Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] pěkné vodní ráno :) je pravda, že je to zdlouhavé a určitě to chtělo nechat všechny plochy na akci. Pár červíků ještě zbylo, ale začnu už na noc dávat dlouhodobky. Čekám na klíče v poslední části vraku a začala jsem už vybírat nejkratší cestičku ke stonku :p. Tak nejdříve stonek, pak se vrátím pro první dekorku, další mám a poslední vezmu i se stonečkem xD ... až potom vyďobávat ostatní odměny :p .... zatím 74% a času je ještě hodně. Přeji všem moc a moc žížalek ;) ..

2. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Ahoj všem, no moc velká zábava to tedy není, ale odevzdaně sázím, sklízím, bloudím ve vraku, ještě že se našel někdo jako BigClick, ten mě fakt zachránil a zasloužil by ty pověstné zlaté spoďáry :))) nějak to dopadne ,ale příště si dám větší pozor do čeho to lezu :cry:
    myslím ,že ztroskotané lodě vynechám... :))). Všem přeju pěkný den !!!

3. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

přeji hezké ráno. tak já už vím že stonek nestihnu. akcni kytka dobry ale červíci nejsou. budu ted vic házet dlouhodobky a uvidime kam se dostanu. Jelikož stonek až tak uchvatnej neni tak mi to zase tak nevadi.

4. AKALATUKA

AKALATUKA Pisálek fóra

Tak nevím, ale od rána se mi nejde dostat do vraku a ukazatel mi píše že mám nula procent splněno. Tak doufám že je to jen chybka a vše se vrátí tak jak bylo. Všem hezký den

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já ještě nestonkuji, ale stonám. Z této akce.
    :D

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se po ranní sklizni cibule konečně dohrabala ke stonku. Šla jsem nejkratší cestou pouze s třema dekorkama. Teď budu v klidu čekat, co napadá a vyzobávat vynechané odměny.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ráno 51%.Ještě 50 červíků do stonku

8. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

no mě červíci moc nepadaj takže toho asi moc mít nebudu hlavně mě štve že musim brát věci i ty co nechci abych mohl postupovat dál. :-(

Boty, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

10. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Na to, že používám všechno možné, abych při sběru měla co největší množství bodů a tím pádem i šanci na více červů, tak opravdu nic moc. 13červů na jedno krmivo je docela palba. Už předem vím, že akci ke stonku nedojedu. Bez SH je to bez šance a pro tak chabé ceny, do akce investovat nehodlám. Tudíž si pro sebe akci ukončím a radši si nachovám a napěstuju to co mi už chybí a bude to určitě zapotřebí v jiných a lepších akcičkách.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak cíl dosažen :music:, i když jsem nedoufala , že to dám, když jsme na dovolené a sklízím jen když jsem zrovna na pokoji xD ale povedlo se [​IMG] , ještě jedna sklizeň mi chybí na políčka které jsem vynechala, ale i kdyby to nebylo tak mě to nevadí jsou to odměny 1000 krejcarů a nabo BBZ, tak a může se jít opět k vodě :inlove:. Všem přeju zdárné dokončení akce, jde to a podotýkám bez košíků , jen jsem párkrát ještě doma otočila s SH :music:

12. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, stále doufám, že se to pro mě nějak polepší, už jsem vyzkoušela všechno dostupné a stále se to nehýbe kupředu, jen tak,tak ve vraku přešlapuju a dívám se kde nechal tesař tu díru, kde klíčí ta kouzelná fazole :cry:
    Nějak mě to přestává bavit, tak uvidím co s tím udělám...

13. JaneMcKvak.

JaneMcKvak. Zelenáč fóra

Tohle vypadá zajímavě.. Mám co dělat, mám krapet zpoždění, tak abych tam hodila turbo :) Hodně zdaru všem při plnění. :)

davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak to je paráda - z ranní sklizně karafiátů na farmě a cukrových melounů na plantáži při použití 6 JC vypadlo 231 červů, což je super :). Možná je v tom i pár dárečků od sousedů, ale i tak je to přes 200 ks padátek ze 4 ploch a to je u mě o hodně víc než obvykle, tak jsem se aspoň přiblížil k číslo 1820 červů a už jich zase tolik neschází. Právě zaseta pohanka, dneska by to opět mělo vyjít na 3 otočky, což by bylo podle plánu a hezky by to vycházelo ;).

15. hansicek

hansicek Expert fóra

tak u mna ranny zber mensi podpriemer - 115ks, ale je to v pohode, zajtra rano bude stonka hotova.
    a este mala statistika, mozno niekomu pomoze:
    u mna na vypadnutie 1 cervika je potrebne pozbierat 18-20 poli akcnej, alebo 6-7 poli malin (v priemere samozrejme zo zberu niekolko tisic policok), bez JC legenda 29/30
    ...takze ak sadite na velkych poliach tak sa potom nedivte ze vam vypadnu pri zbere z plochy 3-4 cervici (mate realne max.69 policok), to iste plati pre sadenie dlhodobiek na noc
    a len na doplnenie pri 20hod. stromoch je to cca 4-5 ks na jedno padatko, a takmer 100% vypadnutie zarucuje 36hod. dlzka dozrievania - ale to uz su vyrobne alebo pohopolia a na to uz je teraz neskoro, to skor na rozbeh

16. micca

micca Pisálek fóra

Po rannom zbere na farme okrem Baha, kde bola pohánka, vypadlo niečo cez 100 červíkov. Plním na 42%, mám dve dekorky, ALE!! z dvoch sadeničiek mi vypadla bugenvilea a brekyňa, nemala som ani jednu. Hurá!!! Takže, aj keby som hru už nedotiahla do zdarného konca - NEVADÍ. Pôjdem svojím tempom a uvidím. Hlavne nech už neprší, ja mám rada slnko.

17. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, tak u mně je opačný problém, červíků mám dost, jen akční kvítí je nedostatekxD Tentokrát jsem nebourala ani chlívky ani obr stromy, takže červíci padají. Ještě je dost času, takže zatím pěstuji na pohodu;)

18. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, stojím 2 políčka od stonku, dala jsem rajčata na 2 pole, tak jsem zvědavá, kolik z toho vypadne, jinak borůvky a cukrový meloun to jistí až dozrají ale to bude až za 7 hodin, přeji příjemnou hru a hodně červů Alena
    mám 59 % na liště, vyberu si jenom co chci, akci do konce dělat nebudu,

Naposledy upraveno: 18/7/16
  19. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Dobre rano.

Ja som cez víkend veľmi na hru čas nemala. Teda akciu veľmi splnenú nemám. Ale vzhľadom na ceny má to vôbec netrápi.Ako som videla. Odmeny sú len na BS, GR, a dekorácie :)).

alaska.1, davidson00 a ester7791. tohle ocenili.
  20. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

no jde to pomalu ale jistě,už se blížím k cíly

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.