Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. valli.1101

valli.1101 Zelenáč fóra

speciální dárek mi nejde otevřít... chová se jako ten zítřejší - ani se nehne

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ano, ano, dnešní dárek ujde že?
    Není to zázrak, ale darovanému koni....

Nemáme to my ženatí ani trochu lehké, vánoční stromek vidíme jednou za rok, ale prskavku každý den!
    :D
    Veselý den farmáři...

PS: A zázraky se dějí i na mé farmě...?

Naposledy upraveno: 6/12/14
  3. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Dobré ráno.Tak já jsem dnes velmi spokojená.SK to můžu vždy,páč jsem na šlechtění ulítlá a 20 600 BBZ je také dobrá odměna.
    Jonsdorf-ty jsi mne teda rozesmál po ránu.No,ale když se zamyslím,pravdu máš xD

4. Rondon

Rondon Perspektivní autor

10 SK je dobrý dárek, zde u mě panuje velká spokojenost:). Spokojen jsem prakticky se všemi, je to přeci jen něco navíc a je třeba tyto dárky z adventního kalendáře bráti, jako "dáreček - maličkou radost na každý den". Pravda je, že pokud mě paměť nešálí, nebylo náhodou v předcházejících adventních kalendářích perníčků 5? Zase, aby se nám časem ta malá radost z drobného dárečku na každý den stále nesmrskávala.xD

konga06, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  5. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

S první řadou adventního kalendáře jsem spokojená,
    už jsem zvědavá, co nás čeká dál,
    ráda otvírám adventní kalendář,
    mám ráda překvapení i maličký,
    krásné vánoční svátky

6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

valli.1101 a mas uz odomknutu baharamu ?

aj mna potesilo ked som si odklikla dnesne darceky,aj sk a aj 21 600 body na baha :D
    rondon -nepamataaam co sme mali minuleho roku,sorry,ale ku mne teraz chodi obcas perfekt kamos-alzheimer,nie ,nie to si len robim srandu ;)

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak já abych mohla odkliknout dnešní bonusový dárek, musela jsem 2 ponožky dokoupit. Ale dokoupila jsem hned po odblokování farmy a musím za sebe říct, že dnes nelituji.
    Jsem jak malé dítě, už se těším na zítřejší ponožku xD

8. sksima

sksima Perspektivní autor

Tak dnes super darčeky, SK sa vždy zíde a BBS tiež. :)
    sksima

evca190, ezzra a babička-květa tohle ocenili.
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

dárečky super a diky specialu jse poskocila do dalšího LVhned,takhle by to bylo mozna vecer nebo zítra,tak se všichni radujte z darku a hezky den:inlove:

alexandrakerulova00, Lyzarka a evca190 tohle ocenili.
  10. Agneovoo

Agneovoo Zelenáč fóra

Taky spokojenost :D
    jen čekám čím nás překvapí 24.12. 8) loni úžasný Kouzelný strom, předloni myslím že to byly pomocníci na 48 hod.
    a letos o_O necháme se překvapit ;)

konga06, alexandrakerulova00 a evca190 tohle ocenili.
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Prvni rada dobra, zadny darek co bych nevyuzil, takze to se mi libi - uvidime s cim se ukazou v dalsi rade...
    Ted jen dumam, zda bonusovy darek jde nechat byt a vybrat je az pozdeji, zda se taky za nej plati :)

alexandrakerulova00, Lyzarka a evca190 tohle ocenili.
  12. Jižanka

Jižanka Zelenáč fóra

jsem na baha lvl 144, přitom se bonusový dárek vůbec nehýbá... co to je? nebo to nefunguje, když 1.12. nebyl dárek vyzvednut?

13. bobule74

bobule74 Pisálek fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

jojo je to tak poslední bonusový dáreček se otevře až po vyzvednutí všech okýnek v řadě! :p

Naposledy upraveno moderátorem: 6/12/14
  14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já mám 21100 Bahama BZ;)

Farmeráma 95 - Bahamaráma 211
    listopad 2010

15. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

jo jo..když se zapomene vyzvednout jeden dárek..tak se bonusový dárek neotevře..zase se musí platit..to už je docela vrchol...

16. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,tak dneska byly super dárky a postoupila jsem hned o další level na BAHA.Tak to se mi líbí:D

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  17. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj valli.1101, na otvorenie bonusového darčeka potrebuješ mať všetky predošlé darčeky v rade vyzdvihnuté, ako tu už bolo niekoľkokrát spomenuté. Ak ti niektorý chýba, môžeš si ho dokúpiť za 2Fl. V opačnom prípade ak máš všetky otvorené, a ani tak ti bonusový nejde,tak sa obráť prosím na hernú podporu Ako kontaktovať hernú podporu
    PS: alexandrakerulova00 otvoriť bonusový darček sa dá, aj keby nemala odomknutú Bahamaramu

Peknú hru prajem

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jak tak pročítám co se za týden událo,dostal jsem se až k tomuto vláknu.
    A hned na první straně je věta -
    cituji : Celkem nás tedy čeká 24 dárků (všichni hráči dostanou stejné) a k tomu navíc několik překvapení.

Musím se ptát, je 100 BBZ a 29 500 BBZ stejné ?? (némlich podobný rozdíl i v Krejcarech),nebot co jiný level, to jiný počet kusů.

Takže až budete své děti podělovat např sladkostmi,tak nezapomeňte dodat : Nepyskuj ,bratr je starší,tak dostal kilo té čokolady a ty malou tabulku. Ale oba jste dostaly to stejné .
    :wuerg:

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Barolande,

problém je v tom, že dárkem není XY BBZ, ale X násobek BBZ.

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ahoj pajdo,
    já to chápu,taky to o těch lvlech píšu, jen prostě,že stejné a stejně není jedno a to samé.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.