Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Takže malý prepočet môjho dnešného rátania:
    Vyšľachtená cibuľa, pole 2x2, 3 plochy (44+43+40 polí) = 26+18+25 spolu 69 padátiek s použitím 1 JC..
    Druhý pokus 23+20+19 spolu 62 padátiek bez JC. Bežne som mával aspoň 30 z každej plochy. Doba rastu cca 0,5 hod. s použitím SH a vody (samozrejme vianočka a nevinnosť). Hnoj to už moc neskráti.
    Tretí pokus - istota. Rovnaký počet ale poho polí bez JC s výsledkom 44+43+40 spolu 127 červov s dobou rastu cca 2,5 hod.
    Teda ak máte vyšľachtené aj niečo iné, podľa mňa je lepšie dať pohopolia. Rast síce o niečo dlhší, ale padátiek 100% a skoro o polovicu menej SH.
    Podľa mňa je akcia zvládnuteľná, aj keď to padá určite menej. Koše nekupujem žiadne a ani kupovať nebudem. Obr. stromy tiež žiadne a vystačím si s SH z akcií a od bambuľa. Len s ním netreba zbytočne plytvať.
    Času do konca akcie je stále dosť, tak ak máte vy čas na hru, určite sa k stonku dostanete v pohode, a možno aj niečo viac. ak nie, o chvíľu je tu ďalšia akcia:)
    Tiež nikto netvrdí, že každý akciu skončí celú, ale každý to môže skúsiť. A aj keď neskončí, nič sa nedeje. Je to hra.
    Mimochodom Sagan zase dnes vyhral etapu. Keby to neskúsil, nevyhral by.

2. trevorka

trevorka Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Nepiš se zapnutým caps lock považuje se to za křik.
    AHOJÍČEK I JÁ VSTÁVALA V NOCI A K RÁNU, A PAK JSEM SI ŘEKLA ŽE SE NA TO VYKAŠLU, PROTOŽE TO JE HRA O NIČEM. ODMĚNA JE 1000 BZ NEBO 1000 KREJCARU, TAKY MUSÍM SPLNIT MNOHO UKOLU VČETNĚ PA MANAŽÉRA ATD. TAKŽE ODEDNEŠKA NA TO VÍTE CO????? PRDÍM. PROTOŽE TO NEMÁ CENU ŽÁDNÉ VELIKÉ VÝHRY TAM NEJSOU. TAK SE OPATRUJTE A NEVĚŠTĚ HLAVU BUDOU LEPŠÍ AKCE PAPAAAAA

JÁ NA TO KAŠLU...STOJÍ TO ZA HOVCO..VSTÁVALA JSEM I V NOCI A ZJISTILA JSEM, ŽE MĚ TY JEJICH AKČNÍ CENY NESTOJÍ ZA TO. SAMÉ BZ NEBO KREJCARY A TO VŠE V HODNOTĚ 1000 TAKŽE NEŽ BYCH SE DOPRACOVALA TŘEBA K LEPŠÍM ODMĚNÁM, TAK TO BYCH TU MUSELA SEDĚT OD NEVIDÍM DO NEVIDÍM, A TO JSEM SI ZE ZAČÁTKU I PŘIVSTALA ....SUPER KRMIVO MOHU ZÍSKAT I JINAK PLNĚNÍM UKOLU TŘEBA VE SPA MANAŽÉRU TAK SE OPATRUJTE PAPAAAA

Naposledy upraveno moderátorem: 18/7/16
  3. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Trevorka:
    nepiš víc příspěvků pod sebou, nebo ti modíci vynadaj :)
    A taky piš normálně, ten capslock se nám brejlatejm strašně blbě čte :)
    A jinak máš pravdu :)
    Ahojky :)

Iwuska, eli2006 a bursuk59 tohle ocenili.
  4. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Trevorka: Dej si poho pole a nevstávej. Ještě je dost času, nebojuješ s tím sama. Akce je trochu zvláštní, ale už tu byly mnohdy i horší. Hlavně nepiš pořád to stejné ve všech komentářích..

Rozčiluje mě, že když začnu dodávat, tak vznikne naprostý guláš, už vůbec nevím, kolik čeho bylo a ještě bude, pak akci honím vždycky ke konci, kdyby šlo tohle nějak vylepšit, abychom věděli, to by bylo ale vylepšení farmaření.

Naposledy upraveno: 18/7/16
  5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ráda bych se někdy porovnala se stejnou plodinou mimo akční kvůli padátků. Čistě jenom plodiny, žádný řádek v nebí ale kolik to kolik komu hodí, i do do 20 levlu nato tom na čem se domluvíme. Legenda 30 /30 a Johny z plochy, udělá se mnou někdo tenhle hokus? Podmínky stejné pro oba dva, nebojte se. Nedojedu je mi to jasné, ale bavím se, zobu to navíc a to mě nedělá nespokojeným farmářem ale farmářem hamounem, tfuj jsem to ale drzá bába. Jdu spát a zítra hurá moje Česko, ani se do toho chaosu netěším.

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

rampusak Klidne se pridam, jen by to chtelo sladit (krom plodiny) i cas sklizeni a pocet poli... kdyztak se ozvi ;)

rampusak, eli2006 a evainfo tohle ocenili.
  7. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

Tak tuhle hru taky vzdávám. Nemám na to nervy. Tohle není hra pro pracující lidi >:(:cry:

8. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Ak chcete skúsiť, kľudne. Pošlite mi holuba a určite sa dohodneme :)
    Len legendu má ešte iba 29. Tých zvierat na 30 to chce kvantum. Vychovať ich nestíham a ani konto na to nemám :(

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ajtoto: Sagan zkusil, vyhrál, ale má taky jinou motivaci než my :)

V KFC bych si dal kuře nebo salát ;)

Červi jsou zalezlí, je to bída.

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Kdyby vypadlo jen o 10 těch nohatých potvůrek víc, mohl už být v nebi. Nevadí, bude ráno.

11. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Jasné. Motivácia je veľká vec a hlavne keď sú to prachy :)
    Ale aj tá sa delí na hru (zábavu) a reál. Chcel som trošku motivovať tých pre hru:)

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  12. papulice

papulice Veterán fóra

pachtím se pachtím a cíl v nedohlednu:oops:

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ...hezký pozdní večer ... jsem teď čekala na sklizeň a je hotový [​IMG] xD :D ....
    Jsem na 89%,zbylo 11 žížalek, ale jsem na hlavní dala dlouhodobky a chci zítra doďobat zbylé odměny :p. Jsem zkusila poslat 5 Žanků sklízet pohanku, ale jsem je zřejmě urazila. No nejsou zvyklí dělat :sleepy:, ale ráno je naženu na cibuli, i když tomu moc nevěřím :D.
    Mimo dvou starých dekorek (jednu jsem si vzala) mi zbývá vyčistit ještě 12 herních políček s odměnami + nějaké chobotnatce a ráno vrátím na divokou a lesní zase chlívečky. Myslím, že kdybych pěstovala jen na hlavní, plantáži a pár zbytečků - ostatní chlívky a stromky (jako vždy), by to padalo mnohem víc a jen pohanka to nezachrání ... jen je jí vážně moc.
    Držím všem palečky, ještě je čas a neházejte předčasně flinty do vraku :D ..

Naposledy upraveno: 19/7/16
  14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

idem na 45 percent:D
    no dufam že to dám:D
    ja som optimista:inlove:hadam sa stane zázrakxD
    červíčky padajte z neba hojne:)

15. ivuse65

ivuse65 Pisálek fóra

Díky za info, jsem outsider, tuto linku nemám.

16. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

taky se klidně přidám,ale tuhle akci ne nechcistrácet ty stonožky experimentama
    jinak já jedu obráceně přes noc akční a přes den když jsem v práci dlouhodobka- zatím 68%

sisinka a evainfo tohle ocenili.
  17. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

46% nic moc. ale, zase do stonku není až tak daleko
    hodně přeskakuji, jinak si myslím že se to stihnout nedá.
    akce je co se týče desingu opravdu velmi povedená

evainfo tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Po rannim krmeni nenazranych ryb ukazuje hloubkomer 43% + 0 ks akcniho a 177 ks clenovcu, ale jsem rozhodnuta do konce akce nepustit ani policko na pestovani navic (jedu na 2,5 plochach), kose jsou pro me tabu a ze SH (krom uvodnich 100 ks na rozpestovani) nedam ani kapku. Akce me neskutecne nebavi, farmarska cest mi vsak zatim jeste nedovoluje vzdat ji, kdyz uz jsem ji na zacatku neodhadla a pustila se do ni. Soucasne vim, ze takhle nikdy vice! Neni az takovy problem s padatky (byt, jak psal Tassadar11, i ja jsem presvedcena, ze doslo razantne k utahovani kohoutku za ucelem nakupu kosu nebo utraceni SH), jako je pestovani tolika akcniho silena otrava a "odmeny" jsou hozenim cinskeho juanu zebrakovi na Vaclavaku. Toto neni akce ani na dlouhe zimni vecery, natoz na letni dny - tohle je produkt hodny splachnuti. Za me (at uz dokoncim nebo nedokoncim) hodnoceni jako ve skole: 5!

Naposledy upraveno: 19/7/16
  19. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj,taky jsem někde zamrzla,ale jeste je čas,podle mě by někde v rohu měla být zmenšená mapka a pro natvrdlejší vyznačený možnosti kudy se může jít co nejkratší a co nejlevnější cestou hihihihi no a ne?jinak všem přeju,at to docvaknem pa;);)

20. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

matlafous
    Věděli jsme od začátku, že to potřebuje 2,5 plochy, to nepřekvapilo, ale málo padátek je otravné, ted dávám dlouhodobky samo bez SH a ono to dopadá. Ale jinak souhlas, naprosto nezáživná, čas žeroucí a hloupá akce. Z odměn jediné lepší jsou banány a ještě málo. Jen pro zajímavost letošní nejlepší stonek z jara "chrám dveří" dává 667/1000 BZ/TBZ za hodinu. Tento jen 378/556 to je jen 56 %. Dost znatelný pokles odměny. Akci dodělám bez problému, ale musím se hodně nutit, palce dolu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.