Štědrý den (20.12. - 26.12.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Vévoda fóra

Děkuji moc za ochotu.

tomaskomiska a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

polacka: aha, to se omlouvám, já se na výhry z akcí nedívám... myslela jsem bonus z kalendáře...

Naposledy upraveno: 24/12/18
    tomaskomiska tohle ocenil(a).
  3. majka3633

majka3633 Pisálek fóra

Pěkný večer všem , tak jsem akci dokončila , ale asi jsem špatně něco přečetla , nejde mi vyzvednout jeden dárek (od prasátka) a pak dekorky do stonku mi píšou , že nejsou k dispozici , tak nevím , kde je chyba .

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj majka3633,

tyto dekorace obsahují přidaný bonus, proto je potřeba tyto dekorace vložit někam na volnou plochu a tento bonus vyčerpat. Po odstranění z herní plochy již bude možné dekorace umístit do stonku.
    Na dárky by mělo stačit kliknout, pokud to nejde, prosím napiš na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Splněno 8/12 napěstovat na stonek chybí něco přes 3 tisíce a důvěřuji si že akci zvládnu doufám že i na floreny dostanu,ale ještě se uvidí na to že to padá dobře těch 15 bych klidně dokonči či co

tomaskomiska a Peto121 tohle ocenili.
  6. majka3633

majka3633 Pisálek fóra

Děkuji :)

tomaskomiska, ldivacka a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Honzulka05 - Máš ešte jeden a pol dňa,to určite dáš a budú aj florény!;)

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

To fakt vsichni modici sedi u pohadek, ze jeste nikdo nesejmul pajdu361 za to spamovani na poslednich trech stranach? :pxD

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Peto když je bonus +1 na pole bude tu fungovat a doufám že zítra stonek udělám

tomaskomiska a Peto121 tohle ocenili.
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - Aj ja som sa už nad tým pozastavil;).

Honzulka05 a tomaskomiska tohle ocenili.
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo :) ještě vyčerpat bonusy a aktivovat stonek :)

Peto121, Honzulka05 a tomaskomiska tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kosticko28 - dekorace musíš dát někam na plochu a 4x sklidit, abys z nich odebrala bonusy, pak ti půjdou do stonku ;)

Edit: tak kostička asi příspěvek smazala a já jsem teď nějak mimo mísu

Naposledy upraveno: 25/12/18
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Můj stav je 10/15 stonek dnes bude,ale komplet splnění ještě nevím

Peto121 a L.Lady tohle ocenili.
  15. KENTOVA´FARMA

KENTOVA´FARMA Pisálek fóra

Ahoj ,nemůžu najít ptačí lázně.Našel jsem že se to dalo koupit v rama obchodě 18.10. jako poslední šance.Jestli jsem si tehdy ji nekoupil,tak mám už ted smůlu?

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ptaci lazne jsou jako ostani od Kubika, tahle za duben....

Taky nemuzu dat zatim na stonek dekorky, ale uz jen jedna otocka a pujdou tam :)

Vypadavat ma 165 vyzdoby/den, v tuto chvili ma byt 802 (nebo chybet 188 ), mam 2519 (chybi 0 ), mam 254% hotovo.
    Stav ratolesti : idealne 11293 kusu (2325/den ), mam 14845 z 13950 (106% ).
    Zatim uplynulo 80% casu, zbyva 27 hodin.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. KENTOVA´FARMA

KENTOVA´FARMA Pisálek fóra

Takže už teda nepůjde získat?

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

KENTOVA´FARMA - ahoj, jak píše Tassadar11, tato dekorka šla získat z denních dárků od Kubíka Kučeravého v dubnu 2018. Zda bude k dispozici v ramaobchodě prozatím nevíme. Vyčkej, minule dali tyto dekorky v půlce ledna do ramaobchodu, tak je možné, že tomu bude stejně i teďka. Ale momentálně to opravdu nikdo nevíme ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  19. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

jen jaksi nechapu že když chci dodat do stonku přislušné odměny ačkoli je mam splněné objeví se mi při kliknutí hlaška : tato dekorace není v tvém inventaři....... takže bud jsem pitomej ja nebo blbne hra , a ja pitomej nejsem dekorace jsou v inventaři jen nejdou dat na stonek , myslite že mi to dokažete někdo vysvětlit a ma s tím někdo podobný problém???

20. princzess007

princzess007 Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz. Získala jsem magický stonek "Štědrý den 2018! a k tomu 3 dekorace, ale obrázkově mi vůbec nesedí do toho stonku a tím pádem mi tam ani nejdou umístit (hlásí mi to, že dekoraci nemám ve svém inventáři). Jak je to možné? :eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.