Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. žufánek

žufánek Rádoby autor

Ahojky lidičky,zase se nepřipsaly perníčky,Barborka je na větvičky,Mikuláš zas na perníčky,čerti ti se mají panečku,kradou je a baští Mikuláši přímo z ranečku a chudáku hráči nezbyde nic,jen oči k pláči.Přeji pěknou zimní pohodu.

skalara.v tohle ocenil(a).
  2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

marcelina0007 ..... "a vo tom to je " :p jen se jeden bojí o tom , co si myslí cokoli napsat,aby se dostal alespon podívat jaké jsou akce :p jen si hezky zítra všichni dárek zaplaťte :p

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Perníčky už našli svoje miesto kde majú byť.

4. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

V tuto chvíli je již chyba opravena, takže ti, co si dárek zatím nevyzvedli, tak hurá do toho.

Witchy.D - ahoj, zjišťovat nemusíš, pracuje se na otravném, tedy opravném scriptu, který automaticky perníčky připíše všem, kterým se při vyzvednutí nepřipsali.
    EDIT: tak to vypadá, že dokonáno jest a script proběhl

Julinka11 - ahoj, to víš, veselá mysl - půl zdraví. Kdyby mi pes sežral špek, to by byla tragedie, ale rozčilovat se kvůli dvěma malovaným perníkům? To mi za to nestojí, mám důležitější věci v životě.

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Mňam, perníčky už mám :) A už se těším na zítra ;)

6. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Díky za perníčky už jsou doma ;)

7. sksima

sksima Perspektivní autor

Tak perníčky ma potešili ale ešte viac sa teším na zajtrajšie darčeky. :)
    sksima

8. ssans

ssans Pisálek fóra

• Odstránený náznak vulgarity. Prečítaj si pravidlá fóra a dodržuj ich prosím.Ďakujem
    Farma je náš druhý - virtuální život, tak ji tak berme, protože:

Život nám dává, ale taky bere.
    Někdy nás potěší - a jindy na nás ****! :p;)

Naposledy upraveno moderátorem: 5/12/14
    Janina0971, -Jara05- a -Pietro1976- tohle ocenili.
  9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sice vůbec netuším, jestli jsem někdy pana Perníka na něco využila, ale když už mám tedy o ty dva kusy víc, možná vytáhnu jednu nějakou výrobnu a budu sledovat tu rychlejší produkci 8)

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

krasneho Mikulasa a advetna ponozka ma dnes potesila...SK nikdy neni dost a krasne BBs na baha je nepostradatelne...krasnu noc a plne cizmicky dobrot....:inlove:

11. Elsbethia

Elsbethia Pisálek fóra

Bahama body potěši vzdy, takze spokojenost :) tesim se uz na nejakou dekorku :music: a ted do hajan! :)

monci42 a ezzra tohle ocenili.
  12. domov1a

domov1a Zelenáč fóra

Mám velký dotaz na moderátory... Když ještě nemám Bahamarámu, protože na ni ještě nemám jako začátečník dost hvězdiček, tak o ty body z bonusového dárku přijdu? Je to přesně daný počet BBZ, které dostanu, až budu ostrov mít, nebo je to zase násobek mého levelu na ostrově (momentálně nemám žádný) podobně, jako tomu bylo u krejcarů s levelem na hlavní farmě a já tedy nedostanu nic? Tak to tedy pak nevím, proč jsem se celý týden tak snažil na farmu chodit a dárky vybírat, když bonus se mě týkat nebude. Mám ho vůbec otevřít? Nebo i ti, kteří ostrov ještě nemají, dostanou aspoň nějaké minimum BBZ z toho dárku navíc? Moc děkuju za odpověď.
    :eek: :( :eek:

13. Sany0007

Sany0007 Zelenáč fóra

• Porušenie VOP
    Zdravím všechny, už dlouho bloumám nad tím co se skrývá pod pojmy Magická moc... týká se to odměny na konci adventního kalendáře.. v poslední době na farmu moc nemám čas vzhledem k pracovní vytíženosti. Sem tam udělám nějakou tu akcičku, nebo to za mě mamka pečlivě obstará. Mohl by jste mi to prosím někdo ujasnit?.. mockrát děkuji. Snad nejsem otravná a doufám, že se někdo neptal stejně blbě jako já už předemnou. Je tu dost stránek na pročítání a po pravdě to bych asi časově nezvládla.. Prosím prosím pomozte mi někdo. Děkuji mockrát. :) Sany0007

14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte

domov1a, aj napriek tomu, že nemáš otvorenú Bahamaramu nevidím v tom problém, prečo by si bonusový darček nemal dostať. Darčeky sú pre všetkých.V tomto darčeku máme znova 100x lvl, čiže v tvojom prípade to bude 100 BBZ, a budú ti pripočítané ak Bahamaramu otvoríš.

Sany0007, ak si vyzdvihneme všetky darčeky z pančúch, tak získame aj rad na magickej stonke. Kouzelná moc znamená bonus, ktorý dostaneme za daný rad obláčikov. Podrobne o magickej stonke nájdeš tu >Nebe<

Peknú hru prajem

15. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Prosím o radu,včera jsem zapoměla na kalendář a dnes když chci otevřít 5 dárek píše,že za 2 flereny ale nevím jak je zaplatit.klikám jako blázen v domění,že si je odečtou mám florenů dost/ ale nic.

16. Dominiček82

Dominiček82 Pisálek fóra

Julinka11 tohle ocenil(a).
  17. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Dnes 10x SK, teraz sa zíde keď bude šlachtenie ;)

18. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Nielen SK, od Mikuláša v balíčku aj 19 000BBSxD a žiadne uhlie, zemiaky, či cibuľa

ezzra a Julinka11 tohle ocenili.
  19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

i já se připojuji k těm, co dnešní dárek v adventním kalendáři potěšil...SK není nikdy dost a BBZ jsou velmi příjemné:inlove:

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dneska jsou dárečky super :). SK se hodí vždy a k tomu ten speciální dáreček, který mi po otevření dal 22 300 BBZ, ty potěšilo asi nejvíce. Doufám, že to v takovém stylu bude pokračovat :D.

skalara.v a Lyzarka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.