Ústředí mistrů sýrařů / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dobré ránko,

tak já jsem nakonec vzala i toho papouška orlího, nechala jsem jen chaos a romantiku. Počet lupenů nula, sbírám jen přes den, v noci nevstávám nikdy. To by musela být akce s floreňákem, abych se vybičovala. :D

Pokud ještě něco nasbírám vezmu SK.
    Dobrá akce, chválím.;)

2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jelikož nemám potřebu na farmu lézt xkrát za den, tak mám vybranou jen jednu dekoraci :( a jestli to končí dneska, dám si budíka, abych to ještě stačil alespoň na těch pár sklizní (3) do 22:00 jestli to tak bude končit, abych si ještě vyzvedl papouška (jednoho mám, ale nejsem blázen do zvěře jako ostatní, proto bych ho vzal)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Překvapuje mně,že jsme mohli,celkem za nic,získat dobré dekorace a papouška orlího, když jindy musíme napěstovat desetitisíce plodin,za mnohem horší odměny!:wuerg:
    Tož tak!8) A zase někdy příště u podobné akce!:)

4. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Oh yeah, takovéhle akce, prosím, klidně častěji! :D:)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Je potřeba být vždy ve střehu ;)

6. evinana

evinana Baron fóra

Tajná akce se opravdu povedla. Bavila mně hodně a vybráno mám vše kromě papouška orlího, kuponu na kombajn a části SK. Né vždy jsem mohla být na farmě po třech hodinách, ale i tak jsem s odměnami a s akcí spokojená. Tady si RT zaslouží pochvalu. Pokud budete dělat nějaký report k akci, tak prosím i pochválit ;)

7. 14087

14087 Titán fóra

Pravda pravdoucí ;) kaolín11 a pezt jsem ráda, že jsem se zúčastnila ;) to překvapení a tajemno kdy co a jak nečekaně, byl adrenalínek :D

8. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím a děkuji RT za tajnou akci, velice se mi líbila

9. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Jako dnes konec....nenenenene, to nedovolím. :cry:Akce suprová. xD Ještě mi chybí bedny s nářadím, kupon na kombajn, párty lístky a 3 xSK. Jinak vše vyzobáno.
    Děkuji za akci. Určitě to byl bonus k narozeninám. Kéž bys měla milá FARMIČKO narozeniny 1x měsíčně. :inlove:xD

10. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojky pezte, beru to jako příslib? :pxD

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

[​IMG][​IMG]
    Ještě budou dvě sklizně padátek a tím končím, vyberu buď SK nebo PL:) na vedlejší farmě nemám a asi už mít nebudu papouška, nejsou padátka klobouky, došly

Naposledy upraveno: 4/2/26
  12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Jsem s akcí spokojená. Sice jsem se naplno zapojila až od neděle večer - holt byly jiné priority - a nebudu mít tedy vše. Mám obě dekorky i papouška. Ještě dnes stihnu získat nějakou bednu. I tak jsem spokojená. Pohodová, nenáročná akce s velmi pěknými odměnami.

13. babina51

babina51 Hrabě fóra

Kromě nářadí mám vše co bylo v nabídce.Za mně akce super-takových víc.

14. *kikinka*

*kikinka* Rádoby autor

akcia trvá do 4.2.

babina51 a kocieva tohle ocenili.
  15. pezt

Ahoj *kikinka*
    A jak jsi na to přišla ??o_O

16. 14087

14087 Titán fóra

*kikinka* je vědma :D

Tak já sklidím teda aspoň doufám :D ve 20:30 posledni a koupím ještě 2x bednu s nářadím a šmitec :D
    nevzala jsem papouška orlího, páč ho mám a ostatní bylo pro mne důležitější a taky zůstane 1x bedna s nářadím :)

17. pezt

Tak před chvílí poslední sklizeň ;)

Všechno se bohužel nepodařilo

Screenshot_1.png

No příště to snad bude lepší :p

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..pár drobností som nestihla, pekná akcia to bola;)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Je vidět,že čert nikdy nespí!:wuerg:xD
    Sem se trochu flákal.
    Ještě čekám jednu sklizeň,tak vezmu poslední FL a jednu bednu s romantikou.:)

20. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Akce skvělá :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.