Zuby plné hněvu (7.3. - 12.3.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. L.Lady

L.Lady Vážený autor

kiki2305 - no, šípek je má nejdelší plodina, tak jsem na něj vsadila. Vlastně ještě včera při přípravě byl nejdelší. Dnes po sklizni už štafetu převzal bér :) Je pravda, že z karafiátů to vždy lítalo dobře. Příště ho zkusím. A taky potřebuji vyzkoušet onen bér. Jinak za 20 minut už budu sázet akční na pidi pole a jsem zvědavá, jak to bude padat z ní.

2. tykadlo

tykadlo Stará škola

Na začátek vypadalo 444 padátek, což je víc, než jsem si mohla přát. Jen teď napěstovat šestihodinový kytkyo_ONějak se mi do toho pěstovacího maratonu vůbec nechce. Vrhání si necham, až budu mít možnost více hodů a nadšení z akce se snad dodatečně dostaví:pVšem hodně zdaru ahoj;)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

První 3 pokusy: 20,16 a 22 bodů.Už teď vidím,že to bude hafo kytek na pěstování,protože bych chtěl dojít,až k odměně 93 !o_O
    Dalších 6 pokusů: 3x 22 a 3x20 bodů.Minihra mně ale vůbec nebaví!o_O

Naposledy upraveno: 7/3/19
  4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,z 576 pidipolí pomněnky + 3 velkokapaciťáky vypadlo 311 pásek.
    Žádný JC,pouze plná legenda.To je asi dobrý?

5. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Podívej se na stonek, větve "rostlinné" a hledej "septemberfest 2018" Je to mnou hojně využívaná větev, u mne velmi důležitá, zkracuje "ostatní plodiny" na farmě aj na baha o 5% ;), škoda že takových rostlinných větví nemám víc :D
    ...odkaz na tu akci najdeš v mém 43tím příspěvku v této diskuzi ;)

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak prvních 6 pokusů - 132 bodů,teda průměr 22 na hod.Jestli to tak půjde pořád,tak budu spokojená .:)

7. stěby

stěby Hvězda fóra

radyn.m - nemám, prostě jsem tuhle akci vynechal ;). Proto jsem taky koukal jak puk, že tu všichni udílejí rady, jak na hvězdice, když jsem byl přesvědčený, že pro mě je to úplná premiéra :).

Zatím nevrhám, nejsou rostliny. Ale potěšilo mě, že se nic nemele. Nějak jsem to při pročítání ofi zasklil a divil se, že ve mlýně nic není xDxDxD:p.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer bez hněvu, to už pěkně roztáčíte :D tak už nasazené na dvou plochách pidi pole, teď 270 pásků bez žanků trčících od rána v deštném pralese, takže dobré :p. Ráno si propočítám, kdy nasadit získané bonusy + do slotu a hlavně nezapomenout na Pinkie, jako minule :p. Tak to snad nějak dopadne a taky bych chtěla odměnu s poslední továrnou :p si držme palce.

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Teprve jsem teď ráno zasela první akční... tak uvidím, jestli to bude odsýpat anebo zapíchnu vidle

Honzulka05, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  10. ašada01

ašada01 Titán fóra

Po prvních třech hrách, kdy jsem vychytávala správnou vzdálenost, o kolik dopředu kliknout a měla jsem za 20, daří se teď na 3-4 házení po 22 bodech. Odehráno 16 miniher, vlevo stojím na 29. úkole.
    Padátek tentokrát víc než dost, takže milí sousedé - upřednostňuji Horký elixír:p

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak, tak předsadit jako u střílení, kolo doběhne. Některá hvězdice se zasekne a nechce zpátky, F5 to jistí, pustí se ,-))) a pěkné jizvy jsou po ní, haha jako malý kluk, no nic už jsem v klidu.
    9/12, 168/174

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, zatím mám odházeno 8 her a 172 bodů, jsem u toho hrozně nervózní,chtěla bych dojít co nejdál to půjde,přeji všem hodně úspěchu v házení čtverhraných bodců na terč.

13. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

zatím 10 her a 220 bodů
    deMentos

14. myš59

myš59 Vévoda fóra

Prozatím odehráno 6 her za 126 bodů-průměr 21. Tak jen honem pěstovat ,aby bylo čím házet;)
    Edit..tak už 10/210 ;)

Naposledy upraveno: 8/3/19
  15. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Házení jde kupodivu v pohodě - za chvíli mě čeká další sklizeň*.
    V mezidobí jsem si hrál na trhu a dosáhl na svou první miliardu...:D
    Vím že to přímo do této akce nepatří, ale protože jsou ceny tak vyšponované (často právě kvůli akcím), určitou souvislost jsem našel.
    Jinak zatím jsem odehrál 23 her a limitem je doposud akční plodina.

*EDIT (9:20): Odehráno 28 her, padátek skoro 70%...

16. Evina270

Evina270 Rádoby autor

odehráno 6 her a padátek 441,nevíte někdo zda rajský věnec dá těch akčních kytek víc?

17. satelit

satelit Hvězda fóra

Evina270 - Vzhledem k tomu,že rajský věnec dává +3 pro květiny...

...a Šurikenová šalvěj je brána jako akční rostlina

tak nedá víc kytek.;)
    Víc akčních kytek Ti dá jen Jackův dárek, a nebo kolo štěstí,když máš štěstí.

[​IMG] [​IMG]

EDIT: bursuk59 - Jackův dárek je za prachy, ale dost pomáhá.;)

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Jackův dárek?,to snad ani nemám...No, odehraných 16 her 322 bodů,průměr 20 Nevím,čím to je,ale ty krajní terče nějak těsně mijim,středy mi jdou líp;)

19. Evina270

Evina270 Rádoby autor

satelit...děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bursuk59 - ahoj, je to placený prvek - můžeš mrknout třeba tady ;)

satelit -
    taktak, jen ještě doplním booster sklizně pro akční rostliny:

booster sklizně.png :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.