Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

2. frybka

frybka Pisálek fóra

• Citace něčí příspěvku bez vlastního obsahu se považuje za spam. Skali

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Bože to je nuda.Takové nedomyšlené to je všechno hotovo krom příze a na tu si na farmu musím každý den pro 2 hry zajít a to mě nebaví pořád na to myslet a nezapomenout;)

4. bourak10

bourak10 Zelenáč fóra

potřebuji nutně poradit a pomoct. Nemůžu se dostat přes 6 přízi.[​IMG]Prosím o pomoc
    https://ibb.co/bQNfFL3

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bourak10 - level 6

level 6.png

2-4, 3-2, 3-4, 1-3, 1-4, 2-1, 2-1, 3-2, 3-2, 3-4.
    (tzn. začít fialovou ve druhém fochu a šoupnout ji do prázdného čtvrtého fochu atd...)

6. bourak10

bourak10 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek, pod který píšeš, stačí jen dotyčného (mě) oslovit. Děkuji Skali
    Skali
    ***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    Děkuji mockrát!

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/24
  7. Skali

bourak10 - není zač ;)
    Poprosím pro příště - nepoužívej odpověď s citací příspěvku, pod který píšeš. Stačí jen oslovení, komu je určen, ju.
    Děkuji a ať se daří

8. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Mně se vánoční akce moc líbí. Teď jsem doskládala puzzle, a to jsem opravdu nebyla otrokem časomíry a nesbírala krabice každé čtyři hodiny. Párkrát jsem vyzvedla za den třeba jen dvě a stále je spousta času. Punčochy jsou naplněné od prvního dne, do stromečku zbývá napěstovat 3000 ks cesmíny a bude hotovo. Pěstuji pouze s vodou a hnojem. Svetrů je dostatek a teď už jen dodělávám přízi. S dekorkou mám dvě hry denně, takže to úplně v klidu stihnu. Každému vyhovuje jiný styl akce, ale tady ta je opravdu na pohodu a kromě akční si můžu pěstovat nebo chovat co potřebuju. Ani Vánoce touto dlouhou akcí netrpí. Stíhám farmu, návštěvy i výlety :) Tak moc nerozumím stěžovatelům. Ale co člověk, to jiný názor a beru to ;) Za mě palec nahoru! Baví mě to :inlove:

9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

L.Lady
    Souhlas, také chválím, tato akce se mi moc líbí a přitom se jí nijak zvlášť nenechávám omezovat a přesto mám už 2 bedny ve skládačce navíc a to jsme teprve v půlce času. Teď už by klidně stačilo navštívit farmu jen jednou za den, takže pohoda. Navíc obě minihry jsou mé oblíbené a odměny jsou parádní. Krom toho si užívám i návštěv, setkání s přáteli u kafíčka či jiného dobrého moku a procházek v lese za sluníčkového počasí, tak co si víc přát :)
    Přeji nádherné zbývající dny v tomto roce ;)

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Také se hlásím k těm co tuto akci chválí.
    Stačila jsem si dodělat v družstvu časové úkoly, na které doteď kvůli akcím nebyl čas.
    Teď ještě rostliny co chybí do úkolů, ty také nestíhám poněvadž je stačí zdlábnout zvířata.

11. milteska

milteska Expert fóra

puzle mám hotové,odklikávám misky se sušenkami a asi je blbost je otevírat........nebo se mýlím? za misky jsem našla,že budou po skončení body+kr. ,ale za otevřený obsah jsem nic nenašla-děkuji za info

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já přísluším do skupiny těch, kterým se akce nelíbí. Na začátku akce jsem ještě byla v procesu až do pondělního rána, na bedny nebyl čas. Takže skluz. A mnohem raději mám akce, kam se musí dodat bambilion akčních věcí, ale dopěstuju, ulovím, dodám a šlus. Minihry nemusím. A tu balící u Vánoční příze obzvlášť. A to nás po Novém roce čeká deskovka... Chjo, tak jsem si fňukla, počkám na poslední bednu u puclíků, doskládám milého Grinche a pak už jen klikat autobedny a dekoraci na vstupenky u příze.
    Nebaví mě to. Fakt ne.

13. Skali

milteska - ahoj, z autoprodukce dostaneš Bednu s mísami sušenek. Pokud bednu otevřeš, získáš 6x mísu sušenek a ty budou proměněny takto

mísa sušenak.png

14. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Akce nevydařená, kdo zapomene sklízet tak má smulu, teda když nekoupí bedny a to já určitě nebudu, ještě do toho vrážet prachy nesu na palicu,abych pamatoval sklidit bedny to je hrozná akce,vše kdo to udělá komplet aj bez kupu beden gratulace.

15. anvan

anvan Dozorce fóra

Akce nakonec na pohodu, ale nechápu, proč je např. dekorace skateboardová pohroma v minihře s přízí tak daleko! Teď jsem ji získala a můžu ji 24x odkliknout a získat vždy 3 mísy sušenek - k čemu, když v tuto dobu už mám všechna puzlátka poskládané. A dřív časově dost dobře získat nešla! Jinak jsou docela hezké odměny..škoda že nejde puzzle skládat znovu, když budeme mít tolik sušenek navíc...

16. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Anvan, já si rozhodně počkám na SK po akci z této dekorky. Od té doby, co krmím vážky a manty SK; abych měl dvě sklizně; si vážím každého SK navíc. :)
    Otvírám bedny se sušenkami, poněvadž dostanu dílky a body s krejcary. Uvidím, jestli budou dílky samy o sobě nějak zpoplatněny.;)

18. benjik95

benjik95 Rádoby autor

CHTĚLA BYCH SI KOUPIT HVĚZDIČKOVE MINCE ZA FLORENY A NEMUŽU PŘIJIT NA TO KDE JEPRODEJ VÍM ŽE JE NA TO URČITÝ ČAS ALE NEPŘIŠLA JSEM NA to kde prosím poradí mi někdo moc děkuji předem jinak si hru chvalim jde to pomalu ale času je fura takže pohoda ještě jednou díkypřeji všem veseleho silvestra bez nehod

19. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj benjik95,

kedy bol a bude výpredaj zistíš vo FAQ k akcii - Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025)
    prvý výpredaj skončil, ďalší začne 2.1.2025

upload_2024-12-29_23-55-49.png

Santove balíky kúpiš vo Farmárskych potrebách - ľavá lišta - červený košík - kombajn - sezónny tovar

prosím, nepíš veľkými písmenami, na fóre to považujeme za krik, a my tu na seba navzájom nekričíme

20. anvan

anvan Dozorce fóra

Kytka
    Ojoj, no jo....v předvánočním shonu (a že teda byl hektický) jsem návod na akci četla letem světem, s tím, že vše doladím ve svém mozku za pochodu. Dekorku jsem získala a plácla automaticky na plochu. Teď bohužel budu sklízet sušenky, protože mi ji automaticky sklidí kombajn - klikat polička kolem ručně nebudu. Takže díky za vysvětlení, kdo nečte,může pak na trh se sušenkami..:p