Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jimik68

jimik68 Pisálek fóra

Mám problém s výrobou krmiva na Bahana

2. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jimik68,

problém s mlynom na baha je hlásený k oprave-viac info tu.
    Peknú hru

3. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Asi jsem úplnej .....tydýt , ale vážně nechápu když mám turbomlým a bonus v nebi a zapnu tedy bonus a dám mlít SK objeví se 8 sk za 24 hod ( po včerejšku dávám mlít postaru , žádné další pořadí )jdu do práce a teď když přijdu tak je zase jako včera udělány dvě a dokonce mletí ještě chybí 21:48 tak teda jsem ten tydýt já nebo ..........-.-
    Děkuji
    pajda361

v tomto případě je pro mě řádek v nebi nepotřebný ,koupila jsem ho hlavně na sk. Já chci zpátky ten starý mlýn maminko:cry:

Naposledy upraveno: 26/3/15
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj AndreaVinklerova,

tydýt nejsi, bonus z řádku v nebi působí pouze po dobu 6 hodin, ne po celou dobu mletí, Více viz. toto oficiální oznámení.

5. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Nenačítá se mi mlýn z baha.

6. pajda361

Ahoj pinda-ada,

problémy na Bahaha (je jich teď víc než dost) jsou nahlášeny k opravě.

7. babča2011

babča2011 Pilný autor

Včera jsem mlela (už nevím co) a mělo to skončit asi ve 2 hod, ve frontě bylo 5 ks SK a ráno - mlýn stojí. Opravdu funkce řazení "funguje".Jestli jsem přišla i o suroviny, nevím.

8. pajda361

9. pinda-ada

mousicka nejde se mi přihlásit do hry stále se načítá a nic víc už půl hodiny a to je mise, a zase něco nejde ach jo, žádná z farem které mám nejdou načíst celé

10. mousicka

mousicka Guest

11. pinda-ada

mousicka Restartovala jsem pc atd.zkusila jsem několik možností přihlášení až přes bigpoint.com to šlo jinak to nejde. A když se dostanu na farmu tak zase nejde mlýn na baha to je děs.

12. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, s mlynem jsou nejspis stale problemy, neb mlyn sice mele, ale porad mam stejny pocet SK, takze mele jen na oko, krmivo mi nepribyva - to SK minimalne, u ostatniho nevim. Prosim modiky, nemate nejake info? do mlyna uz radsi nic nedavam, prisla jsem o neskutecne mnozstvi plodin, ted jeste zjisteni, ze mlyn sice mele, ale SK nepribyva... prestava se mi to libit, krmiva potrebuju hodne, mlyn u me jede neustale a tyhle odstavky se mi nezamlouvaji

EvaModelína tohle ocenil(a).
  13. pinda-ada

Také mi nejde mlýn na baha

14. mousicka

mousicka Guest

Problém s mlynom je hlásený k oprave-pozrite tu. Treba čakať kým sa chyba opraví, viac žiaľ spraviť nevieme.

jan.svatek tohle ocenil(a).
  15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

mousicka, ano, ale tam se pise pouze o mlyne na Baha. O tom, ze by se mi nemely pricitat krmiva na farme jsem nikde nic nenasla. Sk mi nepribyva, nicmene jsem dala ted mlit jeste 1ks a budu si to hlidat, jestli je to opravdu tak

16. .Kenken.

.Kenken. Zelenáč fóra

Jak to tak pročítám - další důvod proč do této hry už nedat ani korunu !!!

skalara.v, Zrzik77 a ananuki tohle ocenili.
  17. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Mlýn mi funguje bez závad a jsem s ním spokojen.Drobné nedostatky se jistě opraví.
    Ahoj všichni....

Iwuska a mousicka tohle ocenili.
  18. alenka.ali

alenka.ali Zelenáč fóra

nejde mě mletí na baharamě může někdo poradit předem děkuji alenka.ali

19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj alenka.ali,

pozri pár príspevkov vyššie, všade je písané, že je problém s mlynom hlásený, dokonca o 4 príspevky nad tvojím som to písala aj s odkazom na informácie o probléme.
    Peknú hru

20. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym..no ako som moc vychvalila ten mlyn,,,tak ma sklamal...a hlavne to,,ze som zakupila tu stonku Valentinsku na SK....a oni jednoducho vedenie si povie ,,ze vam staci 6h...bonus...to ako keby niekto umna zakupil napr..stranku s roznymi funkciami a ja mu po mesiaci odoberiem pouzivat funkcie...nemali by vratit polovicu ceny za stonku???a kto nema turbomlyn ,,co ja za ten bonus teda nameliem 2x SKxDto je vyhoda ako Michalska brana.. a cas mletia si skace ako chce...no dalsie ponaucenie,,ked vtacka lapaju pekne mu spievaju....musim ja tie investicie do tejto hry radikalne priskrtit....alebo sa snou rozlucit..aj ked mi to bude luto....-.-vsetkym krasny jarny dnik..a mal by si sam poskytovatel a RT..precitat vetu za Komixom 8- nas zakaznik ,nas pan....mozna by to vyzeralo inac..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.