Zvěřinec aneb zvířecí šílenství (16.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pajda361 Ze nejmin padaji, kdyz je nepotrebuju je jasna vec... aspon jeden vi, ze tady je svet jeste v poradku, kdyz zakon schvalnosti funguje :D Do skleniku jsem sla rovnou a uz v nem lovim, ale diky! Ostatni to urcite budou taky potrebovat ;)

satelit Vubec se nestyd a hod to po me xD

satelit tohle ocenil(a).
  2. zizala42

zizala42 Stálice fóra

pajda361 díky za odpověď

3. alunk

alunk Aktivní autor

Vzhledem k tomu, že mám v plánu konečně aktivovat prales a potom můj stav hvězdiček bude 0, tak bude zvěřinec asi až na Vánoce :D Kupovat za floreny nebudu! Zvěřinec se mi celkem líbí, ušetří místo na ploše, jen ten počet hvězdiček se mi moc nelíbí :(

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Podle mě je to velice dobrý nápad, jak zefektivnit chov zvířat ;). S hvězdičkami problém nebude, musím ale popřemýšlet co půjde do úkolu za šlechtěnce, přeci jen ty protihodnoty jsou docela vysoko :p. Materiál bude asi největší problém, ale snad to z toho zvěřince bude aspoň trochu padat, ať je co nejrychleji rozšířeno :). Teoreticky to vypadá dobře, ale jsem už zvědavý na 16.6. až se to ukáže v praxi. Snad to bude podle představ fungovat tak, jak má ;).​

5. karbar

karbar Veterán fóra

Zrovna jsem se připravovala na akci s žabkami, takže za hvězdičky co jsem měla jsem si aktivovala chovatele.Mám teď 32 hvězdiček.Takže to bude dlouhá cesta.
    Florenů mám 14, tam to taky nehrozí.- Sice mám nějaké ještě v kině, ale ty nechávám na kalendář kdybych musela neočekávaně odjet pryč.
    Na stromě moudrosti toho také nemám ještě dosti aktivovaného.
    Nevím kam co dávat a co pěstovat dříve.
    Akce jsou velice zajímavé tak se do nich pouštím i když vím že je nedodělám ale za ty odměny to stojí.

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak jsem si to početla, prkrn přes 20 000 hvězdiček 1119. tak si to pořidím a uvidím jak to půjde;)

7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Nevíte jestli jde vyrobit pouze oranžový megachlívek jako je to u normálních stájí ? Asi ne že...škoda.
    Líbí se mi to. Hvězdiček mám asi 60, nedávno jsem je vrazila do řemesel. A to jsem lvl 94, a pořád bylo co pořizovat. Ještě mám vlastně skoro všechny šlechtěnce na stromě. Nováčci mají ještě vyšší mety než my, a to nehraju tak dlouho, asi dva roky. Nemají to lehký :)

8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

však i my jsme začínali a měli jsme to horší, poněvač nebyla třeba MJS, parfém a podobné vymoženosti a jak zěžko se nám otvírala bahama , kolik hodin jsme museli nálétat,jen si vzpomente;) no hvězdiček také nemám moc jen něco málo přes 900 a prken asi 26000, uvidíme jak to půjde v tom zvěřinci v úkole v družstvu...

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ó, jak já miluju RT! Evidentně mají rádi úplně stejného člověka jako já. Jak ten dokáže tři hodiny člověka napínat, jak jeho dílo dopadne a v závěru si s aktéry hry řeknu: mnoho povyku pro nic. Ovšem proti RT je WS žabař. Tam do jeho hry investuji jen jednou. Že to nebude zadarmo, jsem si domyslel, hraji už nějaký ten pátek. Nečekal jsem podle obrázku až tak moc, ale že to bude taková takřka nicotnost, to mne fakt nenapadlo. I trafika vypadá nenápadně a kolik se do ní vejde jedů...No, počkám si na stromy a výrobny. Jestli budou mít také takové nároky na materiál a na chovný či pěstební výsledek, tak zůstanu u základu a budu to mít na farmě jako kuriozitu.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nula od nuly tady pro mne pošla...
    Hvězdy nemám, rok a kousek jsem nehrála, plnila jsem si potom průběžně runy (mám ráda na stromečku vyplněno).
    Než našetřím 500 hvězdiček, asi se vyskytne něco zajímavějšího, za co je průběžně utratím.
    Zatím moje farma funguje samozásobovacím systémem. Co mám, to dodám, když je navíc, prodám a pořídím to, v čem se mi nedaří (třeba křižovatky do šlechtících úkolů v družstvu xD).
    Kačky (tedy floreny) raději utratím za novinky (ty já tak nějak nutně musím mít) nebo za dárky pro milé spolufarmáře; chlívky mají na ploše pořád místo, jen se střídají...
    Zlepšení milé, jak tu někdo psal(a), s neonovými chlévy i ziskové, ale já zatím pojedu dál ve svém pomalém staromódním stylu.

11. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak u mě zklamání, čekala jsem prostor pro mnohem více chlévů, ale 4 to je snad výsměch, na to nám stačí růžový chlév, představovala jsem si něco podobného jako je dům na šlechtění. No co, život jde dál

12. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

já si počkám 500* za stáje- tak mým odhadem 300* za stromy a 700* za výrobny tak všechno mět nemohu tak co si vybrat?

evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Prolezl jsem stodolu a musím uznat,že si RT UMĚLO vybrat nářadí. Mám např. 170 000 hřebíků,46 000 cihel i tašek,2 200 kladívek (to by se to stavělo,co ?) ale jen ! 66 Dřevěných kladiv. Moc nechybělo a bylo po upgradech.
    Ovšem jásat též nelze. Než vypadne 18 Vrtaček zvířátka pojdou stářím a co tam pak dám ?

14. blondmary

blondmary Magnát fóra

Ja zverinec postavím. Už včera som minula majlant na trhu, aby som plnila úlohy v družstve a získala hviezdičky. Momentálne ich mám 131 . Predám všetko čoho mám nadbytok a nakúpim veci,ktoré napchám do JRD a ako skvelá družstevníčka budem vyznamenaná hviezdičkami. Ušetrím miesto , tým pádom zvýšim chov a z vyššieho chovu zveladím svoju farmu. DOKONALÉ.:D
    Tak idem sa pachtiť za tými hviezdičkami, lebo 500 zďaleka stačiť nebude. Keďže legendu hotovú mám, toto je výzva , ktorú musím pokoriť. Škoda len, že ten zverinec nie je poschodový, a na každom poschodí by bolo 10 chlievov. To by bola iná kávička. Možno raz...;)

Naposledy upraveno: 15/6/16
  15. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...no, ani jedna přibližná informace o tom, co to vlastně zvěřinec je. Myslím, že ZÁKLADNÍ info by nemělo být ukryté prod čtyřmi rozkliknutími...

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj koljan,

myslím že odkaz na FAQ je na jedno kliknutí.

anajavonuj tohle ocenil(a).
  17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Protože nejsem chovatelem zvěře nebo spíš velkochovatelem zvěře a na ploše mám nanejvýš chlívky z posledních a předposledních tajemnic, tak by mně stačil i ten obyčejný Zvěřinec. Ten určitě pořídím, protože s hvězdami po více jak 5-ti letech hraní, opravdu problém není a úspora místa to přeci jenom bude.
    Kdyby byl oranžový upgrade bylo by to pěkný, mohla bych tam nacpat chlívky, které "rostou" déle a jejichž zvířata potřebuji potom při šlechtění a nevejdou se do doby mezi sklizní a znovuzasazením obr stromů XXL (jako třeba chameleon, s kukačkama a třeba myší není problém, ty mají dobu chovu kratší). Ale abych mohla pořídit upgrade, tak to je potřeba plnit úkol kvůli plánům a nacpat tam tolik zvířat a ostatního, že se upgrade samozřejmě nevyplatí. Ale tady by nesmělo být to ale ....

...... snažím se plnit úkoly, aby z nesplněných mizely. A tento úkol se mně nezdá nesplnitelný, na rozdíl od úkolu "Umělecká díla z písku". A proto se ho budu snažit splnit co nejdříve, abych tedy mohla pak po získání vrtaček zvěřinec využívat naplno také co nejdříve.

V souhrnu ze Zvěřince nejásám, ale ani nemůžu napsat, že mě zklamal. Přinesl do hry něco nového, přinesl nový úkol a zas bude na farmě trošku změna, zas bude možnost něco sledovat (jestli vypadla vrtačka), něco plnit a třeba to zas vnese trochu vzruchu do trhu a hlavně více průvanu do krejcarového konta. [​IMG]

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak já nevím tedy.. když si představím že cena pralesu byla 150(alespoň doufám) hvězd a získali jsme 188 malých polí a cena jednoho domku je 500 hvězd s tím že vlastně získáme pouze 12 malých políček před upgrade, po upgrade na max. 28 políček navíc.
    Zkrátka "vyhodit" 500 hvězd kvůli 12nácti políčkám čili třem chlévům navíc , i kdybych je měla v neonu, je za mě velké plýtvání. Netvrdím, že to časem nepořídím. Ani nebrečím že nemám hvězdy, mám. Ale cena vs výtěžnost je moc vysoká.

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pozadavky na naradi (predevsim prkna) nemale, navic si brousim drapky na ruzovy zabinec, ktery taky par kousku naradi zhltne a tak se jdu zase po case zavrit do skleniku a nevylezu, dokud neco nevykunim. Tzn. do upgradu zverince se 100% pustim.... kdyz uz pro nic, je to vyzva a zas neco noveho, cim se muze vsetecny farmar zabyvat ;)

20. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně to až tak špatné nepřipadá. Oranžový zvěřinec mi dá minimálně o sedm zvířátek víc. Trošku drahé to tedy je. 500 hvězdiček mám ale prkna jsem nacpala do vláčku, takže nemám ani na žlutý upgrade. Už jsem na prkna zkoušela zušlechtění ze skleníku ale připadalo mi, že nefunguje. Teď jsem ale doháněla gumové míčky květákem s SH a skleníkem a do přebývajícího volného slotu pro zušlechtění jsem dala dřevěné kladivo a za akci mám o víc jak 100 kladiv víc, takže asi bonus přece jen funguje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.