Škola duchů I - III (3.10. - 2.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

maminkaLenka365
    Chýše falešné cucy
    byla dočasným chlévem v akci Kroniky kostkoviště, Chýše cucy byla odměnou tamtéž.
    Pokud jsi splnila celou akci, měla bys mít Chýši cucy k dispozici.
    Pokud jsi Chýši cucy z akce nezískala (tj. nesplnila vše potřebné pro její získání), máš smůlu a musíš do budoucna doufat, že bude možno získat Chýši cucy z nějaké další akce.

2. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak to bolo rýchle klik, klik a je hotovo :music:

3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přihlásila, zjistila, dodala.... splněno.
    Rychle, úspěšně.
    Spokojenost.
    Fajn akce. ;)

4. hroudov

hroudov Baron fóra

5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

6. kocieva

kocieva Veterán fóra

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

strašidelné školní noci II.png
    Tak to bychom měli. Za 14 dní zase na viděnou ;)

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Zabrala jsem se do domácího úklidu a málem zapomněla na školu xD, ale po aktualizaci klienta už taky hotovo :) a jdu zas pokračovat v čištění :music:

9. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Tak, druhá část hotová, bylo to šup, šup, největší sranda je že nemůžu najít první dekoraci, at dělám co dělám, někam jsem jí prskla a ted jí nemůžu najít, ach jo, jsem trdlo
    tak jsem napsala na podporu, dekorku mi našli, jsou skvělí

Naposledy upraveno: 17/10/25
  10. ašada01

ašada01 Titán fóra

Málem jsem na akci zapomněla. Naštěstí po mě nechtěli nic, co bych nemohla okamžitě dodat, tak za pár minut bylo hotovo.

11. kuklovar59

kuklovar59 Pisálek fóra

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Klik, klik, klik ... šup a je to tam ;)
    Krásné páteční odpoledne všem vespolek a já letím pro dudka.

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak tohle je jediná část, kterou jsem schopen splnit, protože první část jsem ani nezačal kvůli nedostatku zvířat, tohle jsem teda dokončil celé, protože všeho bylo dostatek a příští část taky vynechávám, protože nejsou produkty :p

14. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

tiež som mala aj tie stromy a nič.... dokonca mám odniekial aj 4 babyjagy.... uz ta hra hrá sama :-D

babina51 tohle ocenil(a).
  15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

70zinka
    Již několikrát jsme zde psali, že Chýše cucy není Chýše pro falešnou cucu...
    Ta falešná zmizela, tu pravou máš, pokud jsi dokončila Kroniky kostkoviště.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Stromy mám na děsivce (stejně jako na farmě a na Baha) po okrajích, kam se nevejdou velká pole. Taky jsou v jednom arboretu. Takže to bylo klik sem, klik tam a bylo hotovo :) Jdu zkontrolovat rostlinky a produkty na třetí část, aby mi nic nechybělo. Já na děsivce klikám jen při akcích, takže zásoby nemám nijak horentní :)

17. kocieva

kocieva Veterán fóra

Y_n_O, v Družstvu můžeš získat ještě další 2 děsivá arboreta, celkem mám 3.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kocieva, to bych sice mohla, ale nepotřebuji je, to jedno tam mám jen tak, když jsem plnila v družstvu úkoly na pikolky. Jinak družstvo obcházím uctivým obloukem od doby, kdy jsem postoupila do lvl 100 a nepotřebovala jsem už nahánět body. Dokonce nemám splněné nějaké úkoly úplně ze začátku farmy, třeba Katalog FLOTTO :)

19. 14087

14087 Hvězda fóra

Přišla jsem zase pozdě do školy, ale úkol je hotový, tak snad nedostanu poznámku :D hh

EDIT: Dostali jste stejné, nebo lepší :p

Naposledy upraveno: 31/10/25
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Bububu, hotovo, vyškoleno, ale přikláněl bych se k tomu, aby těchto rozvleklých akcí bylo co nejmíň, hlavně ne s upgrady. Hledat dekoraci? Najedu nad plochu, dám upgr., když mi napíše, že musím dát základní položku, jdu o plochu dál až se trefím :p.
    Vyzvedněte si nový bonusový kód z OFI.