Úkoly Fontány s ovocným punčem (1.8. - 31.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 31/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ještě poslední sklizeň, chybí mi 986 rostlinek do úkolu 2, který jsem ani nechtěla plnit. Potom půjdou na pole dlouhodobky. Na sladký stonek mi chybí 441 modrých padátek. To bych měla do úterý stihnout i ty bonusy.

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak bez jakehokoliv bonusu z kola mam ted bez 2 ukolu, tak to staci, akorat se na den nevyplati neco davat na farmu...
    a dekorku jsem dal do parku misto do mazlikarny, no nevsiml jsem si ze to jde a trhat ji nebudu...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Od příště na to musím jinak,plýtvání SH na pidi pole není to pravé ořechové,strašná spotřeba,takže pojedu po rozpěstování jen pohopole a můžu je dávat i na noc :p Díky poho polím asi akci zvládnu,ikdyž jsem měla na jedné louce zvířata pár dní,to byl ten skluz.Na další úkoly všechno zametu do skladu :).Apropo jsem hledala,kde získáme řádek v nebi na ty ovocný šťávy,je až ve 4 úkolové řadě :)Jen moc nechápu,dekorky jde sklidit pouze 10 x,to platí i na stonku pls ?

Edit : Skali omlouvám se,fakt tam ještě jeden byl

Naposledy upraveno: 11/8/19
    Honzulka05, Helena1313 a Skali tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jesterka74 - ahoj, ještě máš prázdný řádek nebo dva pod obrázkem :)
    kukni tady

Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  5. raddre

raddre Baron fóra

gigis99:taky mám radší takové akce, tahle mně moc nebavila i když ji už mám hotovou. Sice jsem do ní šla "co udělám, udělám",ale v průběhu jsem si uvědomila,že nebudu-li mít obě šťávy, dělala jsem tuhle akci zbytečně a to už jsem měla 1,3 a 4 celý hotový a přede mnou desetitisíce kytek no hrůza

6. Lorraine81

Lorraine81 Pisálek fóra

Hurá mám splněno..aspoň z týhle akce mám radost ;)

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no to už snad dám

8. Plinto

Plinto Perspektivní autor

Ahoj, úkol úspěšně splněn, ale dalo mi to zabrat, snad se u dalších částí tak nezapotím :D

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nedokončila jsem úkol č. 2/7, ale tam v odměnách nic moc není...
    ...Když už jsem se do akce pustila, budu pokračovat.
    Vždycky si ale ověřím, jestli můžu některé úkoly přeskakovat čili odměny z nich postrádat.

elbedna, Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  10. Skali

jesterka74 - pluskové dekorky dáš na plochu, 10x sklidíš, pak je zbouráš do lišty a šoupneš do stonku. Po vysosání těch deseti bonusů a následném zbourání do lišty se už chovají jako normální dekorace. Stonek ti s nimi bude fungovat normálně - trvale.

PS: pluskové dekorky můžeš zbourat z plochy hned - nemusela bys čekat, až je vysosáš, ale jakmile je zbouráš, jsou z nich obyč. dekorky - připravila by ses o ty bonusy. Ale zase by šly dát do stonku bez čekání ;))

elbedna, Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  11. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

špatně jsem spočítala plodinu ,tak tahle šťáva mě chybí,ale závěsy mám všechny.

https://i.imgur.com/Sn6xL3R.jpg

Edit : Skali ,moc děkuju za vysvětlení, s tím nemám vůbec zkušenost,takže by mě to ani nenapadlo.Díky moc

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  12. Janiine

Janiine Rádoby autor

Ahoj. Jak a v čem získám stonek? Nějak jsem to nepochopila. :eek: Díky za odpověď ;)

13. Skali

Janiine - ahoj, stonek získáme až ve čtvrté (poslední) etapě (5/diamant. stupeň) - klik tady :)

Honzulka05 a Janiine tohle ocenili.
  14. Janiine

Janiine Rádoby autor

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného (mě) oslovit. Děkuji Skali
    Skali

*** odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    Děkuji :)

Naposledy upraveno moderátorem: 12/8/19
  15. Skali

Janiine - nemáš zač :)
    Nepoužívej, prosím, tlačítko odpovědět, pokud reaguješ na příspěvek hned nad tebou. Nakopíruje se celý obsah toho příspěvku, což je zbytečné. Začni raději psát do nového příspěvku a dotyčného (v tomto případě mě) jenom oslov.
    Citaci jsem odstranila.
    Hezký den

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ach jo neumím počítat a nemám jednu štávu.Tak nevím,nejspíš už nemá cenu dál v plnění akce pokračovat.
    Ve slovníku bych nenašla vhodné jméno pro moji osobu :cry:

17. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Mise splněna, co tam máme dál?
    rvUubq8ISaG1HKQELtRY8w.png

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Další pokračování? xD Páč obrázek nevidím...

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  19. Skali

Já ho vidím, ale vůbec se mi nelíbí xD

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Á tady je někdo náramně rychlej, se mě to snaží dohonit :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.