Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak s tímhle jsi mě fakt potěšila :D Ne, že bych ti to přála, ale mám radost, že něčeho podobného nejsem schopná jen já :D

Jinak teda nevím, jestli tuhle akci dám. Jelikož tohle sbírání něčeho už tady docela dlouho nebylo, tak samozřejmě zapomínám sbírat šály, a za celé dopoledne + večer jich mám teprve něco přes 20 :(

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Lucerny s bílejma kravkama už svítí hezky celá řada no a jde se dál...směr postel. Dobrú nocku všem

3. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

ja akciu ako vravím tak nerobím len som si nejaké peniažky našetril.šálov mám 32 a tých vlajok 18. radšej keby mi padali veci na výrobne miesto vypadávok :(:(

1robinsonka1, evainfo a babako tohle ocenili.
  4. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Já nevím, proč tuhle akci má potřebu někdo hned odepsat. Je skvělá...taky jsem neměla ani jednu bílou kravku, minimum máty a rozmarýnu...a dávám to v klidu. Za jeden den 23 bělokravek...3 šly na trh za 290 a zbytek prostě pěstuji...je čas. Ten úkol se dá udělat v pohodě. Rozumím tomu, když někdo má menší lvl, na prodej nic a na kontě málo FL...tak to potom je problém.

5. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojky, na tuhle akci jsem se moc těšila, farmička je teď krásně vyzdobená, akce moc zajímavá, zase něco jiného, sice mi taky chybí kravky, mám jen jednu, ale snad našlechtím nebo nakoupím, trochu mě zmátly ty obrazce, myslela jsem, že si budeme muset vybírat, co chceme splnit a postupně rozsvěcet lampičky a doplňovat tak, aby z jednoho obrazce vznikl druhý a pak další, tím pádem bychom ale nemohli získat všechny odměny, bylo by to možná zajímavější, ale takhle je to jednodušší a hlavně můžeme získat všechno!:music::)
    Tak ať se vám daří a vsadím se, že už ve středu budou někteří hlásit, že mají splněno.:p

6. jaciz

jaciz Rádoby autor

Dobrý den, ráno jsem sklidila všechny plochy a měla 76x vlajku, ale v inventáři mi zůstávají stále 2ks, jako jsem měla před sklizní, i když jsem hru obnovila. Má někdo takový problém?

Naposledy upraveno: 21/10/15
    1robinsonka1, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jaciz,
    nedala jsi náhodou nějaké vlajky do úkolu, nebo mlýt? Pokud ne, pokus se kontaktovat herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu

1robinsonka1, marcelina0007 a ell1956 tohle ocenili.
  8. Aspirinek

Aspirinek Pisálek fóra

Akce je moc pěkná. Odměny super.
    Škoda že jí nedodělám celou. Bohužel za den nasbírám maximálně tak 20 šál. Takže 180 ani náhodou.
    Ostatním přeju hodně úspěchů.

9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Pokud nechceš, abych na tebe reagovala, tak mi, prosím, nepokládej otázky. Ono se to logicky vylučuje.xD
    A buď si jistá, že na překrucování jsou tady jiní mistři!
    Pominu to, že jsem zapomněla, že se řadíš do zdejšího týmu amatérských psychologů, kteří vědí lépe než já sama, co udělám (gratuluji). Přesto věz, že nejsem v opozici proti lidem jako takovým, ale proti lidské hlouposti. To je nekonečný boj, ale nikdy v něm nesmíme ustat. To říkával už pan Werich. Takže asi tak.

K akci mám snad jediné. Na trhu už zase není hnůj. xD
    Jestli dobře počítám, tak sklidím a ještě jedna otočka a je napěstováno.
    Doháním ztrátu na vlajkách, mám 247, což je více než třetina požadovaného počtu. Šál mám 61, to bude taky v pohodě, je to taky zhruba třetina potřebných. Když to takhle půjde dál, mohla bych akci do víkendu stihnout celou. :)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ráno :) farmička teď vypadá moc hezky .. tak zasazeno, svítících bobulí navíc 4 291ks, vlajek 377 ks a upletených šálů 38 ks :p. To snad není tak špatné a ráno, jak jsem klikla šály se mi ukázaly hned znovu :D .. zatím nic dodávat nebudu .. si to vychutnám až některý večer v klidu, jen nevím který .. jsem až do neděle v práci o_O. Přeji všem ty nej šály [​IMG]

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Joj boha jeho! Já se divila, že mi vypadává tak málo šál! Až teď jsem zjistila, že šály nevypadávají, že je to ten předmět, který sbírám na hlavošce a který jsem pokládala za zahradní houpačku!xD

12. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Dobré ráno.
    Farma obstaraná, zamotané pletence sesbírány.
    Dítko vyexpedováno do školy. Teď hurá na raní rykykyký, koupelna už volá a co víc, mám ji jen pro sebe, no a pak frčím čekat na chirču, to bude zase zážiteček.
    Momentální stav je:
    Bobule - 3845 a zasazeno všude kromě mýtiny.
    Vlajky - 334
    Šály - 58
    Nemelem nemelem, nemelem nemelem, času máme ještě dost.

Takže si stojím dobře.
    Děkuji všem milým sousedům a sousedkám, že na mne nezapomínají a šály posílají. Také posílám, co mi dárky dovolí.

13. doben

doben Ikona fóra

Zatím to jde dobře dneska už budu mít aspoň 2 třetiny bobulí a pak se musím vypořádat s vlajkama. Šály asi stejně dokoupím za floreny.

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Přeji všem dobré ráno. Přes noc vyštěchtěny zbývající kravky. Taky zatím nemelu, času dost.

15. Simík21

Simík21 Znalec fóra

bobule: Mám 3025. Ideální stav 1134. Plním na 266,8% Hotovo 33,6%
    vlajky: Mám 312. Ideální stav 88. Plním na 354,5% Hotovo 44,6%
    šály: Mám 44. Ideální stav 23. Plním na 191,3% Hotovo 24,4%
    zatím to jde v pohodě, jen ty kravičky... ještě jich potřebuju 8, no melu SK a hlídám trh, ale bude to boj ;)

16. sirGeralt

sirGeralt Pisálek fóra

Bílých kraviček mi chybí 5. To nebude takový problém.
    8 lucerniček rozsvíceno - to co bylo ve stodole. A to ostatní by mělo jít hladce.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne svetlusci rano vsem silenym rolnikum ;)
    Tentokrat me to fakt bavi - jedu na pohodu jen na Baha, v pralese a lesni mytine (zbytek se mi uz nejaky patek nechce bourat), takze prozatim 3.523/255/69 (a 350 tis. BZ do 84 lvl) ... oseto, F5 na dosah, kafe a nohy na stul 8)

18. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

Ahoj tak u mě šály taky bez problému, mám zatím 60, ale ty bílé krávy to bude horší, nemám ani jednu a cena na trhu od 345 000 a tolik nedám. Se šlechtěním čekám, co kdyby se náhodou objevil BB.

19. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.

Musím uznat, že když jsem si včera po 14 hod otevřela farmu, byla jsem překvapena... krásně udělaný Halloween. :)

Ve stodole mám:
    bobule - 3 052 ks + zaseto
    vlajka - 257 ks
    šála - 1 ks
    namleto balíčků - 24 ks

Lucerny otevřeny:
    č. 2, 4, 5, 8, 11, 14, 15

Nepočítám, zda jsem v limitu a plním či nikoli, ale myslím si, že plním v pohodě. Pouze si musím spočítat, abych zbytečně moc nenapěstovala akčních bobulí.
    Akce se mi líbí, moc. :)

Přeji hezkou úspěšnou hru.

Madulka_cz

20. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Jedna ranní vlajková, plním bez SH, bez karafiátů a bez nákupu košíků :)

kytek: 6067

kytka: Mám 6067. Ideální stav 1188. Plním na 510,7% Hotovo 67,4%
    vlajka: Mám 817. Ideální stav 92. Plním na 888% Hotovo 116,7%
    šála: Mám 66. Ideální stav 24. Plním na 275% Hotovo 36,7%
    balíček: Mám 33. Ideální stav 7. Plním na 471,4% Hotovo 66%

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.