Zvěřinec aneb zvířecí šílenství (16.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

matlafous123: No já nevím, nerada bych Máju podcenila, protože její postup hodně obdivuji, ale myslím, že my mladší hráči :pprostě nemáme možnost nasyslit tolik hvězdiček. Tedy samozřejmě pokud otevíráme prales, aktivujeme legendu, řemeslo atd. Kdo hvězičky jen šetřil, tak jo, to těch 500 má vcukuletu :). V úkolech se to sbírá pomalu a není už to drobné přilepšení od Kubíka :cry:;)

(To je tak hezké napsat o sobě "mladší hráč":D)

blondmary, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ještě mě napadla jedna vzpupná myšlenka.
    500 * asi bude jen 1/3 , podle zámečků na kořeni to vypadá na dalších 1000 i na výrobny a stromy.

Jinak to hodnotím jako "mnoho povyku pro nic" těch pár chlévů navíc nás tedy nevytrhne.:eek:

3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Myslím..že každý kousek uvolněné plochy se počítá.. mě se to zatím líbí..a ten jeden za hvězdy..si určitě pořídím..a když ještě bude něco podobného i na stromy a výrobny..tak i kdybych měla od každého jen ten jeden a následné upgrady..tak to je docela úspora..Uvidíme..už se těším..

Naposledy upraveno: 14/6/16
  4. denny1985

denny1985 Rádoby autor

Chtěl bych poděkovat RT za hezkou naději v podobě nových skladu.
    A taky za hezkou pod pasovku v podobě množství hvězdiček a florenů co jsou potřebné utratit aby se mohli ty slavné sklady postavit.
    Ale co se dalo od našeho super RT čekat než taková pod pasovka co mě vzala tu hezkou naději na vice místa na farmě.

Jste fakt super RT :wuerg:

Pod pasovkou nazývám to že RT vůbec nedali vědět kolik bude tahle legrace stát a napsali je : již brzy...
    To nazývám pod pasovkou. :D

Naposledy upraveno: 14/6/16
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Denny1985: nevím co nazýváš podpásovkou. Tobě někdo z RT sliboval jinou cenu? Opět a znovu tu od tebe čtu urážky na stranu RT, ale když ty napíšeš nepravdu jako v tomto příspěvku, tak se nedokážeš ani omluvit. Takže příště si prosím zameť nejdřív před svým prahem a pak tu někoho obviňuj z podpásovek.

6. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Mám otázku, nikde jsem to nečetla, ale možná už se někdo zeptal.. pokud zvěřinec sklidim, zůstane mi tam předchozí výběr nebo to budu muset zadávat pokaždé znovu? Děkuju :)

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajda361, čemu se divíš....u někoho je tento projev standard ....a určitě se objeví i další, co tu budou vypisovat o tahání peněz a zase slibovat, že skončí s hrou ;):D

8. pajda361

Ahoj jeannette.mrazova,

nebudeš muset po každé sklizni vkládat znovu chlévy.

Ahoj Čarodějka007,

já ti ani nevím.

spuntka, DANKA722 a čarodějka007 tohle ocenili.
  9. sirchose

sirchose Analytik fóra

No spíš se děsím toho až obdoba dorazí na baha že to bude za 500 zlatých banánů a ty se v levelu 269 na baha sbíraj dost těžko:p

evainfo, Trepifajksl a Xenie6161 tohle ocenili.
  10. abc23

abc23 Komisař fóra

No tak nebylo by to špatné k ušetření místa ale tolik hvězd zatím nemám, chybí ca stovka.. zvířat to chce požehnaně, těch mám poslední dobou nedostatek, hlavně chci dokončit legendu.. zbývá kousek do plného a ne a ne se tam dohrabat.. pandy, bloudi atd padli do úkolů na baha, ted bych mohla postrádat tukany anebo nějaké šlechtěnce. Škoda, že bedny s nářadím nevyužiju, nějaké jsem nashromáždila v inventáři a v družstvu taky nechávám úkoly s xxl bednama. Ale jak se znám, jak padne 500 hvězd, stodolu pořídím 8) Asi pro mě bude víc potřebná než na stromy, plodů mám celkem dost od všeho, potřebuju hýbnout se zvěří. Ale do té doby, než nasbírám potřebný počet už budu aspon vědět, jak to vše funguje a zda to nejsou vyhozené zásoby hvězd ;)

evainfo a blondmary tohle ocenili.
  11. akyraa

akyraa Aktivní autor

Tak upřímě nevím jestli do toho půjdu, hodně to láká, nevím co s chlívky, takové ty vzácné bych na tom uživila, hvězdičky mám taky, jenže mám rozpočítanou plochu tak abych se vešla se vším, ten domek mi ubere místo, ale zase dá další navíc... to je dilema na neony vážně dobrý (předpokládám že domek zabere místo 2x2) asi počkám jak se to vyvyne s ohlasy. určitě je to dobrá věc na frmolení do komory, taky by se tam dali dát co nepotřebuji tak nutně a mám jich málo (páv a podobné)... hmmm.... jako podpásovku to určitě neberu i když osobně bych přivítala novou plochu :D ale počítají se místa navíc a já vážně s každým bojuji :)počkám, přečtu, uvidím a nakonec se určo dokopu ;)

1zabulka, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  12. avotram

avotram Rádoby autor

hezký den farmáři,
    musím říct,že se mi zvěřinec líbí a ještě víc se těším na zvěřinec pro výrobny,je fakt,že pořizovací cena je dost vysoká,ale to je vše,co je nové,věřím,že časem se to vyvrbí a bude to levnější

otázek se určitě vyrojí ještě hodně,mě napadlo,jak to bude s bonusy na zkrácení doby chovu?
    díky za odpověď

evainfo tohle ocenil(a).
  13. pajda361

Ahoj akyraa,

zvěřinec zabere 2x2.

Ahoj avotram,

bonusy zde fungují stejně jako na chlévy, ale je nutné počítat s tím srovnání času u chlévů z nestejnou dobou.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kiki2305 O tom zadna, ze vsechny hvezdicky jsou beh na delsi trat.... musel si je posbirat kazdy z nas. Mladsi to maji horsi v tom, ze je spousta lakavych veci za hvezdicky najednou :) Tzn. neslo mi ani tak o to, kde je sebrat, jako spis o to, jakou chut sbirat je na zverince ktery mladsi hrac ma ;)

Trepifajksl a kiki2305 tohle ocenili.
  15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tolko lamentovanie ,,kto bude chciet tak si sklad postavi a kto nie vycapi chlievy na plochy a je...ja hviezd mam dost a osobne ju na zver stavat nebudem..teda runu aktivovat na strome,,ked budem vidiet skutocne nejaky bomba efekt na tie neony,,tak potom sa rozhodnem ci si ju zadovazim

ne ni dlho co som tu citala ako podaktori vyplakavali co budu robit s tolkymi hviezdickami co maju....a teraz nam len RT dalo priestor kde a ako ich minut..ked kazdy sklad bude stat 500hvz...tak hned mame o 1500 menej...

skor sa tesim na to arboretum to by bolo premna zaujmavejsie...ale zase len vtedy, keby sa tam dali dat obrie stromy..to by ma potesilo

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Možná jsem to přehlédl,každopádně nenašel.Kolik zvířat jednoho druhu se dá dát do jednoho slotu?

17. pajda361

Ezzra: bohužel tě zklamu (tedy odhaduji dopředu) vzhledem k tomu, že do zvěřince nejdou vložit obrovské chlévy, tak do Arboreta na 99% nepůjdou vložit obrovské stromy.

Ahoj Satelit,
    jeden slot = jeden chlév.

ezzra tohle ocenil(a).
  18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Dakujem ...pajda361...myslela som si a zas som usetrilaxD

burds, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hráč mlaďoch i průbojná jsem, ale s hvězdama kouzlit neumím xD Ve stromě jich je zatím jen 2650 a volných 111. Před pár dny jsem jich spoustu vrazila do řemesel, které mám najednou 4 a nevím, co dřív. Hlavu mám jak pátrací balón, kde vzít sůl, cukr, drát i elixír. Co pěstovat dřív, zda na prodej nebo do řemesel. Kdyby šlo o život, určitě bych hvězdičky z družstva vydupala, úkolů na plnění je ještě dost a dost.
    Ale k věci - každá úspora místa je dobrá, mít dost hvězd, šla bych do toho. Nejsem sice chovný typ, ovšem na Baha bych to uvítala a pokud i tam bude za floreny, koupím ho. Na farmu zatím ne. Počkám, co tomu ostřílení matadoři budou říkat, jak budou či nebudou spokojení. Spíš se obávám toho, aby nenavýšili požadavky na plnění při akcích.
    (Tak a honem na hřiště, ještě pár zápasů zbývá)

20. satelit

satelit Hvězda fóra

pajda361 - ale v animaci je toto:

Edit: Pajdo díky už to vidím - to jsou upgrady.

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.