Škola duchů I - III (3.10. - 2.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Nie som si istý či tomu správne chápem. Tí, ktorí máme vysoké zásoby tak pre ná je akoby "zadarmo"?

2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55
    Dá se tak říci...:D

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, já jsem si dala na plochu svou jedinou čupakabru, tam mám renonc tuším osm kusů. Při dlouhé děsivce vždycky používám boostery, tak to dochovám razdva. A pak budu jen pěstovat akční plevel... Firnajs, že na hřbitově nejdou pohopole, Vehikl mi dal dvakrát sto procent... Takhle spotřebuju moc kapek...:cry:

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

sovicka64
    jj to by se mi taky líbilo
    :inlove:

5. lacrima

lacrima Ikona fóra

Škola duchů ?? Tak to jsem moc zvědavá, jak jim to učení půjde . [​IMG]
    Zásoby jsem nekontrolovala , myslím si , že všechno mám ... a když nemám, tak uvidím co s tím.
    Ono to nějak dopadne ... neb , vždy všechno nějak dopadlo .

Pokud vám ovšem nepřeběhne přes cestu černá kočka.

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nakonec nejedu ani tuto akci, odměny za takové množství zboží nestojí, jsem lakomá Barka :)

7. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Já mám takě všeho dostatek, bohužel jsem byla pryč, když byla akce na cucu. Takže mám po chuti to vůbec plnit, když do akce dám takové množství komodit a nebudu to mít celé:wuerg:

8. 14087

14087 Titán fóra

Jejda, úplně jsem při uklízení domácnosti zapomněla na začátek :) pěkný den :)
    [​IMG][​IMG]

9. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja som práve dokončovala cuketový koláč ale toto bola rychlovka klik kli a hotovo ;)

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sice bude OaD,ale nejsem si jistý,zda už uplynuly tři měsíce od zavedení Cucy a Gravioly do hry! Zdá se mi,že to o pár dní nevychází! Jedině snad kdyby RT přimhouřil jedno očko !8)

11. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Cuca s Graviolou zatím v O&D dostupné nebudou. ;)

Nicméně došlo ke změně a upgrade dekorace se přesunul do dřívější části úkolu, tudíž jej mohou získat i hráči bez cucy.

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dob no nejsem si jistá jak to myslíš, že upgrade získají hráči bez cucy. Došla jsem k úkolu 4/4 a mám dodat 45 x ČUpakabra a 8x Cuca. Tak jak je to? Jinak dekorace a 2 x upgrade už je na ploše.

14. Dob

Katule008 poslední upgrade se přesunul do dřívější části úkolu, takže už není potřeba kvůli jeho získání dodat cucu.

babina51, albína1927 a lacrima tohle ocenili.
  15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dob no vždyť to píšu, že to není pravda. 4/4 je v odměnách 1x upgrade, 5x parfém deluxe, 3x bedna s bonusy a jak jsem psala výš dodat čupakabru a 8xcucu.
    Já to bez upgrade přežiju, ale vidím co vidím. Jen je to matoucí informace. Bohužel to neumím vyfotit a vložit.

babina51, modro.ocko22 a albína1927 tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak kde! U nás je to již opraveno!

17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

kaolín tak u mě ne, já mám upgrade v 3/4 a 4/4, koukla jsem do FAQ a tam je to už správně. Mám dva upgrady a tak to nechám být. Jen je to matoucí.

babina51, albína1927 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  18. Dob

Katule008 pokud upgrade stále vidíš na původním místě, tak je potřeba se odhlásit a znova přihlásit do hry.

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som mal v stodole iba 16 chobotničiek tak čakám na tie 4 ktoré mi chýbajú a budem mať hotovo.Musím pozrieť ktorých príšeriek mám málo a dať ich do zverincov.

20. .hana555.

.hana555. Rádoby autor

mám dotaz da se někde sehnat ta cuca a ten strom pro ní na krmivo

babina51 a albína1927 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.