Žádosti o podpis - astrid888

Diskuze na fóru 'Umělecký koutek' zahájená uživatelem astrid888, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Hvězda fóra

Dobré ráno astrid888, moc děkuji a přeji krásný nadcházející víkend :)

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj astrid888 :)
    No já moc nestraším. Už jsem od tebe strašidelný měla, ale z podpisů zde na fóru zmizel :cry: Sice jsem ho našla uložený ve svém PC, ale aby zůstal pohyblivý, to bych ho asi musela uložit na nějaké speciální úložiště :wuerg:
    Tak jestli mi zkusíš vytvořit nějaký nový :inlove: Možná by mohl zůstat i tento křeček, jen to trochu doplnit ;)

3. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte. Jasnačka, v priebehu dnešného dňa sa pokúsim všetko vybaviť.

4. astrid888

astrid888 Titán fóra

Takže tu mám podpis pre veľmi milú hráčku Erča101, ktorej chcem aj týmto podpisom poďakovať za kopu darčekov, ktorými ma počas akcie zahŕňala. S vložením podpisu samozrejme pomôžem, ak bude treba :) V mojom podpise je link s videonávodom od dobena, ktorý je veľmi dobre vypracovaný, takže Erči, skús si to pozrieť a keby to nešlo, ja Ťa cez hernú poštu budem navigovať krok po kroku ;)

Tiež pridávam avatar 300x 300 pre náško moderátora Kytka2001 na prianie. Myslím, že treba mať ten avatar v tejto veľkosti, aby sa dal spraviť na moderátorský.

[​IMG]..............[​IMG]

Kutilka, Trillian, jasnačka, doplním. Danka, Evoku, ďakujem vám baby za návštevu, veru, je to tu také veselšie :inlove:...
    Aj keď ja osobne v reále Halloween nejak neriešim, tak tu na fóre je to pre mňa asi najkrajšie, teda najstrašidelnejšie :D obdobie na fóre :) Tak sa poďte ukázať ďalší ;) teším sa na vás :inlove:

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

astrid888
    Mockrát děkuji a odpoledne půjdu zjišťovat, jak to změnit včetně pruhu FModerator.

6. kocieva

kocieva Veterán fóra

Milá, šikovná, astrid888, nevím, mohu-li požádat o úpravu mé zahrádky do halloseenského nebo podzimního hávu (jenom podpis, avatara ne).
    Když ne, tak se nic neděje. Ale mám strach, abych nepřišla o tu současnou, zase bych se k ní chtěla vrátit.
    Mockrát děkuji.

7. astrid888

astrid888 Titán fóra

Kytka2001, nie je za čo. Kedysi som mala ten rám, ale neviem ho nájsť, asi som ho mala v predošlom ntb.

Kutilka, mám tu pre Teba ten pôvodný podpis a aj trochu vynovenejšiu verziu :) môže byť? Inak som našla celkom dosť peknučkých halloweenskych škrečkov, bolo ťažké vybrať tých naj. Len títo tu majú aj trochu vystrašený výraz, tak som zvolila týchto.

[​IMG].......[​IMG].......[​IMG].....[​IMG]

-------------------------------------------------

EDIT: Ahoj kocieva, jasneže ano, určite Ti vytvorím nový halloweenský podpis. napíšem Ti, keď to bude hotové :)

8. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Astridka,
    až teď jsem se dostala k PC a jen se mi zatajil dech :) No prostě nádhera :inlove: Ten nový je fakt boží :inlove: A díky i za ten starý ;)

9. astrid888

astrid888 Titán fóra

Kutilka, nie je za čo, som moc rada, že sa Ti páči:).
    Práve som podopĺňala nejaké podpisy a pridala aj nových do zoznamu, prosím skontrolujte si, či ste sa našli a či máte všetky podpisy vložené do svojich zložiek. Keby ste našli chybu, dajte mi prosím vedieť. Dobrú noc všetkým :)

https://board-cs.farmerama.com/threads/podpisy-a-avatary-od-astrid.20398/

10. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Astridka ďakujem, našla som si všetky :D

11. raddre

raddre Baron fóra

Šikovná, astrid888, chci požádat o halloseenský podpis (jenom podpis, avatara ne) ještě žádný nemám, ale až zas budeš mít čas a náladu
    a zároveň pokuď je volný podpis č. 7, byla bych za něj vděčná, moc děkuji a přeji hezký a příjemný požitek z Farmerami

12. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Astridka
    Len som prišla obdivovať Tvoje krásne nové výtvory :inlove: Nakoniec aj ja mám na Teba prosbu, keď budeš mať chvíľku urobila by si aj mne dáky strašidelný podpis, nech tu strašim aj ja ;)xD

Ďakujem krásne a prajem pekný strašidelný víkend :inlove:

13. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte. Až teraz som si konečne sadla k pc, takže môžem začať s tvorbou. kocieva, raddre, sovička ... samozrejme, vytvorím vám nové podpisy a pre raddre pripravím aj ten voľný podpis č.7.
    Zatiaľ pááá

-------------------------------

Tak už som tu aj s prvým podpisom pre kocievu

Naposledy upraveno: 4/10/25
  14. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pohodovou neděli, astrid888, mockrát děkuji za pěkný podpis.
    Táák, teď jsem zvědavá, jestli se správně uložil, trochu jsem zazmatkovala, ale video mi snad pomohlo.

Edit:
    Povedlo se.

15. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

ahoj astridko, už nejsem cheerka ( nemám už na to věk) a tak bych prosila nový podpísek s malým pejskem nejraději čivavu, nechám to na tobě. Nijak to nespěchá, ráda si počkám. Děkuji Tera

16. astrid888

astrid888 Titán fóra

Výborne kocieva, super si to zvládla :)
    Terka, samozrejme, niečo vymyslím. A má to byť univerzálny podpis, alebo tématický - jeseň/halloween ?

Podpis pre raddre:

17. raddre

raddre Baron fóra

Krása, moc děkuji a snad jsem si ho vložila správně

18. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

moc hezký podpisy tu jsou. astridko jsi šikovná.

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Je radost chodit se sem dívat :inlove:

20. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

astridko chtěla bych univerzální podpis.