Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

polacka
    :cry:
    Robinela1

:( jo,taky mi stále nemele mlýn,ale do ránní zprávy v poště mě nenapadlo,že za vším stojí stonek a řešit to

2. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

dasa717

To jsem zvědavej,zda tě nevyhoděj - dnes už tu takový příspěvek byl a zmizel!!
    Já nemám stonek,tak jsem si nějakých velkých problémů nevšim - jen mi tedy šíleně vadí ,že započítávají až celkově umleté kusy >:(

dasa717 tohle ocenil(a).
  3. hanči54

hanči54 Stálice fóra

polacka-mlet po staru jeden druh krmiva

4. sirchose

sirchose Analytik fóra

no zkrátka si to dělá co chce,ale nekupte to za ty prachy,nejsmutnější je že se k tomu nikdo nevyjádří,dokonce mám pocit že sice občas příspěvek zmizí ale nic víc se neděje,jako by byl cítit strach,taky mi zmizel příspěvek a čekal jsem ban,ale zatím nic

maja.rada tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj sirchose,

rád bych se vyjádřil, ale bohužel není co sdělit. Zatím nemá k problému, nic jiného, než to co bylo sděleno kolegy dříve.

6. sirchose

sirchose Analytik fóra

[QUOTE="pajda361, post: 92814, member: 29"

Ahoj,neměl jsem na mysli naše modíky,čekal bych vyjádření od vývojářů,nebo tak někoho,přece jen je to dost vážný problém a trvá to už delší dobu

tak mlýn už mi nemele ani jednotlivě a to stonek nemám jen runu a turbo,takže jen tak dál rozhodnutí skončit už nebude tak těžké:mad::mad::mad:

Naposledy upraveno moderátorem: 12/4/15
  7. xxxxx74

xxxxx74 Pisálek fóra

taky mi to špatně počítá čas - jen za první krmivo a to stonek nemám. navíc se mi vrátilo všechno z mletí SK při opravě mlýna a já bláhová tam najednou narvala 18xSK. tak jestli se to nepřipíše mě klepne. to se bojím aktivovat i kód abych to nerozhodila úplně. chjo

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

9. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

Tak já už fakt nevim, začínám být pěkně naštvaná a přestávám už do hry cpát jakékoliv peníze. Měla jsem v mlýnu zadáno mletí 3x17SK, včera jsem zaktivovala valentýnský stonek a na prvním místě mi zbývalo 31hodin, to se šouplo na poslední místo a na prvním místě se čas zkrátil o čas toho stonku. Dneska vlezu do mlýna a je obsazeno první místo , kde zbývá na mletí 24hodin a zbytek je fuč.
    Takže turbo v háji, stonek je na úplný víte co. A veškeré jejich údržby jsou taky k ničemu. Hodně se teď držim, abych byla slušná, bo na jazyk mi lezou vážně hodně sprostý slova. Nevim proč se pořád vrtaj v něčem, co funguje a nezaměří se na věci, které ty inovace potřebují, vážně asi stojí o to , aby se jim všichni na celou hru vykašlali. Myslím, že kdyby takhle kdokoliv z nás pracoval, tak už je dávno nezaměstnaný.:cry::mad:

10. kubija

kubija Pisálek fóra

Tak se taky bohužel musím připojit k řadě nespokojenců. Dnes jsem zjistila, že mlýn si sám určuje pořadí mletí podle délky času mletí krmiv. To, co jsem potřebovala nejdřív, dokonce i ve větším počtu, ale celkově v kratším čase se mi přesunulo na poslední místo. Takže paráda :D

skalara.v a ananuki tohle ocenili.
  11. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

No ja to vzdávám .... do dneška aspoň mlýn ukazoval jakžtak co dělá .... dneska podle slotů se nemele .... a když při přidat další mletí tak mlýn dělá mrtvého brouka (stejně jako realizační tým). Uvnitř mlýna je pak vidět, že mi mele 34 ks SK ? muže mi někdo vysvětlit jak je to možné ??

Jo a u slotů je napsáno Již brzy mám si to vysvětlit tak, že vyházeli ty chytráky co udělali tento paskvil a vrátí nám již brzy starý dobrý mlýn ?

Musím se hodně moc držet abych nepoužil CAPS LOCK a nebyl sprostý. Protože to co se děje s mlýnek je na hodně hlasitý a vulgární křik... nebo spíš na fyzické tresty.

shrňme to co nám realizační tým předložil za funkcionalitu ve mlýně

1. totálně neotestované funkce
    2. neergonomické a neintuitivní ovládání mlýna
    3. naprosto nespolehlivou funkci mlýna
    4. funkci, která silně poškodila platící hráče. (ti kteří si koupili turbo a stonek mají nyní uplně jinou funkčnost než jim byla garantována v době nákupu)

Výsledkem je:
    1. naštvání hráčů
    2. znechucení hráčů

Řešením by bylo:
    1. Tento mlýn zahodit
    2. Vrátit původní mlýn
    3. Odškodnit všechny hráče za psychickou újmu
    4. Odškodnit ty co si koupili stonek nebo turbo ještě za finanční újmu.
    5. Nové funkce takového typu předložit komunitě hráčů k otestování a vyjádření názoru a těmto názorům naslouchat.

Bohužel kladl jsem v tomto vlákně hromadu otázek a nikdo mi doposud oficialně neodpověděl

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ať si tu mlýnskou nádheru, která jde každou hodinu jinak a při každé aktualizaci hry ukazuje něco jiného,
    než co jsem zadal, vetkne vážený realizační tým za klobouk. Na žádnou podporu zbytečně psát nebudu, já
    jsem mlýn nerozložil!
    Něco tak nepoužitelného jsem ještě neviděl.

13. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Ano, zdá se, že mlýn opravdu ukazuje náhodné časy...nyní pro změnu mletí 1 SK 4:12:08 místo 4:03:00....kdo ví proč???

pajaable tohle ocenil(a).
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Chci zpět starý mlýn a původní funkci Valentýnského řádku. Nebo navrácení 190 florenů. Podvody podporovat nebudu :mad:.
    Do fronty ve mlýně se ani nepokouším cokoli zadat. Melu jen jeden druh.
    Asi bychom se měli přidat k Němcům, jinak to zřejmě nepůjde. Tady nejspíš po dobrém neuspějeme.
    Edit: A žádám zodpovědnou osobu v RT, tedy Varuna, o jasné vyjádření se k této záležitosti, včetně termínu zjednání nápravy, a to co nejdříve. Termín "již brzy" neakceptuji.

Naposledy upraveno: 13/4/15
  15. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Zjistila jsem zajímavou věc. Asi v zájmu ekonomiky hry si mlýn dělá vlastní pořadí mletí. Jakmile dám mlít na první a druhé místo SK ( abych využila stonek) a na poslední místo jiné krmivo, tak po novém načtení hry mám druhé SK v posledním slotu s nejdelším časem. Účel je jasný, všechny prostředky pro to, aby hráči namleli co nejméně SK, jsou dobré !!Nejen že nás podvedli s časy a okradli s Valentýnským stonkem, i prohodit sloty na mletí je dobré. RT styďte se !

16. Janush

Janush Pisálek fóra

Vzhledem k tomu, že se doteď nikdo nevyjádřil, tak to máme brát jako konečné řešení? Ne jako chybu?? No jestli jo, tak jsem moc a moc ráda, že jsem si na duben nekoupila pomocníky a ani nic neinvestovala do florenů kvůli sazeničkám. Ať si trhnou...

zdenina81 tohle ocenil(a).
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Řekne mě někdo na co jsme dostali bonus kod když ani ten nejde.
    Včera jsem ho aktivoval -Mill2015- aktivace proběhla OK
    Zadal jsem (pro jistotu) 3 různé krmení po pár ks (celkem cca 24 hod -už polovičního,bonusového času).
    To samé na Baha.
    Ráno na Farmě - první umletý,druhý krmivo právě jelo za NORmální čas a třetí z pořadí vypadlo !
    Na Baha -první umletý,druhý se mele opět za čas bez bonusu a třetí je v pořadí za Plný čas.

Zadal jsem znovu mletí do pořadí (protože to nedodělané nemohu přerušit) a žádný bonusový (poloviční) čas mě nenaskočit !!!!!!!
    takže z 336 hod. využil jen první zadání krmiva -cca 8 hod. Jsou to fakt kašpárci.

18. kajdaslavka

kajdaslavka Pisálek fóra

též se připojuji k výhradám k mlýnu - mě se dokonce už ani nepovede se do mlýnu dostat - stále mi tam běhají ovečky a načítací okénko ukazuje 0% a musím zrestartovat celou hru. Ač jsem měla zadaná všechna tři mletí - vše je pryč až na první, kde se ukazuje superkrmivo se stále stejným počtem zbývajících hodin ale na časomíře vpravo nahoře je stále nula. To vidím i přes ono zmiňované načítací okno. Jsem docela zklamaná z toho, že se toto děje už delší dobu - já na to přišla až dnes ráno (když zadám tři mletí - předpokládám, že si to již nemusím dál kontrolovat - to by bylo pak naprosto k ničemu), již je odpoledne a nenašla jsem na fóru naprosto žádnou oficiální zprávu zda o tom vývojáři vědí. Čekala bych zprávu především v Technické sekci - nahlášené chyby.

Simissek, dasa717 a cocrouche62 tohle ocenili.
  19. sirchose

sirchose Analytik fóra

Jestli to takhle půjde dál tak mlýn koupený na 3200 hodin mi bude nanic,pro příště ponaučení že nejenže nenakupovat dopředu na delší dobu ale pro jistotu nekupovat vůbec za 5 dní nejen že nikdo není schopen dát to do pořádku ale ani nemá tolik slušnosti aby sdělil stanovisko co s tím dál,opravdu to vypadá že jediné řešení je žaloba jako to udělali západní sousedi :mad::mad::mad:

20. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Tak špatný celoměsíční april v podání RT pokračuje >:(>:(>:(>:(>:(

Mleti SK ze dvou slotu se sloučilo asi do jednoho .... tváří se to, že mele celkem 34 SK ma hotovo 29% a za 54 hodin prej bude hotovo :(

Milý RT to mam čekat nebo co mám dělat ??? bude mi to SK vůbec připsání ???? 17 se nepripsalo .... a ted se tvari ze bude prej 34
    mam strach zadat dalsi mleti.

Odpoví mi někdo kompetentní ??? kdy bude mlýn konečně funkční ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.