Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Verense

Verense Stálice fóra

Twinulko myslím, že dárek v podobě vypadávátka přijde při vánoční akci, jak tak koukám na obrázky předchozích kalendářů, tak akční vypadávátko bylo vždy. Stejně tak čekám ještě jednu nadílku SK, krejcarů, BZ, řemeslných produktů, nějaké hvězdičky a snad i zlaté banány. Nemám od letošního kalendáře nijak přehnaná očekávání, a tak se potěším i drobnostmi... ;)

terkacheerka a evca190 tohle ocenili.
  2. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak na banány už se těším :) Schází mi jich už jen 10 na moringu, a tím zas budu mít na Baha aktivované všechny stromy, rostliny, i zvířata :) Tak 5 dostanu dnes z postupu - už jen ani ne 5.000 Baha BZ (jedna sklizeň) a poskočím. Ale ještě těch 5 potřebuju, tak doufám, že v kalendáři budou brzo. Sice mi Baha level trvá tak týden, ale když budou banánky dřív, tak to bude jen dobře :D

Dnešní superko je sice bez fantazie, ale mě nevadí, spíš naopak. 25 kusů jen tak z prstu nevycucáš, a když si vzpomenu na omalovánky a vystřihovánky, tak raději zkousnu superko, i kdyby tam bylo každý den :D

3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Příjemný den,
    pro mě je Adventní kalendář ve hře něco jako bonus a je mi jedno, zda tam bude x krát Superhnojivo či jiné maličkosti, které se budou opakovat. Stále je to něco navíc ve virtuálním světě hry, co vlastně ani být nemusí. ...A nebo možná ano,..... aby nám všem hráčům ukázal, že i v reálném světě můžeme dát každý den maličkost svým nejbližším.

4. sksima

sksima Perspektivní autor

Tak dnes ma to dosť sklamalo, pretože podľa mňa by sa aspoň teraz v adventnom kalendári nemuseli opakovať darčeky. V akciách a v úlohách sú stále tie isté odmeny tak mohli aspoň teraz na Vianoce vymyslieť niečo lepšie. Dúfam, že sa ostatné hnojivá ani BS nebudú opakovať ale že tam bude niečo poriadne.
    sksima

-Strouhanka- a Mikeš tohle ocenili.
  5. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Odměna super.Ano SH už bylo,ale jen 15x.A teď je ho víc.Mě to vůbec nevadí,klidně se odměny můžou opakovat.Kupuji jen SK,a i když mám stromy,pořád je málo.Množství darovaného vzrůstá,nač si stěžovat.Vánoce jsou o malých radostech,tak se radujte,užívejte,nikam se nehoňte(že to říkám zrovna já :D)

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Doufám, že se ty počty SH budou zvyšovat a třeba dostaneme 24. 12. 200 SK :D. Ale nijak mi to nevadí, klidně ať je tam SH, protože obr stromy teď nemám a každé SH se hodí ;).

7. ayaxmd

ayaxmd Zelenáč fóra

Kedy to spojazdnia? Je 9.12. Akcia beží od 1. Klikám, klikám, otvoriť sa to nedá...

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ayaxmd,

kalendář funguje více méně bez problémů, pokud ti nejde otevřít denní dárek budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

9. hansicek

hansicek Velmistr fóra

ja som z adventnym kalendarom spokojny, je to o malych darcekoch a radostiach a o tom ze sa kazdy den na to tesime. Nieco potesi viac nieco menej, ale vzdy je to nieco navyse, co nemuselo byt a clovek nikdy nevie kedy sa mu to bude hodit.
    A k tomu tolko kritizovanemu otvaraniu za floreny asi len tolko, treba sa na to pozriet aj z druhej strany, kalendar a bonusove odmeny v nom su pre AKTIVNYCH hracov, ktori su tu kazdy den (a su ako motivacia k tomu aby sme sa tu kazden prihlasili). A to ze si to mozeme otvorit spätne za 2fl, je ustretovy krok pre sklerotikov, alebo tých ktorí sa z nejakých iných prícin niekedy nestihnu prihlasit, aby neprisli o bonusovy darcek.
    Nie som nejaky velky fanusik RT, maju co na hre zlepsovat, ale tento kalendar je ta z tych vydarenejsich akcii. - moj nazor

JOKO1313 a zemanka01 tohle ocenili.
  10. evca190

evca190 Vážený autor

Když tak nad tím přemýšlím, co by mi udělalo největší radost v kalendáři... :music: 24.12. bych ráda otevřela okýnko a tam by na mě koukal obr strom co by dával superkrmivo :p To by byl krásný dárek a určitě by u mě nikdy nešel do lišty ;) Ale samozřejmě každý dárek je příjemný, i když je to drobnost :)

11. laumars

laumars Aktivní autor

Uprimne by ma zaujmalo aky darcek by ta potesil a nesklamal.

Julinka11, lacrima a zemanka01 tohle ocenili.
  12. sksima

sksima Perspektivní autor

laumars
    mňa poteší každý darček aj to SH ma dnes potešilo ale podľa mňa by to mali vymyslieť tak, že by každý deň bol iný darček a mohli by tam dať aj niečo čo nám ostane (čo sa nedá minúť) napr. nejaký vzácny strom, chliev alebo dekoráciu. Hnojivo použiješ raz na nejakú rastlinu a potom už nemáš nič ale strom ti každý deň dá nejaké plody a nezmizne. Alebo dekorácia ti stále dá BS alebo GR. Ale až tak mi nevadí, že sa tie darčeky opakujú pretože nás všetkých tým chceli len potešiť a niektorým sa to zíde iným nie. Keď sa opakovali kupóny na pomocníkov nesklamalo ma to pretože ich používam ale hnojivo nevyužívam skoro vôbec tak preto ma ten darček až tak nepotešil. Ber to tak, že ten dnešný darček až tak nepotrebujem preto ma tak nepotešil ako ostatné. :)
    sksima

lacrima a mariasinger tohle ocenili.
  13. Feris1

Feris1 Expert fóra

sksima,
    1000 ludi tisic chuti teba nepotesil a iny je rad ze ho ma a najme mozno zacinajuci farmary ktory ho nemaju nazvys. co sa tika frflosou za otvorenie ponosky za floreny tak len tolko viem ze sa to kazdemu neda chodi sa aj do prace a podobne ale je to lepsie ako by sa to nedalo vobec zoberte si bambulku ked ju nezoberete tak sa neda inak zobrat zatocenie na kolese, takze budte radi ze ked sa to nepodari tak tyzdenny bonus balicek dostanete ak si teda za maly poplatok dokupite ten co chyba.

p.s. a hlavne nezabudajte ze tu nieste sami

sksima a lacrima tohle ocenili.
  14. minutka10

minutka10 Aktivní autor

mňa poteší každý darček, nevadí mi, že sú to hnojivá, pomocníci či BS, je to niečo navyše, čo ani nemuselo byť

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dnes budeme potěšeni.Bahamarama bodíky.

Julinka11, skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  16. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

ahoj dnes zustavam vzhuru pes pulnoc aby me to nestalo ty dva upocene floreny (zitra tedy dnes mi asi nevyjde cas) , ale i kdyby (a to se asi nastane..) tak je neutratim.. darek navic za to urcite nestoji.. nebude tam nic bez ceho se tda obejit a co je smutnejsi.. nebude tam nic co by neslo behem par dnu dohnat..
    PS: anketa kterou uz jiste mela vetsina farmaru misto kina aspon 5x nic na smeru RT nezmeni... coz me mrzi.. :eek:(

lacrima tohle ocenil(a).
  17. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Krásné brzké ráno sousedé a hráči.
    Tak za BBZ jsem ráda.
    Přeji všem dobrou noc a krásné ráno.

Julinka11, lacrima a Jonsdorf tohle ocenili.
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno přeji...

Tak nevím, o tom koni už jsem psal, že?
    RT si fantazie užívat nechce a nechce...
    Je to trochu horkou jehlou.
    Jako kdyby nebylo dalších tisíc možností.
    Dárek pro aktivního hráče to moc není, myslím, že to pravé ořechové je úplně jinde.
    No nic, snad se to zlepší...?

Přijde kostlivec do baru a objedná si....
    "pivo a hadr, prosím!"

Naposledy upraveno: 10/12/14
  19. janinka165

janinka165 Znalec fóra

U mňa 16200 x -Som spokojná :)

Julinka11 a lacrima tohle ocenili.
  20. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Dnešní dáreček v podobě BBZ potěšil. Trochu jen zamrzí, že ten samý dárek jsme dostali jako bonus v prvním týdnu. Zpětně tak ten dáreček trochu ztrácí tu svou "bonusovost".
    Ale je to taková prima sumička, to zase žádná ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.