Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarka112

jarka112 Vážený autor

tak ja som sa vybrala cestou , presne rad zaradom :-(( no neviem,ci som urobila spravne :oops:,zatial splnene len na 13%,mam dojem,ze to nedokoncím :cry:

2. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

lidi nbláznite -tahle můžete lamentovat až den před koncem akce ne po začátku- splněno 20% tak,že akce na 5 dní?

3. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

dana9494: nevylučuji, že jsem někde udělala botu ale několikrát jsem to kontrolovala a jednou dokonce vybočila kvůli klíči z cesty. A když to nevyjde klíč dodělám. Počítám, že svojí cestu budu mít splněnou zítra večer, tak na opravy bude dost času.
    Edit: máš pravdu, jeden mi scházel ale je to políčko hned při cestě.

Naposledy upraveno: 17/7/16
    njklmn, aljanu a dana9494 tohle ocenili.
  4. Myška1951

Myška1951 Pisálek fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Taky mám splněno 13% a nemůžu najít místo, jak dál pokračovat. Tak asi počkám do zítřka, jestli se to nějak nevyvrbí.

mija.kecka - tady nejde o lamentování, jde jen o to, že není místo kam jít dál a při tom krmivo by bylo.

Naposledy upraveno moderátorem: 16/7/16
    dana9494 tohle ocenil(a).
  5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Moja stroskotaná loď asi dopláva mám hotové na 18 % ani neponáhľam času dosť.Čo urobím to bude,ale to kvantum pohánky veru sadiť nebudem.Starým dekorkám sa vyhýbam lebo ich na stonke mám a boli by iba v lište.Rýchliky meškajú?Tak to nie je dobréxDxD.

Naposledy upraveno: 16/7/16
  6. trpaslik

trpaslik Pisálek fóra

Tak já trpaslík už mám 30 % hotovo. Sázím kam se dají dát pole. V pralese se snaží papoušci , na nočí hnojení růží. Snad akci dokončím. Fa 98 a Ostr 302 . Držím všem palce . trpaslík

7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tým červom sa vôbec nechce vyliezť, boja sa zimy. Vypadlo mi z pohánky zo všetkých plôch len 27 červov. Slabota. V nedeľu ešte napestujem pohánku a od pondelka pôjde šľachtený pór alebo ruža a na plantáž dám asi na pohopolia pohánku. Tak nech sa Vám darí.

8. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

u mě 23% hotovo nevím jestli teda hurá i když je ještě pár dní taky nevím jestli šlapu dobrou cestou no ono to nějak dopadne i když konečně při akci vypadla jedna vrtačka první hi

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak zatím plním dle plánu - optimální cesta je hotová ze 32%, plná cesta z 21%. Vypadalo by to dobře, kdyby v tom nebyl zahrnutý ten počáteční náskok s červy. Při poslední sklizni pohanky mi z plantáže vypadli 4 (no ano, opravdu to je čtyřka) červi :mad::p
    Jinak tedy tu plnou cestu si tam dávám jen tak ze zvědavosti, nemám v úmyslu prohledávat zbůhdarma všechna políčka ;)

10. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Zbytek červů ukradnu doma chudákovi ježkovi a bude to.

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak akční pohanky zbylo 24 kousků, 1 krmivo pro ryby a žádný klíč. Svojí metu jsem zdolala, mám nálepku, ta mně pro dobrý pocit účasti v této akci bohatě stačí [​IMG]. Akční jsem včera jen rozpěstovala, dneska napěstovala na 124 políčkách po ranní sklizni a stihla vrátit obr stromy xxl zas pro ranní sklizeň. Jsem spokojená, přestože se víc nezúčastním. Ale musím docela pochválit zpracování této akce, určitý nápad zas v tom je, ale ty odměny to k množství potřebných plodin jaksi kazí.

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ahoj, nevíte někdo, jak se jmenuje stonek na ty staré dekorky? Příp. z jaké akce byl?
    Jinak jdu co nejkratší cestou a hotovo 39%. Zbytek vysbírám podle padátek až na konci.
    Tady je moje plánovaná cesta:
    http://img24.cz/images/24699037972298557866.png

Casey děkuji, tak tu řadu už mám, takže staré dekorky můžu vynechat.

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

ašada01: klik ZDE

dana9494 a ašada01 tohle ocenili.
  14. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

XFarmářX: no tak já ji zbourala poprvé a naposled :p při tom množství akcí bychom fakt nedělali nic jiného než bourali a stavěli. zkusila jsem to, holt zkusit se má všechno, ne? zatím mám splněno na 22%, tak uvidím, jak se pochlapí superkarafiáty přes noc, co se týče červů... nechala jsem si poradit od zkušenějších, tak se těším zítra na tu invazi :p

Jinak jsme hrály asi podobně, jak tak píšeš, taky se považuju za zelenáče, jak to tu čtu... (mmch, já původně hru našla pro dcery, které ji hrály asi tak měsíc či dva? a já se do ní prostě zamilovala a farmařím si už asi tak tři roky a manžel mě má za blázna xDxDxD).
    jinak na fórum chodím asi měsíc a zjistila jsem úúúžasné věci :p no snad bych to tu ani neměla psát, ale ty mě určitě pochopíš ;) třeba akce jsem dřív hrála v podstatě naslepo :p:p:p přitom se o nich dá dopředu zjistit skoro všechno včetně názorů dalších hráčů. a tak to bylo skoro se vším... čili tak jak se letopočet počítá před a po kristu, tak u mě se farma bude dělit na období před fórem a po fóru :D:D:D jo a navíc je tu celkem sranda xD jako dneska s tím saturninem a miloušem.

15. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Ivuška08 - no teda já úplně čumím a nevycházím z údivu v kolika směrech můžou mít hráči podobné osudy ve hře. U mě to bylo podobné, ale z jiné strany. Tuto hru hrál snad před pěti lety můj nejstarší syn a minulý rok jsem začala farmařit i já, protože se mi tato hra líbila. On mi totiž marně hledal hru, která by mě bavila protože všechny ty střílečky, bojovky (mám 3 syny) mě neba a tady se trefil. Mám totiž jinou farmu i na mobilu, ale tam je to trochu o něčem jiném. No a co se týká manžela, opět trefa! Akorát ten můj říká, že i s dětmi "úchylačíme" tzn. že furt hrajeme. Nicméně si myslím, že významově je to stejné. Mimo jiné jsem si přečetla, že jsi z jižní Moravy, no já jsem od Zlínska takže taky moravačka. Jsem zatím na 17% a vůbec mě to nevadí, protože forum mi dnes přišlo možná lepší než akce se ztroskotanou lodí. Pěkný zbytek večera.

16. doben

doben Ikona fóra

Já vím určitě, že akci nestihnu celou. Zatím mám splněno 19% což je celkem úspěch, protože jsem se dnes dostal na farmu jen ráno a potom až teď. Doufám, že se mi podaří získat alespoň stonek, ostatní odměny mě moc nelákají.

17. anica16

anica16 Aktivní autor

ahoj akci jedu po porade je mi uplne jedno co dostanu jedu ze setrvacnosti takze kam se dostanu tam budu ....;)

18. Píšerka

Píšerka Zelenáč fóra

Ahoj:) napadlo by někoho, jak zvýšit počet vypadávátek? Pohanka je v pohodě, ale z jejího pěstování je červů strašně málo, tak jsem dala na noc plodiny s vyšším počtem BZ a ještě si BZ zkouším zvyšovat řemeslnými produkty,ale i na začátku akce vypadlo ze stromů a chlévo šíleně málo, tak já vůbec nevim..pohanky mám na rozdávání, ale červy žádný :/ díky za nápady :)

19. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Můžete mi poradit, chtěla bych otevírat jen některá pole, ale jde mi to otevírat jen za sebou.Díky

ester7791. tohle ocenil(a).
  20. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj gazela52, odomykáme políčka postupne. Najlepšie si je určiť najvýhodnejšiu cestičku, ktorá ťa dovedie k odmenám, ktoré by si rada získala.
    Peknú hru prajem

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.