Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj a dobré ráno, do akce jsem vplula bez přečtení oznámení a pochopila co se po mě chce. Jen zapomínám po 4h vybírat časomíru :( v práci fofr a nepomáhá ani upozornění :p tak snad to nebude chybět a doženu to od zítra kdy budou 3 dny klidu a volna :)
    Přeji všem klidné Vánoční svátky, pohodu a pevné zdraví :)

2. hubas1

hubas1 Pisálek fóra

splnila jsem další krok ve veselé skládačce, mám odfajfklý pátý balíček, ale svíčku nemám
    děkuji za radu ,co s tím

3. grusovav

grusovav Pisálek fóra

dostala jsem svíčku a ona se mě nepřipsala co mám udělat už jsem restartovala

4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Mám 22ks JC a za celu dobu čo mam na divokej lúke arboreta a same stromy mi padlo po cely čas len 13x jedličiek :cry:xD

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  5. stěby

stěby Hvězda fóra

tronaldo55 - To bych bral. Já měl zatím celé dvě :music::D. Je fakt, že stromů mám na ploše jen asi 40.

Vleče se to jako sopel :wuerg:. S pěstováním kytek není kam spěchat, když nemám svíčky, sušenky ani krabice...

Trepifajksl a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hubas1, grusovav - a nemáte svíčky již dodány do akce Čekání na Santu (do stromečku)?

Přeji hezký den

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. janmil

janmil Perspektivní autor

ahojte, sviečku si môžem kúpiť aj 24.12 keď budem mať dostatočné množstvo minci. 24.12 naskočí kúpiť si debnu sušienok. sviečka zmizne z obchodu díky

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ze začátku jsem 2x sklidila dvě plochy stromů + 7x arboretum + 29JC.
    Poté již jen jedna plocha 1x denně ( červené voskovníky ořechovce hořké, líska největší, plod platanu) vše v základu.
    A časovačů mám už [​IMG]

-Jara05- a karbar tohle ocenili.
  9. karbar

karbar Vévoda fóra

Také splněn pátý úkol Veselé skládačky a svíčku nemám. Čekání na Santu jsem ještě nezačala plnit.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Svíčky získáte plněním akce Veselá skládačka
    upload_2024-12-23_13-48-34.png
    a v akčním obchodě v akci Vánoční příze.

upload_2024-12-23_13-47-41.png
    Tyto svíčky se dodávají do akce čekání na Santu do vánočního stromečku
    upload_2024-12-23_13-49-19.png

Pokud se svíčky ještě nepoužili do stromečku jsou vidět nahoře nad stromečkem
    upload_2024-12-23_13-51-10.png

Ke svíčkám se lze dostat i oklikou zakoupením hvězdičkových mincí v balíčcích v daném období

upload_2024-12-23_13-52-58.png

Přeji hezký den