Zuby plné hněvu (7.3. - 12.3.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

To je málo, dva úkoly, těšila jsem se alespoň na 3-4 .

2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, nepamatujete si někdo, jak se to jmenovalo minule? Nějak nejsem schopná si to dohledat...
    Děkuji předem

Edit:
    radyn.m
    a Janina0971 děkuji!

Naposledy upraveno: 7/3/19
    radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, něco s preclíkama, kolem 23.9., zkusím ještě dohledat a přidám link ;)

Tak je to zde: https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/septemberfest.18987/

edit: tak Janina0971 byla stejně rychlá :D

Naposledy upraveno: 7/3/19
  4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Apachie1- byl to Septemberfest od 19.9.2018 ;)

5. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Zasadil jsem včera v pět ráno, akorát jsem si teď při čtení uvědomil, že jsem dal část divošky se stromy, jejichž plody cucala předchozí akce. Tož jsem je sklidil a dal plamének - jsem zvědavý, jak se večer pochlubí s padátky.
    Akční minimum je stonek a zbytek se uvidí. Na to by stačilo 420 polí při třech sklizních denně, ovšem na celou akci sklizně čtyři na všech plochách - to nedám, jsou tam kapaciťáky a 4 obrstromy a asi 4 momentálně potřebné(jidáš, jilm, vrba¨). Takže pustit vrtule a dobře střílet...
    Všem hráčům zdar a sílu k tomu dílu;):p

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé...
    Tak já se jako vždy na házení těším jako malej kluk.
    Házení na terč (terče) není těžké, chce to jen trochu pochopit jak to funguje a nemít slabé spojení a prehistorické PC.
    Já tedy zapínám raději smartfoůn kde je vše rychlejší, no nový bůček od Lenonova syna má osm hlav a trochu lepší grafiku.
    Pole sklízím i před akcí neb na zázraky nevěřím.
    Věřím jen na superhnojivo a různé výhody, jako x-krát víc na párty kole což je odsledováno že každý den něco x-krát víc daruje.
    Daruje i v ten den co bych chtěl víc, to však musíte mít dostatek pártylísků nebo lépe vlastní tiskárnu.

VŠEM DRŽÍM PALCE...

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Trošku mě překvapila právě probíhající údržba (od 13 hodin na 60 minut). Jestli nebude kratší, naruší to mé plány, nakolik vždy těsně před akcí se pokouším aktivovat nejen kdeco na stonku (hlavně kvůli padátkům), ale i točit v zoufalé naději na množstevní bonus na kole štěstí.
    Takto buď budu muset minimálně to kolo štěstí oželet nebo začít reálně hrát o něco později s důsledky pro plánované časy jednotlivých sklizní...
    Tak snad to skutečně nebude trvat tak dlouho.
    Do obou akcí pochopitelně jdu s plným nasazením...

8. maurehata

maurehata Osvícený autor

Ja spis doufam, ze to bude jen tech 60 minut. Stale mam jeste v zive pameti, jak se po jedne takove udrzbe nepodařilo hru obnovit po nekolik hodin a premium farmari byli "odmeneni" nekolikadennim vypadkem. Slovo udrzba u mne proste vzdy vyvola trochu napeti :D

Honzulka05, bursuk59 a malanek70 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Údržba byla sice předem ohlášená, ale ruku na srdce, úplně blbě načasovaná.

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Právě jsem mordoval traktor,bych vydoloval z kola nějaké ty potřebnosti - a oni si mi dovolí hodit tam ovci! A ještě, provokatérka, pracuje! Zblazl jsem oběd i večeři a teď marně přemýšlím, zda má smysl se hnout či ni...

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na začátek 429 pásků!:) Zasázenou sem měl Hortenzii,Chrizantému a na rozpěstování Oranžovou Jiřinu.:eek:

12. L.Lady

L.Lady Vážený autor

U mě ze všech tří ploch šípku 222 pásků. Tak nevím.....je to akorát nebo střed nebo úplně málo -.-

radyn.m, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tož jdeme vrhat hvězdice xD, poodstupte si, pokud se netrefím do terče, mohlo by to bolet xD

14. ašada01

ašada01 Titán fóra

Z hortenzie vypadlo 339 pásků, na začátek dobrý. Akční je na 2x2 s SH, za chvíli sbírám a hodím už na pidipole. Bonus se vytočit nepodařilo.

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Pásků 287, to je na 17 her a kousek. No, čekala jsem od pomněnky trochu víc, ale ujde to.
    L.Lady, mně ze šípku padají pajdátka hodně špatně. Nejdřív jsem se od něj pokorně vrátila ke karafiátu a teď se docela osvědčil čtyřlístek a někdy ta pomněnka.

16. malanek70

malanek70 Expert fóra

Lyzarka "Řádek, výběh pro morče, strom muďoul, červený jeřáb, červený kolibřík, upgrade továrny, krvavý dub, 20x bedna s floreny, párty lístky. To je docela lákadlo, ...." Ano jsou to JEN lákadla, páč normální člověk na ně nemá šanci dosáhnout. Čím víc těchto překombinovaných, nedosažitelných (celých) akcí, naplácaných několik najednou a rychle za sebou, tím víc odchází radost ze hry a nastupuje rozčarování a znechucení ze ztráty času u PC.

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak druha SH otocka jede, zadny bonus z kola nebyl a tak to je pomalu... padatek 337, to jde... zatim jedu na stonek ale chci pochopitelne krapet vic...

Vypadavat ma 192 pasku/den, v tuto chvili ma byt 18 (nebo chybet 942 ), mam 337 (chybi 623 ), mam 35% hotovo.
    Stav surikenu : idealne 350 kusu (3780/den ), mam 0 z 18900 (0% ).
    Zatim uplynulo 1% casu, zbyva 117 hodin.

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Zkusila jsem si jeden hod, je to pomalejší než šipky, teda ta hvězdice lítá pomaleji, bacha na to;)

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj pravdu máš a nálepka je doma:music:

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Však já na ně taky čučel jak tele na nový vrata o_OxD!

Všichni tady básní, jak minule úspěšně vrhali, a já teď 20 minut prolézám farmu a hledám :cry:, bo mi to hvězdicové mrskání vůbec, ale vůbec nic nepřipomíná. Jsem z toho trochu parohatá sobí máti :music:, ale řádek nikde (ani šedivý), příspěvky do diskuze nikde, takže to na mě dělá dojem, že jsem tu zářijovou akci tehdá totálně vyignoroval :p. To jsem teda zvědav, jak mi půjde vrhání tentokrát. Navíc jsem včera nějak zazdil dlouhodobku a sklidil jsem až teď. Po první sklizni 249 padátek :wuerg:, otočeno 10 darovaných akčních a dál rozpěstovávám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.