať se snažím sebevíc a na stonek už jsem zapomněla. Ten kvůli králíkům určitě nestihnu.
    Hezkou hru všem.

10. Margziam

Margziam Stará škola

Musím se zasmát.. xDxDxD napsalas to trefně.. xDxDxD

Ještě by mohli dát měsíční výběhy (stříbrné), které dávají 5 zvířátek za 1 krmivo, hvězdné výběhy (se stříbrnými hvězdičkami), které dávají 6 zvířátek za 1 krmivo.. a sluneční výběhy (zlaté), které dávají 7 zvířátek za 1 krmivo.. ne??

Kdo je pro ??? :)

Jinak - právě jsem sklidila 14 b. domků, kde byli králíci i kozy (základní), a...
    králíci jenom obyčejní hnědobílí se sklapoušenýma ušima po 1 ks + obyčejní...
    kozy vyšly trochu líp, bylo i pár černých a 1 angorská, jinak skvrnité a obyčejné..
    Hlavně jsem potřebovala ty králíky, ale nevyšli..
    Zbyly 3 ks SK a další 3 se melou..
    Takže - opět jediný dobrý BB pro králíky byl ten první den odpoledne a večer..
    Dnes je to bída.. :(

Děkuju moc, dívala jsem se tam a pročítala. Ale mám akorát na slepice ty hnědý v dostatečným počtu. Ostatní je špatný. Králíky mám jenom 2 lyžaře krom obyčejných a teď ještě 8 beranovitých (se sklapoušenýma ušima) a u koz jen 1 angorskou, 3 černý, 8 skvrnitých a 3 létající...
    Tak nevím, jestli mám obětovat tu létající a toho lyžaře.. jestli se to vyplatí...
    Určitě se nevyplatí kupovat na trhu 6 angorských koz (76.000-94.000 po 1 ks) + 6 falešných králíků (á170.000+) + 1 mazlivého králíka (50.000+)..
    Byla bych na mizině.. :(

koukám, že ceny, které jsem tady psala, už neplatí a jsou o hodně vyšší..
    SK mám 6 ks a váhám, jestli zkusit ještě to šlechtění, nebo počkat, jestli budou později padat u těch králíků potřebné přeskoky..

Naposledy upraveno moderátorem: 23/8/15
    petaM2001, 9klárka9 a fany2020 tohle ocenili.
  11. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Stonek aktivovaný, dekorace jsou velmi vydařené, zvlášť slepičí tobogan. Neonové chlívky, na můj vkus už méně. Ne, že by nebyly hezké, ale tři úplně stačí jako zábavný koutek. V případě navýšení jejich počtu navrhuji přejmenování farmy :)

petaM2001, evainfo a Margziam tohle ocenili.
  12. Margziam

Margziam Stará škola

EdmontDantes
    Už ji nazvali "nejbláznivější farma". Jak jinak bys ji chtěl ještě nazvat?? "U Chocholouška"??
    Toho asi v Německu neznají. Pokud tam mají někoho podobného, tak se asi jmenuje jinak.. Možná Hans.. nebo nevím.. :)

Pracuju na stonku - hnědé slepice už jsou dodány..
    A 2 b.domky blikají, v jednom králíci chroupají mrkev, ve druhém kozy jsou jako u zubaře (stojí venku, strachy nic nedělají, a potom - po jedné lezou do dveří domku)...
    (Po sklizni teď byli 2 beranovití králíci a z koz 1 angorská a 1 skvrnitá)

Před nějakou dobou jsem se dívala na trhu (po zjišťování protihodnoty u šlechtěnců) a když jsem viděla, jak tam mizejí i tak dost drazí ustrašení králíci, nejlevnější je už za 500.000 a za chvíli to bude za milion.., tak jak tam naskočili asi dva za 401.568,75, tak jsem honem jednoho koupila.. A po nějaké další chvíli viděla, že už je tam nabídka za 350.000 asi.. Takže kdybych byla ještě počkala, mohla jsem ho mít o 50.000 levněji.. Ale nevěděla jsem to a bála se, že už budou jenom dražší...

- dodáni králíci (zbylo mi jich 134 obyčejných a pěstuju).
    - V posledním b.domku jsou kozy se 4 vonítky (na králíky se nevyplatí dávat SK)..
    - v 15:04 z nich vyšly 1 angorská a 1 skvrnitá. Díky!!! :)

Naposledy upraveno: 22/8/15
    petaM2001 a fany2020 tohle ocenili.
  13. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    tak maminka mi koupila superkrmivo a vysvětlila mi, jak mám dávat zvířátka do domečků. Tak už mám neonové slepice, králiky i kozy. Taky jsem splnila nějaké šlechtění na aktivování stonku, ale nemám zatím netopýry, tak ty zase příště.
    Děkuju všem co mi posíláte dárky, krásně se mi postupuje na Bahamce. Už mám i Bambus a taky Pitahaju a Guavu.

14. Margziam

Margziam Stará škola

Fofolamyš
    Ahoj. Gratuluju :) Že jsou hezký ty neonový výběhy?
    A netopýry můžeš koupit na trhu, pokud na ně budeš mít. Jinak při děsivce na ně napěstovat strašidelné plodiny a pak za ně koupit netopýří jeskyni v Jack Shopu, do kterého se taky dostaneš jenom při děsivce.. Nebo pokud Ti někdo pošle tu netopýří jeskyni při OaD..
    Taky jsem se s tím trápila jak dlouho.. a našla se dobrá dušička, která mi poslala netopýří jeskyni dokonce s upgradem, abych mohla mít 2 zvířátka najednou..
    Ale šlechtění netopýrů stojí ještě víc rostlin a taky se dá koupit jenom v tom Jack Shopu při děsivce..
    Ale ty řádky ve stonku, co získáš teď, na Tebe počkají, až budeš mít stonek otevřený.. Neztratí se Ti.. :)

15. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Dobrý den přátelé --- neonové chlívky již produkují zvířátka -- líbí se mi, ale nějak jsem nepochopila na stonek potřebuji 3x64800 kozičky, 3x45000 slípky, a 3x 54000 králíci? Čtu diskuzi , ale nějak jsem nic nenašla, spíše jsem dost nechápavá. Poraďte?
    Děkuji.

Margziam tohle ocenil(a).
  16. Margziam

Margziam Stará škola

Jemima62

Ahoj.. Ne, 3x ne, jenom 1x. Taky jsem z toho byla zmatená, že ty částky jsou ve všech 3 chlívkách. Ale stačí, když to dodáš v jednom a máš splněno a stonek aktivovaný.

petaM2001, 9klárka9 a Ria30. tohle ocenili.
  17. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

tak to je super --- mám ve stodole dostatek --- již jdu plnit a ostatní pěkně prodám -- děkuji za odpověď

Naposledy upraveno moderátorem: 22/8/15
  18. Margziam

Margziam Stará škola

Jemima62

Těší mě :)

Taky už mám splněno. Dodala jsem i kozičky, ty nejdražší jsem si nechala (u králíků taky jsem si ty nejdražší nechala), abych jim nenechávala zbytečně moc bodů navíc, když za ně nic nedávají..
    Stonek je aktivován, dekorky na ostrově akorát dozrály, tak jsem je sklidila a přestěhovala na řádek ve stonku a aktivla..
    a trochu KR se mi vrátilo.. :)

Děkuju za akci a přeji všem, aby taky dostali, co si přejí.. :)
    a jdu na odpočinek.. a dál pěstovat prodaná zvířátka (do úkolů).. :)
    Ve mlýně teď budu mlet krmivo pro králíky a kozy, myslím.. hlavně.. Superko musí počkat. Doufám, že nebude brzy další BB.. :eek:
    o_O-.-

petaM2001 a EdmondDantes tohle ocenili.
  19. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Margziam: Ahoj, jak bych hru přejmenoval? U Chocholouška ne, to by se mohl urazit :) Také je psáno, že to veselá kultovní farmářská hra. Já bych ji potom nazval třeba: cirkusová, neonová nebo jedovatě anilinová.
    No vidíš a máš splněno, to bylo ze začátku nářku;)

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Já mám již dva dny splněno a marně hledám stonek, škoda těch šlechtěnců do posledních 6. úkolů, podpora již informována, ale co bude ví Bůh, jsem docela otrávená, akci jsem nechtěla plnit pro nevkus stájí, nakonec jsem do toho šla a takhle to dopadlo, bez šlechtěnců i bez stonku

petaM2001 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.