Žádosti o podpis - astrid888

Diskuze na fóru 'Umělecký koutek' zahájená uživatelem astrid888, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky
    Není zač ;), astridka zase předvedla své umění :)

Fajn hru pezt

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

14087- nádherný podpísek máš,astridka je velice šikovná a má bezvadnou fantazii na výmýšlení podpisů.Užívej si ho

3. 14087

14087 Dozorce fóra

marketka47 - má neocenitelnou představivost, dokáže podle pár slov na dálku odhadnout, co po ní člověk chce a jak by to mělo vypadat. Byla jsem nedočkavostí nervózní a předčila moje očekávání. Užívám si podpis jak nejvíc to jde :D je fantastický ;) .. a hlavně ty vyskakující slova, jsou nej 8) ..
    Astrid je šikulka nejvíc.:inlove:

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Óó, ďakujem :inlove:

evainfo, marketka47 a 14087 tohle ocenili.
  5. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Pri všetkej skromnosti musím sa pridať k 14087, ja som tiež Astridke nevedela konkrétne povedať čo chcem a ona to vedela lepšie ako jaxD

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já tedy nechápu, že jste furt, pořád, stále až doteď nepochopili, že Astridka je prostě kouzelnice :inlove:, a tím pádem je naprosto všechno jasné a patřičně zdůvodněné ;)

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak to je parádní podpis :inlove:, ale chválit můžeme, ne? ;)

8. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Astridka má prostě zlaté ručičky :inlove:

astrid888, evainfo a 14087 tohle ocenili.
  9. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Astridko, kouzelnice naše, prosím, prosím, vyrobíš mi také podpis? Blížím se k lvl 100 a už se na něj moc těším.....mám ráda všechno kolem přírody a nejraději takový obrázek, kde je vidět kousek lesa, potůček a v dáli hory......:) jsem náročná, viď...ale když tady vidím, jaká jsi umělkyně, tak vím, že ať uděláš cokoliv, bude to prostě nádhera......děkuji moc, šikulko naše :)

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no vidíš Inuš, hned bereš na první dobrou. Já jsem například protáhla její prvotní návrh netopýrů na na několik let. Ten poslední byl, že jsem se dočkala jeskyně a služebnictva. No s veverkou je to podobné, ten pangejt opravdu nebyla rozkvetlá jarní louka. Akorát veverku teď pro jistotu strčila do skleníku. Ale Astrid, něco vymyslím ;):inlove:

Naposledy upraveno: 26/5/21
  11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte ;o)
    veverka61, jasne, niečo skúsim vymyslieť, len to nebude hneď ...nejak nestíham ani akciu riadne, ozvem sa, keď to bude;)
    No, začínam sa báť :cry::p:D

12. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

astrid888 děkuji Ti, beruško naše - ráda počkám :)

13. Pitrýsek47

Jaká beruška? Tu už máme, ale nemaluje jen se protahuje :D astrid je v divočejším provedení (viz podpis) ;).
    A jestli tam má být veverka, třeba u toho lesa, tak prosím nějakou "normálnější" ne tu co má GordonS. :p.

14. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Hafánku,ty nevíš.že mám za stromem štětku schovanou? a hned bude vymalováno :D

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Až tolik se bát nemusíš, bude léto a tak konečně budeš mít čas pobýt s rodinou, tento rok jste se moc neužili. ;)

a protože na Tebe nespěchám, bude podzim a halloween, tak strašidelnou veverku, které se budeš bát i Ty.

Pitrýsku, už zase? V jiné diskuzi jsi napsal, že než takovou veverku, tak raději žádnou. Nyní jsi znevážil umění naší kouzelnice podruhéxD

Naposledy upraveno: 27/5/21
  16. Pitrýsek47

Vždyť jo, raději žádnou, píšu normálnější :D její umění chválím, ale stávající veverku nezkousnu ;).
    To je kříženec nejméně 4 zvířat xD.

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pitrýsek, to je predsa veverička šablozubá, to si nevedel? :p;)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, jaký kříženec? To je čistokrevná prehistorická veverka Scrat :(

19. Pitrýsek47

Ale věděl, opravdu nádherná v prehistorii v pohádce a době ledové, ale tady mě straší ;) je ve vývinu: tlamu z vlka, zuby z tygra šavlozubého, oči z kdoví čeho asi z krokodýla, ocas veverkolemuří, dál už radši nepokračuji :D.

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte.
    Upravené podpisy pre SM Liana:

4v1