Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Hotovo 41% pohanky dost ale ty červy čínský ne a ne:oops::oops::oops:.

2. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce jede zatím podle plánu (jsem na poli 117). Padátka sice moc nepadají, ale minimum (stonek včetně dekorek) se splní určitě a možná dám i něco navíc. Na začátku bylo jasné, že akce kompletně splnit bude jen obtížně nebo za použití rychlených plodin. Jinak osobně si myslím, že cílem majitelů je hru ukončit a samozřejmě lépe se jim to bude dělat, když ve hře bude méně hráčů. Noví hráči už nepřichází, hra je technologicky zastaralá, údržba a rozvoj je určitě dražší než novější hry. Uvidíme kdy majitelé vyvěsí cílovou šachovnici.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A proč ji tedy kupovali?

evainfo a Bobika tohle ocenili.
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-pechfógl-, evainfo a Bobika tohle ocenili.
  5. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Koukám na mapu od BigClick - cesta rovnou ke stonku. Ale na mapě jsou otevřeny jen 3 bedny s pokladem. Nevidím, že by byla otevřena dekorace Mluvící papoušek. o_O Asi není označena ta nahoře více vlevo.

baguna tohle ocenil(a).
  6. hansicek

hansicek Expert fóra

chcel som napisat hodnotenie az na konci ale, ako tu citam komentare par stran dozadu, tak som sa rozhodol to trosku spestrit.
    akcia podla mojho nazoru nie je az taka zla ako nudna, mozno keby boli pestrejsie a bohatsie odmeny,
    Samozrejme mnozstvo padatok a akcnej ohromne a odradzajuce
    ....ALE...
    pre mna uspesne splnena akcia je ta, u ktorej ziskam tie odmeny, ktore som si stanovil na zaciatku, po realnom zhodnoteni svojich moznosti a nie komplet splnena akcia.
    takze vzhladom k tomu ze kazdu akciu sa mi podari ziskat cca 1400 padatok/5 ploch, moje predpoklady na tuto akciu boli cca1100-1200 padatok. tomu odpovedali aj ciele:
    1. stonka s dekorkami + pomocnici - ti su po ceste k stonke - najnenarocnejsia trasa na vypadavatka -74 krmiv(19980 - 10 zberov/960)
    2. superkrmivo + ZB - plus dalsich cca 10-15 krmiv (2 zbery+ 200padatok)
    3. a na zaver ak vyjde tak uz len lazo plazo vyzobkat zvysne odmeny podla poctu padatok
    Momentalne ma od ciela c.1 deli 22 krmiv a uz viem ze v pohode splnim 1. aj druhy ciel aj napriek tomu, ze utorok budem mimo cely den.
    nekupoval som nic, na rozbeh vsade stromy (175padatok) pouzite 100ks SH a RH na rozpestovanie,sadim na vsetky 4 plochy tocim akcnu 3x denne ( 1 zber 30-40 padatok) a na noc sklenikove maliny(skrateny cas rastu na 10,5 hod.)/habanero - ranny zber cca 120ks padatok, ked nebudem cez den pri nete sadim maliny, nebudem mat sice splnene vsetko, ale ziskam z tejto akcie to co sa da (v pralese papagaje vyrabaju hnoj, takze fin. prinos akcie sa uz len hnojom navysil min. o 250000 - sice nic moc ale lepsie ako dratom do oka)

Naposledy upraveno: 17/7/16
  7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

S akcí jsem dost pokročil, ale stále ještě toho dost zbývá, ale pohanky a červů je zatím dost a časově to vychází, takže paráda :). Na noc jsem dal tentokrát karafiáty a na plantáž cukrový meloun ;). Akce měla nést jednoznačně označení "těžká", ale jsou to jen slovíčka.

8. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

hotovo 76% a stonkuji.....jupííííí

9. PackieCZ

PackieCZ Zelenáč fóra

Na akci jsem se těšil ale upřímně.... Sklízím každé 4 hodiny a na to jak akce trvá krátce by políček mělo být méně, nebo naopak snížit cenu toho krmiva... Za sklizeň 2 krmiva to mi přijde směšné... Krmivo drahé, času málo, možností moc... Spíš jsem v rozpacích a naštvaný než abych řekl "dobrá akce"

10. BigClick

BigClick Expert fóra

Aj ja hlasim, ze stonkujem. Lista momentalne ukazuje 58%.
    Rano po zbere zoberem aj neoznacene povodne SK a tym koncim.
    Nepotrebovala som parnikove rostlinky, ani SH (okrem na rozpestovanie). Co napadalo - na zaciatok akcie zo XXL stromami a potom pomocou NC z akcnej rostilny.
    Nech sa ostatnym dari a aby im dobre padalo!

Hej, nie je oznacena, ale cesta k nej je, treba ju len zobrat.

11. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Je to opět tahání peněz a ve finále, odměny nic moc. Na ty pěkné se normálně nejde dostat.
    Už by ten stonek mohl dávat jinou odměnu, jen BZ a KR.

12. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ajtoto: díky moc, ale já spíš než stromy sháním tu kaštanovou zvěř :p ta by bola? ;)

Mahira72: velká gratulace :D je fajn vidět, že už to někdo zvládl :p mmch, taky je dobrý vidět, že cílem je alespoň pro mě 76% a ne 100. Tak to už jsem skoro v půlce, což je dobrý :p já mám k dnešku 34%.

Naposledy upraveno: 17/7/16
  13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak mě akce nebaví....přesně se tu někdo vyjádřil...nekonečný příběh.... mám dovolenou a nechci se otravovat u PC...červy tedy nepadají... a proč mám dávat krmivo za BZ nebo krejcary, když o to nestojím...ale jinak se k dalšímu nedostanu....přeji všem nadšencům úspěch a pokud možno dokončení, ale z mé strany je mi tato akce ukradená. Vůbec není motivační a navíc dřívější akce byly lepší a srozumitelné.... ted je asi jiný vlastník a veškeré akce jsou překombinované a prostě nezajímavé.

14. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Ok takže nové rpopočty ukazují, že při obětování cca 500 jednotek supertrusu bych měl být schopen skci splnit na 100%, nicméně propočtu a pravděpodobně se vyhnu těm oldies dekoracím. Níže naleznete výpis a kalkulaci, je to úmyslně nastaveno o 14 hodin dříve z důvodu nutnosti vyměnit a dodat suroviny.

Pohanka:
    • Mám 16483
    • Ideální stav 17199
    • Plním na 95,8%
    • Hotovo 43,6%
    červouni:
    • Mám 613
    • Ideální stav 828
    • Plním na 74%
    • Hotovo 33,7%

kometak96, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  15. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Huráááá 100%...hotovo

avotram, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  16. waldemar71

waldemar71 Pisálek fóra

Akci vzdávám,jsem víc v práci jak doma.Splnění akce by mě stálo hodně reálných peněz a o tom přeci tahle hra není.Vlastně už je......:(:(

17. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Jsem na tom stejně.Teď odcházím do práce,přijdu až kolem osmé.Ano,mohla bych si zaplatit koše a spoustu SH,to bych určitě spnila,ale to neudělám.Ať si pan majitel téhle hry přečte jednu pěknou českou pohádku o Otesánkovi.Nedopadl kluk dobře.....Takže,práci čest,jdu makat.......

18. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,zatím 45% hotovo,nic jsem nekupovala,SH jen na rozpěstování a poslední sázení kolem 9 večer pak spím:)Uvidím kam se takto dostanu,nechce se mi plýtvat s SH abych splnila o tom přeci hra není (tedy podle mne),ovšem pokud budu chtít stonek asi budu muset ,,chlup"pustit:-(což je škoda,protože dosud jsem používala SH jen na urychlení konce akce.

marcelina0007, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko. Vyzbierala som šľachtený pór - dalo mi to 79 červíčkov a na pohopoliach na plantáži pohánku - to mi dalo 12 ks aj so výhonkom. Znova som dala pór a sladký melón na 1x1 a poobede budú aj stromy (z tých bolo včera 40), tak uvidíme. Nekupujem žiadne koše. Na časomiere svieti 37%, ale môj ciel mám hotový na 59,5%. Hurá do práce, fajn hru všetkým.

Xenie6161, blondmary a evainfo tohle ocenili.
  20. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno všem,
    asi dělám něco špatně. Na noc dlouhodobky, červíků vypadlo jen pár, udělala jsem asi jen 5 rybích krmiv (to je teda opravdu dost bída!), ale cesta ke stonku je stále tak daleká, že to nemám šanci dokončit. Vysvítí se mi po najetí myší ke stonku cesta, ale v podstatě jen jedna, a na tu potřebuji krmiv ještě tak 30. S tím, kolik červíků vypadává, bych potřebovala ještě tak týden. Vůbec nechápu, jak může být někdo už na konci....:cry: Těm úspěšným gratuluji, těm trpělivým trochu závidím jejich nervy, a ostatním přeji jak hromadu červíků do hry, tak i krásný den.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.