Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezké sobotní dopoledne :),

pročítám si jednotlivé příspěvky (poprvé, na fóru jsem o svátcích nebyla) a vidím nespokojenost. Dávám za akci 5 hvězdiček za minihry ale jen 1 hvězdičku za princip akce jako takové. Minihry super, malá skládala puzzle jako život a bavlnky děláme společně. Ovšem princip získávání akčních předmětu o vánoční akci naprosto nešťastný. Copak smyslem Vánoc je sedět uvázaný doma u pc a co 4 hodiny odklikávat? Lidé se mají setkávat, také se jít vysmradit ven a ne jen trávit čas doma. Možná to tak máme zažité jen v mé rodině, ale já jinak svátky odjakživa netrávím, moje rodiče je tak trávili, dokonce i moje babička s dědou jsou v tomhle směru velice aktivní. Hvězdičkových mincí je též málo. Člověk by měl být skromný, jinak narazí hlavou o strom a tak jsem si už na začátku akce vybrala obříka stromka, přidám ho k těm mnoha kouskům co mám. A pokud vyjde ještě na něco dalšího, bude to odměna navíc. Ale pokud člověk akci pokazí a třeba vícekrát, bude to o fous. Dokupovat balíčky ne ne, to je mi celkem proti srsti a pokud to takhle BP mělo zamýšlené tak to je teda pecka. Miniakce super, princip získávání akčních věcí špatný. A mince bídný počet, na druhou stranu, akcí je na farmě spousta a odměny se opakují i ten obr strom už několikrát byl. Takže popadněte tu svou vytouženou odměnu a kdo jede každou akci (já ne) určitě nasbíráte ostatní příště ;). Martina

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jsem dobrej jouda odehraju poslední čekám až doběhne čas a vypínám a pak se divím že nemám hvězdičky .....tak že až do 8 křížkovatxDxDxD

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová, už mne nebavilo křížkovat ;)

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Hlásím hotovo. Problém jsem měla s 8. Dělala jsem jí 2x a nešla mi.:( Ale až po návodu od kaolína jsem i 8 pokořila- moc díky za pomoc. ;)
    Mějte se fajn;)

Naposledy upraveno: 4/1/25 v(e) 9:06 PM
  5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak, mám od rána hotovo... a teď večer jsem se vrátila k zabalení č. 15, protože tam jsem to nezabalila v čase, a tak jsem získala jen mince.
    Prolistuju, jestli někdo radil ve vláknu. Nějak se mi nedařilo vzpomenout, jak jsem to nakonec prolomila.

EDIT následující ráno: Mááám! Intuitivně jsem zkusila jinou variantu a zvládla to v čase. A tak jsem získala i 3h kupon.

Naposledy upraveno: 5/1/25 v(e) 8:59 AM
  6. lejipa

lejipa Aktivní autor

akce hotova,jen jsem čekala,že půjdou dál dodávat aspoň krabice s ozdobami :-( nechat jeden úkol nedokončený mne nenapadlo

7. emkopa

emkopa Pilný autor

Dobrý den
    to jako vážně už neseženu žádné mince když jsem dokončil 21 hru, to nešlo upozornit hned na začátku jak někdo tu psal byli svátky a ne tolik času na prolistování cele diskuse nebo byl někdo cele svátky nemocní tak za mne palec dolu ať se stydí

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj emkopa,
    akci jsi dokončil, takže opravdu žádné mince nedostaneš. Já, kolegové a ostatní hráči jsme to tu psali docela dost.

9. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

emkopa,
    neviem celkom kto by sa mal začo hanbiť, vo FAQ k hre sú všetky potrebné informácie (jednak, že pri skončení hry krížikom získaš 15 mincí a jednak, že balíčky s hviezdnymi mincami idú kúpiť len v určitom časovo obmedzenom období). A je na každom hráčovi, akú stratégiu hry si po prečítaní FAQ zvolil.
    Nie je dôvod, aby tvorcovia FAQ na niečo upozorňovali a diktovali hráčom, akú stratégiu hry by mali zvoliť...to už je myslím na každom z nás. Niekto sa rozhodol schválne s krížikom kaziť hru, aby získal viac hviezdnych mincí, niekto sa rozhodol, že si pomôže nákupom balíčka. A niekto to skombinoval.
    To, že, sa tu hráči v diskusii podelili so svojou stratégiou je už len bonus, ale myslím, že k tomuto poznatku vedel na základe info z FAQ dospieť aj každý sám.

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Já bych k tomuto rád dodal, že možnost získat 15 hvězdičkových mincí za nedokončenou hru je určena primárně pro hráče, kteří se u jedné úrovně zaseknou na dlouhou dobu a opravdu nevědí, jak ji mají dokončit. Pokud této možnosti někdo využívá k zisku více hvězdičkových mincí, než bylo původně zamýšleno, tak ji využívá k úplně jinému účelu. A v takovém případě není nejmenší důvod, aby na tento způsob využití byli hráči nějak zvlášť upozorňování v oficiálním FAQ k akci. To, že se to objeví v diskuzi, kde hráči mohou volně diskutovat, už je věc jiná. ;)

11. emkopa

emkopa Pilný autor

je to len hra asi mate pravdu moje chyba že jsem vylehnul s horečkami na cele svátky a teď jsem to rychle doháněl a nepřečetl jsem si 20 stránkovou diskusi a rady hold za chyby se platí jinak vše nej v novem roce hlavně hodně zdraví vím o čem mluvím a hezkou hru

12. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

konečne hotovo. na konci mi ostalo 84 stromčekov. Nabudúce nech RT nerobí takéto dlhé akcie. Počas sviatkov ma človek myslím si, že lepšie veci na práci než každé 4h odklikávať darček

13. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55
    Myslím si naopak, že takto dlouhá akce byla to pravé ořechové (lepší nežli 2 či tři akce kratší). Koneckonců pěstování bylo v pohodě a ty 4hodinové automaty nemusel člověk otevírat přesně po 4 hodinách (již to flákám, přesto mám 168 vstupenek navíc - po otevření 18 bedýnek - díky za upozornění, že nestačí jen aktivovat automat).
    Navíc tato dlouhá akce aspoň ušetřila SH a ZH, nemyslíš? Kdyby byly místo ní dvě tři akce kratší, bylo by to daleko náročnější...

14. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

samozrejme, že si nemusela brať darček každé 4h ale čo tí, čo to maju na sviatky rušno? ako však v poriadku SH stromček ďalší do zbierky + mazlíci ale trvalo to až príliš dlho. veď nie som jediny čo tu na to poukazuje. Zase ale napíšem aj niečo pozitívne a to, že to bola najľahšia akcia ako získať SH strom lebo to bolo čisto iba odklikavánim a málo sadenia takže pre slabších hráčov ideálne + veľa piccoliek bolo celkovo v akcii

15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Z čeho je prosím dekorka "čarovný chaos".

babina51 tohle ocenil(a).
  16. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

jana - veselá skládačka ( puzzle )

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049,

"čarovný chaos" som nenašla, možno si myslela "Barevný chaos", tá je v odmenách v minihre puzzle.

babina51, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Děkuji všem za ochotu.manžel mě ji našel v liště a už je na ploše.Zmatkovala jsem.

Naposledy upraveno: 5/1/25 v(e) 3:03 PM
  19. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

hledám skatebordova pohroma kde jinajdu

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kája1942,
    po získaní v minihre hľadaj dekoráciu vľavo v lište pod vázičkou, medzi dekoráciami

babina51, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.