Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Tak poprvé akci vzdávám, nesnáším tohle popotahování a nepřehlednost. Přes 1800 vypadávátek, ani ve snu a obětovat hory SH, ani omylem. Jestli tohle je střední, tak poslední vysoká byla sranda. Opět ke konci nenápadná akcička na prachy v podobě výhodné koupě SH... Poprvé končím. Všem snaživým přeji úspěch!

2. Boty

Boty Magnát fóra

Kristinabesinova neplač já mám 46 % a snad získám aspoň těch 8 pomocníků z taj sazenic a chlívků nic zvláštního, ale to těšení se na nějaké kouzlo stálo za to, to je jako když vsadíš v loterii a většinou nevyhraješ, jen ten pocit co kdyby, ale to pověstné štěstí ještě nebylo dost unavené....
    Tak lidi nebuďte smutni, třeba to příště bude lepší :))

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sovinko: si to neber na sebe ;) ... jen čtu všechny příspěvky, i když někdy opožděně (za to může práce) a jsem narazila na konstantu vyšších hráčů ... no jsem taky trošku víš, ale stále s rýmou a v létě nosit šálu mě vážně nebaví :D ...

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  4. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Pokud je tu někdo z odpovědných, kdo určuje obtížnost a napsal zde "střední", doporučil bych obklad a méně chodit na sluníčko. Akci rozhodně nedám a ani nebudu nic kupovat, takovýmhle přístupem mě dokonale vyléčily z pošetilosti sem něco přispívat. Kdyby alespoň ten řádek dali někam jinam než na konec, snažil bych se získat alespoň ten a při další OaD si dokoupit dekorky do něj. Ale takhle to je už dopředu zbytečné plnit a nedivím se, že "BIGPOINT" musel v americe snižovat stavy pracovníků, tady to asi dlouho trvat nebude, když se tak snaží (nebo spíš nesnaží). Minulá akce byla také hodnocena jako "střední" a naopak mi její splnění trvalo trapných 10minut, fakt nevím jestli to někdo alespoň zkusí, asi ne.
    Raděj půjdu k vodě a místo za "paysafecard" udělám dobrý skutek a ty peníze daruji tomu hodnému pánovy co tam čepuje.

5. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Hraji farmu téměř od začátku, zažila jsem všechny možné změny /ať už dobré, nebo ty horší/. Tohle je ale první soutěž, kterou za normálních okolností nedokážu dodělat. Koukám, že nejsem sama. Jsem z toho značně otrávená, ale nic nekoupím. Nebudu podporovat nikoho, kdo z nás dělá dojné ........ Jsem ve 110 kole a čím dál, tím intenzivněji přemýšlím, že přestanu za těhle podmínek hrát.
    Já vím, že mě k tomu nikdo nenutí a taky jsem občas něco koupila, ale co je moc, to je moc.
    Všem, co to zvládnou, gratuluji, těm, co jsou na tom jako já, říkám: nic si z toho nedělejte, nejsme nemožní, jen podmínky nastavili tak, abychom museli nakupovat.

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jdu do toho, level jsem 106 a momentálně mám pidipole. Můžeme hodit jenom hlavní, těch pár stromků vytrhám. Vyzkoušíme jakákoliv pole a uvidíme kdo má co za přidělené číslo. Až se ti bude chtít pošli holuba na Pučmelounci, hodíme všechno stejné a jsem sama zvědavá jak to skáče neskáče. K akci, od včera skoro stojím, na farmě kvůli sousedům a červům a v moři ztracená. Orientační smysl na nule ale vím že to nedám. Něco jsem urvala a protože jsem do akce původně jít nechtěla tak mi kupony a TS ze kterých skáčou padátka (nebo ještě budou skákat) přišly nad plán. Příště takových akčních prosím méně, ale s co nejvíce cenami :p.

Nakonec, pokus je kvůli legendě, stejně by mělo vypadat i z hrachu.

7. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Zdravím všechny, po dnešku už ani nemám chuť, energii a sílu hrát dál...nějak jsem se v tom vraku zamotala, už mě to opravdu nebaví. Ale díky KFC pojedu dál, ale akce je strašně zdlouhavá, nudná a dovede hru spíš otrávit než zpestřit. Musím podotknout, že je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuji. Množství plodin je šílené a dokonce už i ty docházejí, nu což dají se napěstovat, ale už s nechutí. Odměny mizerné. Už jsem se ani nedívala kolik mám procent a začíná mi to být jedno. Chtěla jsem stonek, ale zvolím jinou taktiku, vyzobu odměny které mám momentálně blízko a na stonek p.....:mad: Ten kdo se ještě snaží tak ať dojde svému cíli. Jinak za mě palec dolů, nestojí to za námahu.:oops:

8. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak já taky poprvé akci vzdávám.Já i ty pomocníky mám v nedohlednu.K těm se nedoštrachám i kdyby mi přidaly ještě týden. Vypadávátka nepadají a nepadají.Tak tedy končím,za ty krejcary a BZ mi to nestojí a zbytečně se nebudu nervačit.

9. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Haleluja hosana, z čtyř ploch pohanky vypadlo neskutečné množství 28 červů!!! Pějme ódy na věčnou slávu RNG!!
    :music::music:8)8):music::music:

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prosím vás, co znamená zkratka KFC? Se nechytám :oops:

EDIT: mr.lordi87, já jsem před chvílí sklidila ze 4 ploch 23 červů a mám pocit, že je to nadprůměr, zase jsi lepší xD

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Já musím přiznat, že na tuhle akci jsem krátká
    Momentálně hotovo na 50%
    Ve vodě vážně plavu, 2 dekorace mám ale na tu třetí se zítra asi nedostanu
    Na začátku jsem upustila ca 400-500 SH a to je teda hodně, nikdy nedávám víc než 200-300 a v této akci už ani víc hnojit nebudu :-D

Gratuluji všem, kteří to zvládli tak rychle a "bezbolestně"

12. pijavice

pijavice Zelenáč fóra

Ahoj bropyku a všichni ostatní hráči.Jak jsi to mohl udělat za tak málo času?Já za chvíli budu teprve u 30%a to nemám všechno do nebe tahle akce je divná říkají ,že je to střední obtížnost přitom to vypadá na těžkou.Za ty časy co farmu hraju nechtěli 30 000 rostlin a 1800 vypadávátek .Moc přeji všem kteří to ještě nevzdali.

13. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Sovinka - tato zkratka tady na foru proběhla včera od hráčky Ivušky08 a mně se strašně zalíbila. Je to zkratka pro to, co nás žene hrát i když se zdá, že už je to ztracené, no takový hráčský motor - KFC - to první slovo musím nechat na tvé fantazii, jinak to nejde "k....... farmářská ctižádost". V tomto případě to nemá nic společného s rychlým občerstvením. Pěknou hru.

14. akyraa

akyraa Aktivní autor

já to upřímně vzdávám nemám na to nervy zvlášt když z polí většinou vypadne šest červíků RT fakt utáhl kohoutky a docela mě na*** nebudu komentovat. hodně štěstí těm co ještě bojují :)

15. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj,tak taky mám akci hotovou , TCH ještě nemám ani na ploše dám je až večer a ráno se budu těšit . Přišli jsme od vody a sklidil jsem poslední pohanku a bylo hotovo . :) a utíkám zase na sluníčko, za chvíli nám dovolená končí :D

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak akce hotová na 52%, ale v praxi to je tak, že stojím 8 políček před truhlou se stonkem. Takže z mého pohledu je hotových nějakých 90%. Teď jsem zasela karafiáty a na plantáži guaranu, tak uvidím, co zítra vypadne - možná i červi ;)

17. polacka

polacka Vévoda fóra

Snad akci dodělám, bohužel musím použít superhnojivo. Nevadí, mám obr stromy. Jen lituji hráče, kteří tuto možnost nemají. Třeba někdo řekne, že jsem stará struktura.:mad:

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dve noci pohopoli s akcnima pomoci SH+Zuzi se projevil a ted mam prebytek pohanky, ale i dneska to hodim at je poradne navic... posledni noc dam dlouhodobky a pak uz podle toho co bude rano dam takovou kytku, co dozene chybejici... mam 22 krmiv, tak rozmyslet do ceho to vrazim, kdyz stonek a banany uz mam :)

Vypadavat ma 304 cervu/den, v tuto chvili ma byt 1273 (nebo chybet 547 ), mam 1272 (chybi 548 ), mam 69% hotovo.
    Stav pohanky : idealne 26432 kusu (6300/den ), mam 27982 z 37800 (74% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 43 hodin.

Dadu07, DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  19. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Můj pocit je,
    že ted, když jsem před koncem a potřebuji již opravdu málo, podají červi mnohem víc.
    Soudím tak podle mýtiny, kterou nepřestavuji a připadá mi, že padají 2x více.
    Je to jen můj pocit, nebo má někdo pocit podobný?
    Žádnou statistiku nevedu, tak to může možná být jen klamavý pocit.

20. blondmary

blondmary Magnát fóra

AJAJ, len či si ty k tomu doktorovi nešla, aby si túto stroskotanú loď pekne dohrala.;)
    Srdečne gratulujem k ukončeniu a skoré zdravíčko.:)
    Tak ja už čakám kedy to doklepnem k tým 12 hodinovým pomocníkom. To bola moja prorita. A či dosiahnem na stonku ? Neviem, je pre mňa príliš hlboko ponorená v mori . Ale nech si tam pekne leží .:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.