Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Nejsem držkovací typ...ale tohle je i na mou klidnou povahu moc :wuerg: Začnu se asi krotit ve svých reálných nákupech....nejlepší by bylo (ale to už bych musela být hodně naštvaná ) omezit nákup maximálně na vodu, která je za krejcary. Ještě pár takový RT přešlapů a zatnu zuby a budu hrát s jézéďákem piškvorky po telefonu xD
    Prostě těch 8 SK za den, co se dalo umotat bylo pro Varuna moc, tak nám to na to šup skrouhl -.-

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vsechny akce v posledni dobe prece zabiraji mlyn, i aktualni ho potrebuje a kazda hodina se hodi, aby nemlel SK... a skoro kazda akce chce slechtence, tedy SK... ted predalali mlyn, pry pro frontu... ale vlastne ted to vypada spis opet pro omezeni SK...
    stonek nemam, ale doufam ze obe chyby jsou chyby... tedy bonus a hlavne to ze kdyz dam dve po sobe, tak mi druhy krmivo zacne dobre, ale rano se netoci a to je k vzteku... a neni videt co mam za krmivo behem toho kdy mam obe...
    Takze nepouzivam novou funkci, jedu postaru...

3. Feris1

Feris1 Expert fóra

pridam sa aj ja, chvalabohu ze som stonku nekupil ale silno som uvazoval, a teraz vydim ze aspon raz za cas im na nieco neskocim. inac vcera som pisal na podporu ze mi zmyzli suroviny na 1000 krmiva pre chameleony to je 1000 lici a 2000 brusnic a odpoved zatial ziadna :-(

pajaable a jaji tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Feris1,

a došlo ti aspoň automatické potvrzení o přijetí ticketu?

5. Feris1

Feris1 Expert fóra

ked som to odoslal mi napisalo ze sprava bola odoslana v poriadku ale nic potvrdzujuce mi neprislo

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ahoj chci se jen zeptat funguje vám mlejn na baharamě mě zmizeli všechny zvířátka z nabídky

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj pajdo. Ano chci se vyjádřit a to celkem jasně. Stonek Valentýnský speciál nám byl nabídnut ZDE. Jeho funkce byla popsána nejasně a nákup jsem zvažoval. Po ujištění o jeho funkci ZDE od BA, který zastupuje společnost BP zde na foru a je prostředníkem mezi hráčskou komunitou a provozovatelem hry jsem stonek zakoupil za jasně daných podmínek. Nechci slyšet něco o tom že je to jen BA a pod.... je to člověk, který má nějakou dohodu s provozovatelem hry (ústní, písemnou... to je jedno) a právo oficiálně nabízet jeho produkty (služby). Jestli byl špatně informován nebo z jakého důvodu to tam napsal mě jako klienta nemusí zajímat. Já si za daných podmínek koupil produkt (službu) a tu také chci využívat. To že vznikla nějaká chyba je problém provozovatele a měl na ni upozornit před zakoupením a nebo vůbec produkt nedávat do prodeje. Zjevně o té chybě veděli a stejně produkt dali k užívání... to zavání podvodem. Viz:
    Co se týká úpravy herního prvku dle VOP, tak to se jedná pouze standartních... čili neplacených. Tzv prémiový prvek (za peníze) si nemůže provozovatel dovolit upravit bez souhlasu klienta. Pokud tak udělá, porušuje podmínky za kterých byla smlouva uzavřena (nákup herního prvku) a klient má nárok na odstoupení od smlovy z důvodu porušení smlovy a nedodržení garantovaných služeb při uzavření smlouvy.
    Jako rozumné řešení navrhuji opravný script, kdy zákazníkovi dojde na farmu možnost ( pop-up okno) kde buď potvrdí souhlas s novými podmínkami nebo odstoupí od smlovy a stonek mu bude deaktivován a vrácena plná pořizovací částka. V plné výši proto, jelikož se nejedná o výrobek a nemohlo dojít k opotřebení a i služba nebyla omezená, ale na dobu neurčitou a tím pádem nelze vypočítat poměr jejího využití. Myslím, že by bylo rozumné ze strany společnosti na toto řešení přistoupit, jelikož k pochybení došlo z její strany.
    Tímto tě prosím o předání tohoto postu na příslušná místa, která mají v kompetenci tohle rozhodnout. Napadá mě třeba Varun, když má v oblibě tu zpětnou vazbu a usilovně pracuje s jeho týmem na spokojenosti klientů. Na podporu psát nebudu... víme jak to je a citaci z VOP, která se týká standartních herních prvků si přečtu sám i bez nich.
    Díky a snad je to dost slušnou formou, ale na hlavu si opravdu kálet nenechám.

8. pajda361

Feris1: v tom případě bude chyba v nastavení tvé schránky. Prohlédni prosím spam koš, případně filtraci pošty. První reakce podpory je automatické potvrzení o přijetí ticketu a to musí dojít vždy.

9. Feris1

Feris1 Expert fóra

skusim dik

10. lebowski78

lebowski78 Zelenáč fóra

ahoj mě mlejn taky taky nejede,právě to tu pročítám jestli nemá někdo podobný problém :(

jaji tohle ocenil(a).
  11. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak kukal som iny mail a na tom spravnom mi uz odpisali ze je vsetko ok tak teda neviem kde mam 1000 lici a krmivo v stohdole asi len okolo 200 tak kde je zvysok? ale uz sa radsej nejdem ani rozculovat aj tak to nema vyznam a nikde nepochodi a toto je len jedna vec co som si zapamatal a bohviekolko toho este zmyzlo o com ani nevieme

ananuki a Zrzik77 tohle ocenili.
  12. pajda361

Ahoj Casey27,

reakci předáme, případně máte samozřejmě možnost se obrátit přímo na provozovatele prostřednictvím adresy, která je uvedena ve VOP. Což bych asi i doporučil. Nejsme jediný team, který průběžně reportuje nespokojenost s tímto řešením vzniklé situace, bohužel to je jediné co s tím můžeme udělat. Nejhorší na tom je že ..... no nechám toho, bo to sem opravdu nepatří.

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jestli to neni tím že jsem z bahy sundal všechny chlévy:music:

14. kabuka22

kabuka22 Zelenáč fóra

Zmislo mi 200 fotiek do komiksu. O ostatnom nemám prehľad.

15. mousicka

mousicka Guest

Ahoj kabuka22,

ak máš nejaké nezrovnalosti na svojom účte, kontaktuj prosím podporu hry-ako na to tu. Prajem skoré vyriešenie.

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer,...no mne uz mlyn na baha definitivne domlel...skratka tam sa uz neda nic...zmizol aj druhy slot na krmivo..ostal sedy..a vsetky zvierata mam zamknute,,a uz som to cistila,klikala na F5,,restartovala a nic.....

http://www.ulozisko.sk/obrazky/731478/mlyyn.jpg

dnes je ta farma cela nejaka posahana..poslala som si 3x sms na kupu maly kosik na akciu ..dosiel mi zatial len jeden...mlyn nejde,stale sa mi straca casomiera...neviem chce to asi ,,oddych..

PS:.Feris vidis..zamkli ich ,,ale bez zradla asi skoro emigruju..na iny ostrov.

Naposledy upraveno: 25/3/15
    ananuki tohle ocenil(a).
  17. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre ezzra
    mas to tam pekne pozamikane:) ak mas zlate banany mozes odomikat znovu ihihih ale tie ti nepomozu ale je to skor do placu ako do smiechu ako niektory povedali the best novy mlyn (")

ananuki, jaji a ezzra tohle ocenili.
  18. JánLalík

JánLalík Pilný autor

aj u mna je to tak isto...

jaji tohle ocenil(a).
  19. pajda361

Zdravím ve spolek,

chyba na Ostrově je již nahlášená a řeší se.

20. jaji

jaji Vévoda fóra

ano,na baha nemam zadnou nabidku na mleti krmiva, je tam pusto a prazdno, ezzra, jsi na tom o neco lepe.... mas aspon nabidku,ikdyz uzamcenou:sleepy:

konga06 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.