Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak to mě fakt mrzí, kdybychom alespoň měli nástřel nějakého času, kdy to začne.... myslím, že asi málo kdo z nás má čas v tuto předvánoční horečnatou dobu sedět u PC a zkoušet, jestli už se něco děje -.-

2. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Tak jsem sklidil laskavec a nic z něj nevypadlo. Takže kde je chyba?

Edit: Takže zase posunutý začátek? Tak zase zasadím laskavec a budu doufat, že to do zítra spraví.

Naposledy upraveno: 19/12/24 v(e) 1:40 PM
  3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Radko, to já se těšila jak si tady odpočinu. Nedá se nic dělat, asi se opět budu muset vrátit k něčemu smysluplnějšímu :),

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jen aby ten dědula nepřišel na Nový rok se jménem Mráz. A to už tady bylo. Já raději Ježíška - roztomilé batole je rozhodně hezčí než ten hřmotný, hlasitý červený hastroš. :sleepy:
    Ještě, že jsem zvídavý, tak nejdříve hledal a pak brblal.:(
    Cést la vie:p

5. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dnes jsem šla z práce dřív a říkala si, že jednou budu zase ve dvě na značkách. No, na značkách jsem byla, jen start se opozdil. Naštěstí bezhlavě nesklízím, ale nejdříve se dívám, zda akce běží.

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bokonon
    Chyba je jednak v tom, že to nespustili včas a že nečteš informace zde na fóru...
    Akce prozatím nebyly spuštěny!

7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jj, Jaruš, mám to podobně, ještě jsem si rychle uvařila kafčo a pěkně mi zhořklo xD

A nemohu si odpustit pro pobavení.... pamatujete na apríla?

Kytka2001
    pardon, ale ta informace na fóru se vyskytla minutu před začátkem, takže to bych hráči určitě nevyčítala, navíc se sem ani nedalo dostat....;)

8. dasicka

dasicka Pisálek fóra

ahojte, hladam, hladam, a cezmina nikde...

9. elen45

elen45 Magnát fóra

asi úmyslně nenapsali čas, kdy začne - prostě je to čekání na .........

lacrima, babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  10. mamufa

mamufa Pisálek fóra

V kolik hodin akce začíná.

lacrima, babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  11. libakos

libakos Polobůh fóra

Já jen nechápu proč vždy vše nové musí začínat s akcí,skoro vždy je problém>:(na štěstí jsem už dlouho poučená a vždy raději kouknu jestli hra začala ,jen bonusům utíká čas.Příště i s tím počkám:sleepy:

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jakmile nevidím vykřičník v levé liště,ihned se kouknu do secí tabulky a poté na fórum!
    Ale jinak název akce opravdu sedí!xD

13. papulice

papulice Veterán fóra

-.->:(:mad::cry: no jo no,mnoho myslivců zajícova smrt :D

14. sergejko

sergejko Perspektivní autor

Ahoj farmáři a farmářky

Kvůli technickým problémům nelze spustit následující události:

Čekání na Santu
    Sezóna Santova pomocníka
    Ohromující nálepky
    Balíčky ohromujících nálepek
    Balíky ohromujících nálepek
    Párty lístky se slevou

Pracuje se na opravě, nový čas startu oznámíme jakmile budeme mít nějaké bližší informace

Ještě jednou se omlouváme

Trilian55, babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  15. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Tak já jsem dnes poprvé za celý rok přesně ve 14 na startu, kafíčko uvařené, celá natěšená a ejhle ten zahraniční dědula nikde :D No nic, mezitím se kouknu na biatlon a budu trpělivě čekat. Ještě že jsem zbrkle nesklidila a nejdříve si ověřila, jestli nám to už začalo :p

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

letím dom pustím počítač a ono nic to jsem si říkal že aspon rozpěstuji 10 ve 4 muším pryč zejtra vánoční besídka no asi to možná vypustím a bude pokoj

17. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Vypadá to že Santa někde zamrzl..........stává se klasikou že co hra to problém ....naučila jsem se díky farmě radši vyčkávat než sklidit ;)

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak to já jsem si po obědě zdřímla a malinko jsem zaspala. A hned mám jedno pole s pohankou sklizené. No nevadí, nebude tolik padátek. To se dožene. Určitě nejsem jediná:cry:

19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Naštěstí jsem už vycvičená a než sklidím, kouknu se, zda hra běží.
    Tak uvidíme, zda se start v 16 hod zadaří.

20. babina51

babina51 Veterán fóra

No ještě,že jsem se podívala do přehledu her.Nic,tak na forum a ejhle Santa nikde.Navrhuji tuto hru zrušit,protože to už je pořád dokola jak vymyslí něco složitějšího tak to nejede.A to má ještě zítra začít třetí kolo zázraků.No to budou zázraky,máme se na co těšit!!!!!!!!!!!!!!!!!