Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milteska

milteska Magnát fóra

tak já ještě 4 kousky příze doskládat a bude takřka hotovo. Jednu jsem nestihla v limitu o 3 vteřiny a zapomněla použít stromeček,zkusím to pak znovu,jsou tam kupony na kombajn. Dopěstuji 4 sklizně cesmíny a bude to komplet. Pohodová akce bez honění

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jako, Vánoční přízi zvládám... ale mrzí mě, že je tam omezená možnost získat Mince, a tak nevyberu odměny, o které opravdu stojím.
    Před chvílí jsem zjistila, že je tam v odměnách v Akčních položkách opět v nabídkách za Mince bedny s krabicemi/mísami sušenek... už jsem to využila minule obě bedny po 1x... a vlastně tak prošustrovala Mince pro získání jiné odměny v záložce Tajemné sazeničky.
    No, co už... nějak bude. Holt teď střádám a uvidím, na co mi nakonec Mince vyjdou.

3. Erča101

Erča101 Obyvatel fóra

Bedlivé_oko: Když na další kola nedostaneme 25 mincí, proč je takové množství odměn, které si nemůžeme vyhrát?

Tato hra se opravdu nepovedla. :( A zrovna na Vánoce běhat pro bedny ...o_O

4. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

@Bedlivé_oko a v prípade, že za nedokončenú hru dostanem 15, vrátim sa a dokončím ju dostanem 25?

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Trilian55, ano je to tak ... pokud hru nedokončíš "ukončíš křížkem" dostaneš 15 a až někdy dokončíš dostaneš 25
    ahoj Erča101, no to je proto, aby bylo z čeho vybírat (v obchodě taky přece neříkáš, že je tam vice zboží než můžeš koupit :) ) ... mince navíc můžeš získat výše uvedeným postupem. Navíc ty odměny nevyhráváš, ale kupuješ za získané mince

6. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hezké dopoledne, tak akce komplet hotová ... ani to nebolelo ;). Za mě velmi podařená akce, líbila se mi, nezatěžující :).
    Času do konce je plno, takže si myslím, že se to dá zvládnout v pohodě ;).
    Ráda bych všem farmářům popřála hezké prožití posledních hodin roku 2024 a do toho Nového roku 2025 jen to dobré a hlavně plno zdraví ;).
    Mějte se všichni fajn :);)

7. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Mi zůstává ještě 6 miniher. Když mám každý den 2x ozdoby, tak dělám každou hru 2x ( kvůli hvězdičkám ).
    Spustím, vyfotím, vypnu, rozmyslím jak poskládat, spustím znovu a dodělám. Tak mám celkem 40 hvězdiček za jednu hru.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No ,řekl bych že akce je povedeně vypečená!xD
    Jinak:
    Zejtra budu také na konci a zkusím poslední políčko párkrát odkřížkovat!:) Z obchodu mám obrstromek,morouse,povinné svíčky(fuj) , ještě vezmu žárovky(cokdyby se hodily někdy v budoucnu) a za zbytek se uvidí!8)
    Ale jinak dekorace z akce super! Nějak sem nepochopil,že se jich někdo zbavoval při OaD.Celkem za babku! Řádek zase není tak špatný.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem s úspěchem vyzvedla druhou dekoraci na políčku č. 13, zdolala jsem i dvě následující skládanky. Ač už druhého v noci naskakuju do procesu, snad to doklikám :)

10. Erča101

Erča101 Obyvatel fóra

Bedlivé-oko: ok, tak díky této tvé informaci: pokud hru nedokončíš "ukončíš křížkem" dostaneš 15 a až někdy dokončíš dostaneš 25.

Tak můžu teď všechny ostatní hry hrát záměrně špatně, pak se k nim vrátit a tak díky tomu za jedno splněné políčko získám 40 hvězdiček xD a klidně i víc, až do spotřebování pokusů.xDxD Je to tak, že?:D

Díky dekoraci Barevný chaos mám pokusů navíc.

Tak pozor, toto je rada pro všechny, kdo chce získat víc hvězdiček :D:inlove:

Naposledy upraveno: 31/12/24
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ne bohužel tak to není! Pokud ukončíš hru křížkem,zůstáváš stát na místě!Takže sem zvolil jinou taktiku.Dojdu až nakonec a tu posledí hru budu neustále ukončovat křížkem! Samozřejmě si ji i pořádně nastuduji,abych o Rudu nepřišel!:wuerg:

12. Bedlivé_oko

ahoj Erča101,
    no já bych se zastavil na posledním políčku a to bych podle počtu pokusu co budu mít k dispozici zavíral bez dokončení a sbíral 15 *
    nicméně dělat každé políčko nadvakrát má něco do sebe. ale riskuješ, že uděláš někde více chyb a budeš mít málo pokusu :)

Edit. až teď jsem si všiml, že si myslíš, že křížkem postoupiš dál --- to tak není .. pro postup musíš alespoň dokokončít -- získat 25*

13. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

Pěkně prosím, měl by někdo návod na 13 tku? Marně, už jsem 2x pohořela. Udělám krabici s hůlkami a zbytek nejde, už jsem zkoušela vše. Moc děkuji!

14. Bedlivé_oko

ahoj casmirecka,
    už jsem ho sem minimálně jednou dával. například sem. Opět ho fakt dávat nebudu.

Do nového roku přeji zejména nám moderátorům, aby hráči uměli číst i odpovědi na otázky jiných hráčů a ne jen na ty svoje :)

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni v roce2025:inlove::inlove:
    Škoda že nejdou rozdat svetry. Měla jsem pořád málo a najednou začaly padat když už je nepotřebuji. Mám jich 350 a to je konec daleko:p;)

16. Bedlivé_oko

ahoj dasa1143,
    jenom 350 :)

upload_2025-1-1_9-34-20.png

a to se hodně flákám :)

a ted budu stát na konci a úkol 21 křižkovat a dokončím ho až příští týden a raději v úterý ... jistota ... kdyby se něco pokazilo :)

upload_2025-1-1_9-35-5.png

17. janibu

janibu Rádoby autor

Krásný nový rok 2025 přeji všem.
    Možná už jste zde o tom psali, ale zeptám se.
    2 Bezplamenné svíčky mám ze skládačky a 2 chybí. Musím je dokoupit, nebo mohou vypadnout ze stromku, či Vánoční příze ? Mám 15/21 uděláno.
    Díky za odpověď

babina51, evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  18. Bedlivé_oko

ahoj janibu,
    koupiš je za hvězdičkové mince v obchodě u vánoční příze. Samy nikde nevypadnou

19. lacrima

lacrima Titán fóra

Ruda doma , Morous doma a vše komplet hotovo [​IMG]
    [​IMG] ... a svetrů ? Skoro 5000 ks :D[​IMG] ;)

Gratuluji rychlíkům [​IMG]a všem přeji hodně štěstí , zdraví a pohody v roce 2025 [​IMG]

20. hroudov

hroudov Baron fóra

tak já mám řádek, kupodivu bez problémů i svetry, a ted´postupuji jako ostatní 15, 25 na získání obr stromu, akce nebyla zrovna nejpovedenější, ale tak nějak zvládnutelná

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.