Žádosti o podpis - astrid888

Diskuze na fóru 'Umělecký koutek' zahájená uživatelem astrid888, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

GordonSargent ...kde si to zas našla?!! si vravela, že si s tým sekla :p
    Toto mi robí vždy (vyhrážky) keď si dá AB-čko xD :inlove:

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Astridko, nabudilas pokračovatelku a Gordoka jen upozornila. A Tvá tovaryška teda umí chytit za slovo xD Jen co najde ten milion a něco v inventurách a bude mít trošku času a vzduchu, necezeného přes mříže... :)

Naposledy upraveno: 9/11/20
  3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ynuška ja viem čo tým myslela ;o)
    No ale nie je roztomilá? :inlove: ... miluje AB, takže keď je na fóre, ABčkari zdrhajte. Ja som B ... mne hrozí len, že ma zas za niečo sfúkne, natrie matlafouske a pod... :D
    A k tovariške (u nás je to s mäkkým i)... To dievča je talent, ona nepotrebovala a nepotrebuje výuku, potrebovala len postrčiť ;o)) Inak je skvelá, šikovná, vtipná ...jej kvality všetci poznáme. Takže ona ani nie je tovariška, len prebudený lenivec xD.

Podpisy a avatary pre Fantasiro:

[​IMG] ...[​IMG] ...[​IMG] ...[​IMG] ...[​IMG]

Naposledy upraveno: 10/11/20
  4. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Astrid, jak jsi zjistila, že mám rád zimu a nesnáším vedra?
    Takže je to jasné. Ten vlevo a ten horní.

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Fantasiro, ...všetci to vraveli :p:D
    Skús si to zatiaľ pridať, ja musím na chvíľku odísť, keby Ti to nešlo, tak potom pomôžem.
    Ale iste to dáš, kým sa vrátim ;o)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No vidíš Astrid jak jdu s dobou... nápoje pouze z plastu, navíc otestovány. Odpovídají všem zdravotním a hygienickým normám. To víš, dneska je riziko pít z neověřených "zdrojů" kdo ví co vám tak koluje...:oops:

7. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Jsem AB pozitivní ,Gordonko zvu Tě na drink xD jen Rh faktor

8. GordonSargent

Berko, tady je zmatení pojmů... skupina AB je přirozený příjemce, zatím co já, se svou skupinou O jsem přirozený dárce, tudíž mohu Ti poskytnout kdykoliv první pomoc, když ten mejdan přeženeš a budeš potřebovat zředit krev. To že ze mě Astrid vytvořila upíra vůbec neodpovídá realitěxD

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

[​IMG] A toto je akože čo? ...jasný dôkaz 8)
    Berka a Ty ju nelákaj na AB drink, bo zas mi bude robiť zle xD:inlove:

EDIT 1 : [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

EDIT 2 : áno Gordonka, daj si tohto zlatúšika :D

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

mám A2, teda s Gordonkou bez problémov:inlove:xD

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No, já pro přehlednost hlásím zatím -, to si pamatuju, skupinu dohledám, kdyby někdo akutně potřeboval transfuzi... 8) Zajímavé, u dětí si to pamatuju, jedna je 0+, druhá AB-.

12. GordonSargent

Dobře Astrid... ale jen pro upřesnění, to chceš opravdu nahradit toho starého opelichaného netopýra? ;) vždyť to ještě není ani odstavené

13. berkaKolchoznice

astrid ,alespoň už víš,po čem G. tak řádí ,když nemá svoje " nulky " ,mně mohou nalít do žil cokoliv,třeba i alkohol a budu v klidu :D
    Y_n_O ... jsi vyjímečná i krevní skupinou ;)

14. GordonSargent

Astrid, kdo chce kam, pomožme mu tam .... ale pak si nestěžuj, že přišla nová krevxD

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dosť dlho mi bolo niečo zvláštne až kým som neprišiel sem a .... avatar! Tak na zdravie!netopier!

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci.
    Mám tu podpisy na zimu a Vianoce pre našu Farmářku_X :

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky Astrid - super, přesně takhle vidím sama sebe o vánocích xD Prostě geniální

Moc děkuji:inlove:

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásnou neděli u astridky :) úžasné zimní podpisky, ale teď vidím něco úplně nového u Farmářka_X a je to moc moc úsměvné, vlastně jsem se hodně zasmála xD a hlavně s komentářem nade mnou xD :p astridko jsi prostě skvělá :inlove:

19. berkaKolchoznice

Ze zimního podpisu Farmářky,už teď mám respekt a to jsem se ještě ničím neprovinila :D

Astridka je zkrátka všekouzelnice :inlove:

20. GordonSargent

nebo spíš všehoschopná.... takhle jsem začínala:

[​IMG] a pak si mě začala utvářet podle svého [​IMG] (drobná epizodka, když jsem ji tímto způsobem 16.12 2018 poprosila o zimní zateplený podpis ,abych nedopadla takto [​IMG] tak jsem se dočkala až letos) No a skončila jsem jako kojenec [​IMG]

ale v zateplené jeskyni o_O