Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alunk

alunk Aktivní autor

Potřebuji ještě 13 červíků na poslední tajemnice, jsem zvědavá, jestli napadají :music: Zasadila jsem fenykl a z toho mi určitě napadá kuloví -.-

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  2. pau_linka

pau_linka Pisálek fóra

Poctivě hraji tolik let, ale takové akce mne odrazují. Nesplnitelné a nezábavné. Pomalý postup donikam, když už předem víš, že v běžným způsobem to nedáš, je prostě nezáživný. Nemusím mít každou haluz v nebi, ale chci se dvakrát denně pobavit. A jen vydělávat na hnoji je pro mně jako akce nesmysluplné. Za mně brrr :sleepy:

3. emkop

emkop Perspektivní autor

Velice špatná akce,když bude příště něco podobného,nejdu do toho,odměny nestály za tu námahu.

4. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný den, konečně jsem nakrmila poslední rybky v troskách lodi. Splnila jsem na 100%. Akce plním vždy všechny ať je jakákoliv. Přeji všem pěkné odměny. :)

abc23, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  5. maribeja

maribeja Stará škola

Tak poprvé jsem akci nedodělala do konce dekorky vše mám,ale nějak jsem se při mém orienatačním smyslu zamotala a chybí mi už jen ten stonek a ten prostě nedám a už ani nechci,jen vím jistě ,že příště si takovou akci odpustím ,za celou dobu je to moje první akce ,kterou jsem nedotáhla až ke stonku,Všem kdo to udělali gratulka,mně se to nepodařilo ,asi je to moji špatnou orienatací ,no ve svém babčovském věku už snad na to mám právo,a vůbec co se týká farmičky tak je zakletá jak v tajemných stromech ,tak ve stájích,ještě jednou všem kdo splnil gratulka a těm odtatním více štěstí než mám já.

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zavírám, balím, nořím se nad hladinu. Dochází kyslík. Vše podstatné nalezeno... Těch pár tisíc BZ, TBZ a Kr nechám rybičkám...
    Hezká akce, jen trochu zdlouhavá - člověk už odvykl tomu, že se musí akci věnovat po delší dobu a ne jen během prvních pár dní. Ale zase na druhou stranu mě to stálo podstatně méně SH než u jiných akcí...

7. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Nakonec mám splněno na 85%, ve vraku zůstalo 23 chaluh a 3 truhly (tj. 3 staré dekorky, 3 klíče a 20x BZ a krejcary).
    Můj názor je, že je opravdu velmi omezeno vypadávání v poměru k požadavkům. Hraji stále stejným stylem - bez nákupu košíků, SH max 100ks na rozpěstování, pěstování bez prostojů (když nemůžu k PC, sadím delší plodiny), legenda naplno, nemám žádného JC, nemám premium, nepoužívám kaštanový řádek a otáčení vyšlechtěných plodin na pohopolích, dárky dostávám v počtu 3-5 denně max. Tedy využívám to, co je dostupné každému hráči jeho vlastní aktivitou, nikoliv placenými nebo nadstandardními prvky. Do nedávna jsem každou akci končila o cca 2 dny dříve a přebytkem padátek cca 50%.
    U této akce by padátka na 100% nenapadala. Druhá taková akce byl anglický čaj - odjížděla jsem dřív o 1,5 dne a padátka jsem nestihla. Nemrzí mně nesplněný úkol, akcí je tolik, že mi stejně ty pěstovačky splývají, odměny jsou pořád menší, takže nehodlám začít používat placené prvky k jejich splnění. Už hraji nějaký ten rok, takže ten pocit, že musím mít vše, je dávno pryč.
    Mám obavu, že nový vlastník chce rychlou návratnost investice a tlačí na pilu, budeme si muset zvyknout, že splnění akce nebude tak jednoduché jako dosud.

8. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak za pět minut dvánáct konečně stonek stonkuje.
    Příště do podobné akce asi nepůjdu.
    Hezkou hru všem.

9. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Hotovo 98% byl to ale masakr, napětí až do konce:p:p:p.

Trepifajksl, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  10. Tinka505

Tinka505 Zelenáč fóra

Podla mňa akcia hrozná :( NESPLNITELNE
    veľa bolo treba na 1ks a to som zo začiatku brala všetky políčka až neskôr som pochopila že ich nemusím brať zaradom... boli už aj lepšie akcie...
    pekný deň

maribeja a pigi1313 tohle ocenili.
  11. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Stonek konečně hotový, ale do podobné akce už nepůjdu.
    Nejhorší akce od začátku mého hraní

12. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak jsem akci zvládla na 64% dost pomohli karafiáty,řádek v nebíčku.Stromy a chlívky budou odtajněny až večer.

13. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj,ona snad ani nebyla tak těžká jako neskutečně zamotaná a nepřehledná ;)

14. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jupíííí, stonek je hotov, ale už nikdy víc takovouto zamotanou a nepřehlednou akci dělat nebudu.
    Všem přeju hezkou hru a i ty další.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem opravdu nepoučitelná,bude mi chybět půl hodiny do těch pomocníků:( chudáci moje karpály:p;)

16. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Přidávám se k těm, kterým akce připadala nezáživná a zdlouhavá. S vypětím sil jsem nakonec vzala nejen stonek s dekorkami, ale ještě 2 z nových navíc, jednu starou a veškeré ostatní odměny (pod chobotničkami)....zkrátka ta nejlepší kombinace z toho, co jsem stihla napěstovat. Dcerka má komplet řadu s dekorkami a je ráda, že je ráda :)

17. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý den snažím se pročítat forum této akce skratky různe na pomoc při splnení,no nevím co je kaštanov řádek.

maribeja tohle ocenil(a).
  18. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoooj, tak konečně jsem dokončila tu středně těžkou akci i když s odřenýma ušima, mám funkční stonek a pár taj. výběhů a stromů.
    Za normální peníze nekupuju nikdy nic a myslím, že by mě to pak už nebavilo, bylo by to moc snadné. Tak je to pokaždé výzva a dobrá zábava i když ta ponorka nic moc...
    Přeju všem krásný den :))

19. anica16

anica16 Aktivní autor

ahoj tak jsem si vecer rikala jeste par otevrit a nakonec jsem koupila balicky dva abych se dosplhala ke stonku opravdu velmi neprehledne staci se ukliknout ,spatne se podivat a je clovek o par policku zpet tato akce se me vubec nelibila a proto priste pokud bude takto neprehledna tak ani zacinat nebudu.s pozdravem hezkeho dne.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

dasa1143: Jsem královna matematik, takže tenhle stav je u mně docela normální. Chybí mi půl sklizně do další chobotnice.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.