Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmík84

farmík84 Pilný autor

Opravdu se mi to nelíbí, stonek :( je kapitola sama pro sebe, příště si rozmyslím co koupím. No ale ta matematika to je bomba.
    hel.cak
    máš pravdu taky se mi už umleté krmivo rozložilo. dřív když mi nějaké krmivo došlo a já mlela, tak jsem to zrušila, hlavně že bylo pár kousků na skladě.

EDIT: a teď jsem zjistila,že pokaždé když jdu do mlýna tak mám na mletí SK jiný čas pomálu ale jistě se přičítají vteřinky, tak tohle se jim opravdu nepovedlo. Já chci zpátky starý mlýn prosíííííííím

Naposledy upraveno: 9/4/15
    dasa717 tohle ocenil(a).
  2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Děkuju pajda361

...tenhle řádek se tedy dal pouze zakoupit jestli dobře rozumím?Tudíš není z akce?

jaji a skalara.v tohle ocenili.
  3. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

jaji - SK za 4,5 hodiny s TM - protože tak je to bohužel správně, normální čas je 9 hodin (s runou), byla tam chyba stejně jak u runy na výrobny :), já vám říkal nevrtejte do toho xD

ananuki - tak to asi bylo, máš pravdu, ale evidentně byl způsob výpočtu změněn :)

4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Ach jo,to zase dostáváme klíny do palice,TM jsem kupoval abych měl kratší výrobu SK teď si to asi hodně rozmyslím,mám ho ještě na 3000 hodin a pak to asi zapíchnu,tady už se nedá věřit ničemu.:mad:

jaji, dasa717 a -Spoony- tohle ocenili.
  5. ananuki

ananuki Pilný autor

Já tady pěním, že bych mohla dělat reklamu na přísadu do koupele >:(. Postupně jde vše od 10 k 5.

mithrandilka77
    A není to spíše takto /možná se mýlím/?
    SK - 10 hod.
    runa - 10%
    turbo - 50%
    řádek - 10%
    =70% bonus, zůstává 30% z 10 hod., což jsou 3 hodiny ...

6. sirchose

sirchose Analytik fóra

No tak pokud to jde od deseti k pěti tak u mne už je to někde mezi dvojkou a jednotkou,bohužel

jaji, dasa717 a skalara.v tohle ocenili.
  7. šamanka.

šamanka. Pisálek fóra

Viz příspěvek -Spoony- - ještě včera mi s turbomlýnem mlel mlýn SK 4 hodiny, se stonkem 3 - proč je to dnes o 30minut delší??????

Na tohle chci odpovědi!

Milý(á) jaji, odpověď je jednoduchá: to SK, co nenameleš, to si musíš koupit za prašulky, tak proč by RT vymýšlel zlepšováky, jak toho namlít víc, že? A vrcholem jejich inteligence je zrušení vyrobeného krmiva před koncem mletí při přerušení. Takže opět je vidět že dřeli ve dne v noci, ale bohužel ne v zájmu hráčů, jen svých kapes. Už mám taky po chuti, myslím, že bude lepší strkat peníze a čas do něčeho radostnějšího a smysluplnějšího, než se nechat v jednou kuse vytáčet jejich úžasnými nápady.
    Všem přeji hezký den, a nenechte si zkazit dobrou náladu těmito nesmysly!

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nezlob te se na mně ,ale tenhle novej mlýn mohl vymyslet opravdu chorý mozek! Pokud zadám mlít třeba 1000 ks jakéhokoliv krmiva na bahamce a RT si usmyslí ,že dá do akce mlít nějakou blbost pouze v bahamlýnu,tak mně jako propadne 800 ks již namletýho krmiva?? To nemůžou fakt myslet vážně.:mad::eek::p Ať si ten mlýn i s Varunem strčej někam.A to nemluvím ,že ten mlýn je po obsazení všech 6 slotů,stejně nepřehlednej jako předtím.Tohle má jako být výsledek "usilovné" práce?? Takhle nas.. sem už tedy dlouho nebyl!:eek:
    Jo a stím bonusovým kódem, ať se de Varun vyfotit!!:p:p

9. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak zdravim a prajem krasny den...

ako pocitam tak pocitam,,ale nejako mi to nejde dokopy s tym mlynom.to je asi tym,,ze na prave sme matematiku nemali..ale pomenujem to asi takto.....Tvorba uloh z matematiky zameranych na rozvoj klucovych kompetencii a matematickej gramotnosti pre realny zivot.

...;) dajte navrh nech zburaju ten excluzivny mlyn anech vratia tu staru vrtulu toho predosleho,,ten aspon co namlel tak zachoval v stodole a tento rozlozi uz aj namlete..nechcem napisat ze je to ako prerusovany pozitok...

a este taky dotaz..to ako v cokoladovni, ked vyrabaju figurky mikulasov a vedenie sa rozhodne ze prejde na snehuliakov..tak hotovych vyrobenych mikulasov porozbijaju,,lebo nastala ina vyroba...to kto toto vymyslel...palec hore..genius

huraaaaaa pajdo..suprovi cas..a nameles uz 2SK..aky pokrok???Bingo...

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

tak k časům. Je to poměrně jednoduché. Základ pro SK je 10 hodin. Runa dá 10% což je 9 hodin. Turbo již nepočítá 50% ze základu, ale z 9 hodin, což je 4:30 a řádek 10% z těchto 4:30. Když to celé sečtu a odečtu tak mi vychází čas 4:03.

Vaší i naši nelibost s touto úpravou samozřejmě budeme tlumočit.

Jesterka74: ano tento řádek byl pouze k zakoupení

mirae, Witchy.D a dasa717 tohle ocenili.
  11. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Čauky. Prča teprve nastane, až se budou mlít potřebná tydýtka k akci. To bude fajne počítání. Myslím tím, že bude muset člověk přemýšlet o hod., které jsou v řadě. A také o tom, aby to akční mletí stihl vyrobit. Pokud to má našponováno a kupř. nechá vyrobit o něco víc, časově nestihne a již namleté se zruší. No nic, bude více BZ, BBZ..

k.vitek, Julinka11 a Witchy.D tohle ocenili.
  12. petapec

petapec Rádoby autor

pajdo,

děkuji za vysvětlení počítání času. Taky jsem se již dopočítala.

Spíš mě zajímá, proč došlo ke změně výpočtu a proč nebyla tato změna oficiálně nahlášena...

13. sirchose

sirchose Analytik fóra

Takže jako vždy o peníze jde až v první řadě

jaji a ananuki tohle ocenili.
  14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ano je to jednoduché a počty jsou jak píšeš a 4:03 je správně. RT změnil to, že nepočítá ze základu, ale vždy z posledního výsledku. Takhle kdysi počítal i BZ a pak to změnil na základ, aby hráč neměl moc BZ. U mletí je pro ně zase výhodnější nepočítat ze základu, ale postupně. Možná by tedy nebylo špatné, aby si ty počty ujednotili a né že jak se jim to hodí do krámu ,-D

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Od nové úpravy mlýna jsem nečekala nic pozitivního, ale tohle už je moc . Myslím, že než nesmyslné bláboly o tom, jak jsme pro Rt jako hráči důležití a jak si nás ctí, by bývalo bylo lepší, kdyby Varun porozprávěl o změnách ve výpočtech časů mletí , pravdivě o veškerých změnách, které připravují. To mě strašně vadí , nechci bláboly, chci fakta, jasně a srozumitelně napsat, co za úpravy se bude dělat.
    Jenže on dobře ví, že takovou změnu ohlásit dopředu, přijdou o peníze, které ještě z lidí stačili vytahat.
    Turbomlýn kupuji pravidelně , valentýnský stonek jsem samo také koupila, ale tak nějak už mě tahle ignorance hráčů a cíl RT, jen se hnát za penězi , začíná unavovat a začnu pečlivě vybírat co zaplatím.

16. pajda361

Jak jsem napsal všechny připomínky půjdou do reportu a k rukám RT.

Petapec: já o ofikách fakt nerozhoduji, máte k tomu hned dvě ofika, jedno v podobě Newsletteru. Bohužel jediné co ještě není asi doděláno je FAQ, ale i na tom se pracuje.

dasa717 a lumat85 tohle ocenili.
  17. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Několik citací z Varunova newslettru z března:
    Během posledních několika týdnů jste se vyjádřili hlasitě a jasně.
    Přiznáme si to, zmýlili jsme se.
    Zklamali jsme vás našimi nedávnými úpravami a přebíráme za to plnou odpovědnost

Takže já jsem opět zklamaná -.-

"Naše nedávné spuštění nového mlýna zasáhlo také uživatele, kteří si zakoupili Valentýnský řádek v nebi a mlynářské předplatné. Rovněž vám chci slíbit, že všichni uživatelé, kteří zakoupili valentýnský řádek v nebi a Mlynářské předplatné budou spravedlivě odškodněni."

Valentýnský řádek stál 190 FL, což je při ceně 1 FL za 0,50 = 95,- CZK
    TM na měsíc stojí 25,- CZK
    Takže nám " spravedlivě" zavřeli hubu částkou 12,50 CZK.

A o "úpravě" mlýnu snad ani raději psát nebudu, Casey a mnozí další, to napsali jasně >:(

18. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

já mám teď aktivní stonek a mele mi jedno SK 4,30h a ne 4,03h. tak teda nevim :) nějak už se v tom zamotávám :(

jaji a dasa717 tohle ocenili.
  19. pajda361

Lumat85: možná by bylo dobré být objektivní FL nestojí 1,20CZK, ale v základním balíčku pouze 0,5 CZK. Protože 25/50 je opravdu jen 0,5.

EDIT:

Zdenina81:
    a opravdu aktivní správný stonek. Tohle budeš muset asi řešit, přes herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

20. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

pajda361-jojo správný, tak jim zkusim písnout, ale pochybuju že něco vyřeší:( díky
    a teď píšem se sousedkou a ta je na tom stejně

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.