Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Jo, tak mám dojem, že jste pro ty červy poslali to hladem oslabené dítě Milouše, jen aby nepřinesl
    nějakého holuba :((

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

červi jsou, ale jinde :( - zavařuju třešně a nějací vyplavali. Ale jsou bílí, to mi RT určitě neuzná :D

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Milouš už červy přinesl dědečkovi ale ten je vyhodil, tak se nedivme,že nepadají. Saturnina na ně!:p;)

4. vepus

vepus Zelenáč fóra

• Nevkladaj prosím príspevok bez vlastného textu obsahujúci len citáciu, ďakujem

5. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Nemůžu se asi 2 hodiny dostat na baha plantáž. Máte to také někdo?

6. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Pěkné sobotní odpoledne, tak teda nevím, ale ta moje loď zůstane asi opravdu ztroskotaná, pohřbená navždy. Jak čtu forum kolik kdo má splněno, tak já mám splněno teprve 10%, což je hooooodně málo. Nu což, akční se nějak napěstují, ale ti červíci ne a ne vyskákat, ale ne oni vylézají...je to jedno, prostě je jich málo. Něco ještě vyzobu, stonek je zatím ve hvězdách a ne v nebi. No co, další nedodělaná akce....život půjde dál a země se bude točit. Ať se všem daří a červíci vylézají, pardon tady nám vyskakují.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Zkus se odhlásit a znovu přihlásit, mělo by to pomoct (taky se mi to někdy takhle sekne). Pokud to nepomůže, pak už zbývá očista PC ;)

Ha, tak já se zas nedostala na stonek :eek: Po restartu hry vše v normálu.

Naposledy upraveno: 16/7/16
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po 24 hodinách akce mám 433 červů. Což se nezdá být málo, ale je, protože je v tom 140 ze začátku a 84 z pohokarafiátů, které dávám po dobu než rozpěstuji. Nicméně v akci pokračuji, protože mě baví vymýšlet a hledat kudy dál, a budu se snažit ji dát aspoň ke stonku. Co bude navíc, bude bonus.
    Zatím jsem vyměnila 28x rybí krmivo (chybí pohanka) a mám splněno na 21%.

9. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky všem no tak u mě mám konec dovolené jen týden a tedy nestihnu toho moc mám zatím 4% :Dhi jinak se mě zdá přehnané 270+13 červů proč tolik pěstovat stihnu s bídou málo a vůbec mě to nevadí už se mě pořád nechce honit zda stihnu nebo ne a ještě i valit makat honit se do otročiny. Spíš beru trochu oddechové ...hlavně v létě by to bylo super. Škoda že se musí pokaždé dodávat krmení , lepší by byla i možnost dodat i něco třeba jen ze skadu atd. :eek:Janča

10. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Toto je prvá akcia za nejaké tie roky, z ktorej si absolútne nerobím ťažkú hlavu ;) červíkov cca 265, pohánky okolo 5 000... prvý dojem z popisu na mňa pôsobil v tom najhoršom svetle a RT začína skúšať aj moju trpezlivosť na akcie... dnes, v druhý deň akcie som trochu "vychladla", avšak názor nemením... akciu plním v klasickom tempe, bez akéhokoľvek naháňania, ani náhodou nebudem týždeň ponocovať aby som neprichádzala o zbery... Odmeny na náročnosť sú nič moc, takže že by som mala silnú potrebu dokončiť akciu celú, ešte aj v predstihu, neprichádza do úvahy ;) Všetkým prajem veľa úspechu a pokojný víkend ;)

11. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

ve 14 hod hotovo 50%, snad to do pondělí dokončím a dám farmu do stavu, dej co nejvíce BZ ;), ale dekorky z nebe opravdu tahat nebudu ;)

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ani tato "slavna velka cinska zed" me nedonuti "pokleknout" a zbourat divosku se zviraty a vyrobny, tzn. jedu na 2,5 plochach - jsem na 9% a chybi akcni, pac nehodlam sedet imr u kompu (to by se musel nekdo vic snazit) pro nabizenou hrstku rejze a mit z toho voci sejdrem :p Padatka litaji rano z nocniho spenatu na pohodu, takze u me no stress - at si mily novy investor (RT bych z toho asi nevinila) zkousi co chce, na me to neplati a platit nebude8):D Az si nekdo tam nahore uvedomi, ze to nefunguje stylem: "ty po me kamenem, ja po tobe chlebem", pak to bude jina!

Naposledy upraveno: 16/7/16
  13. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

309 červů + 3996 pohanky. Nepoužitelné cokoliv, ať dávám růže nebo katrafiáty, padá to mizerně...

14. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj všem, zajímalo by mě, píše-li se akce střední...jak by vypadala akce těžší. Je potřeba tolik pěstovat a zároveň k tomu i červy, které padají jen z vyšších plodin.Tak jak to dělat. Vždy jsem akce stíhala i o několik dní dřív...teď už fakt nestíhám a to mám na noc budík, ba i přes den téměř, abych se nezapomněla při jiných aktivitách. Zbývá tak málo času...Nesouhlasím, že to je akce střední...podotýkám, že jsem si pomohla i superhnojivem u karafiátů a při rozpěstovávání...za odměnu dostáváme 4 kousky superhnojiva,ale potřeba jich je i několik set...tohle má být zábava? Jistě víte, kam tím směřuji...brblat tu nemá cenu, tak si hrajme...od teď kam dojdu, tam dojdu...fajn večer.

15. -XFarmářX-

matlafous123: máš pravdu úplně ve všem a za mě palec nahoru tvému příspěvku což se zatím nedá říct o této akci. Mimo jiné já mám zvířátka taky ponechány - nebourám, mám pocit, že mi to za tu námahu nestojí, i za cenu nedodělané akce. Ono je jich poslední dobou čím dál víc, tak si pomalu můžem vybírat akorát ty odměny trochu váznou......

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Jestli jsem se někde nespletla, pokud mi stačí stonek s dekoracemi do něj a další odměny jen ty po cestě, dá se to pořídit za 19980 akčních a 962 padátek. Nemusím přece splnit všechna políčka jen proto, aby měla akci na 100%.

17. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

XFarmářX: tak to já jsem POPRVÉ, fakt nekecám, poprvé zbourala všechny stáje a pěstuju pohanku na všech 4 možných plochách a už teď toho dost lituju, protože je mi jasný, že akci nedodělám ani omylem (kvůli červům) a když si představím tu práci, než to potom zase všechno poskládám do původního a líbivého stavu (vyfoceno samozřejmě nemám :(), tak to bude taky nějaký čas trvat :oops:

18. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

Chtěla bych se zeptat dělám staré dekorky dají se udělat i nové ze stonkem

aljanu a evainfo tohle ocenili.
  19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Xenie6161 - mne to vyšlona 21.600 pohánky a 1040 červíčkov. Ešte tam musíš získať kľúče, tie dávaš do úloh - potrebuješ ich 5, prvá je nálepka a potom 3 dekorky a výhonok, aspoň myslím.

ester7791., Xenie6161 a prdelka010 tohle ocenili.
  20. -XFarmářX-

Ivuška08 - tak to jsi o krok dopředu, protože já jsem farmu ještě nikdy nebourala. Na divoké louce jsou zvířátka a stromy a nejsem ochotna to bourat, protože v tom mám určitý pořádek co se týče vzhledu (vyfoceno taky nemám) a už bych to asi těžko dávala dohromady a při množství akcí bych nic jiného nedělala, jen bourala a stavila minimálně 1x týdně, někdy i víc. Jinak jsem ráda, že jsi tady na foru napsala o svém hraní. Mám to stejně, hraji pro radost něco přes rok a o existenci fora jsem se dozvěděla asi před 2 měsíci od syna. Do té doby jsem hrála bez taktiky a bez vědění spousty jiných věcí.....No takže vlastně zelenáč hry. Jinak ti přeji v této akci mnoho zdaru. Já jsem UŽ na 14% což je málo, ale uvidím co to dá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.