Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alunk

alunk Aktivní autor

Akci určitě nestihnu celou, i kdybych pěstovala pohanku, jak divá, budou mi chybět červi. To zní divně, že mi budou chybět červi :D Zatím od začátku akce vypadlo 144 červů - včetně ranní sklizně. Další sklizen mě čeká ve 12 hodin :)

2. kukin05

kukin05 Zelenáč fóra

COŽE Casey27 ? To snad ani není možný. V době, kdy jsi sem psal zprávu, tak akce běžela 16 hodin. To chceš opravdu tvrdit, že máš splněno 76% ? Všichni nadávají, že vypadávátka padají méně a plodin je hodně a ty máš hotovo 76%....
    Tak to mi tedy hlava fakt nebere.

3. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

čau čemu se divíš koupily to čongové. Podle mně takhle akce už budou vypadat.

splnim vše co pujde mám celý týden 12 tky tak uvidim jak to dopadne

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, hotovo na 9 % :D
    Přeskakovat se moc nedá, ale logická cestička dopředu se najít dá...už nemám pohanku (roste). Zbytek červíků 113.

Casey jede, má rychlou motorku (a moc pěknou), gratulace :)

Naposledy upraveno: 16/7/16
  5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo 27 % ;)

6. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

pechfógl: nechci červy, chci hrát s jiřím šachy! xDxDxD

7. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím hotovo 10%,jedu co možná nejkratší cestou k ZB a stonku.Na noc jsem dala vyšlechtěné růže a dnes zasadím begonie,porovnám červy a na noc zasadím které daly víc.
    FA99,BAHA307

8. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem, tak za nás opět do akce nejdeme. Řekly jsme si s holkama, že se rozhodneme ráno podle počtu červů. Těch je momentálně 153. Košíky jsme nikdy nekupovaly a nehodláme s tím začínat, to samé superhnojiva a tak. Sousedům, kterým posíláme dárky, budeme posílat i nadále, jen neposílejte červíky nám a podarujte někoho komu se to hodí :) Popravdě se mi to poslední dobou vůbec nelíbí. Akce za akcí, akce souběžně, a některé dost náročné za někdy dost malé odměny. Chápu to, vydělávat se musí. Ale v době, kdy jsou prázdniny nehodláme sedět u farmy třikrát denně. Užíváme si volna a kolikrát se dostanu na farmu až před půlnocí. Jedna pozitivní zpráva za poslední měsíc hraní ale je. Na párty kole nám včera z lístků, které jsme získaly v akcích padl růžový rybník :)
    Všem co do akce šli držíme palce, ať to roste a ať to padá :) My jedeme teď nakoupit buřtíky a čeká na nás trampoška a vodní bomby ;) krásné léto všem :)

9. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Casey27: velká gratulace, zírám s pusou dokořán, jak valíš, že by to fakt bylo tou motorkou? :) ...pod vodou? xD

Přidávám se k Dášce, mohl bys sem dát plánek postupu, prosím? Zřejmě jsi našel nejkratší cestu, když jsi tak daleko...
    Mně dneska po noční pohance vypadlo ze třech polí 5+7+10 červů >:( čtvrtý pole bude až za chvilku, takže s takovou je každá dobrá rada velmi drahá :p:p:p

A ještě prosba těm, kdo tuhle akci nehrají, mohli byste dát k prodeji hnojivo? Nevím, jak jinde, ale na trhu AK není ani jedno :sleepy: Vďaka :)

10. paeij

paeij Rádoby autor

Jsem nějaký rozpačitý.
    Ze všech ploch kde může být akční rostlina mi padá tak 30 červů (7-8 plocha) to mi přijde opravdu málo. A to mám hotovou legendu a na každé ploše jednoho Citróna. Dám tomu ještě čas do zítra a pokud množství vypadávátek se nezlepší tak ani nebudu začínat s dodávkou.
    Denně jsem schopen otočit tak 4x sklizeň což dává cca 120 červů denně. Aby mi vypadali z akční tak to je na 15 dní.
    Vlastní pěstování tímhle tempem je na skoro 4 dny. To bych ještě, ze skřípěním zubů zvládl. Ale i když mám superkarafiáty i kaštanový řádek tak odmítám skoro 1.400 padátek dolovat z nich.

Bohužel to není případ jen této akce ale vlastně všech posledních pěstovacích akcí. Šílené množství plodiny a nesmyslné množství vypadávátek.

Já prostě z principu nebudu kupovat koše a ani tisíce super a Zuzi hnojiva. Něco málo ano, to koupím vždy ale ne tisíce na každou akci. Do hry investuji cca 200-300 reálných Kč měsíčně (pomocníci, premium, strom a stáj novinky, superhnojivo a krmivo) a víc už rozhodně ne. Když RT tohle nestačí tak nebudou mít nic. Za mne skutečně palec dolů a opravdu zvažuji zda vůbec hrát dál. Tak jako v tom pořekadle. Kdo chce víc nemá nic. >:(>:(>:(

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nemam zrovna pocit ze to bude dnes lepsi, pestuju plny dve plochy, z mytiny jen kousek a pulka baha... no asi sundam i zviratka z baha, ty pockaji v pohode, ale ta mytina - kdo si to ma pamatovat jak to poskaladat, aby bylo videt na dudliky?
    Jedu trochu jinak po mape nez bylo ukazano driv, snad to nebude horsi varianta :)

Vypadavat ma 304 cervu/den, v tuto chvili ma byt 256 (nebo chybet 1564 ), mam 427 (chybi 1393 ), mam 23% hotovo.
    Stav pohanky : idealne 5316 kusu (6300/den ), mam 2474 z 37800 (6% ).
    Zatim uplynulo 14% casu, zbyva 123 hodin.

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ivuška08: Ahoj, nenašel jsem nejkratší cestu.... nebo spíš šel jsem prvně tou nejmíň náročnou pro stonek a pro dekorky do něj. A pak protože jsem měl napěstováno navíc vyzobal i ostatní odměny. Šel jsem prakticky stejnou cestou (kromě dvou políček) jako hráčka BigClick v příspěvku ZDE. Jsem tak daleko jen proto, že jsem se ze srandy hecl ( chtěl jsem vyhrát zlatý trenky) a použil co šlo (SH, kašt řádek, šlechtěný porek....) a tím pádem rychle napěstoval tisíce plodiny a udělal i vypadávátka.

13. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Akce vypadá na pěknou pakárnu,červy mám tak maximálně v houbách,co jsem ráno v lese našla,pěstuju,pěstuju,uvidím,co udělám.A našla jsem v lese kráááásnýho křemeňáka,z toho mám véééélkou radost,tak uvidím,jak to bude s pohankou;)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]... přeji hezký den všem potápěčům ;). Červíků je zatím dost, po tom dešti jich hodně povylézalo :p. Včera jsem pěstovala s SH na 2x2 a přes noc pidi pole. Se mi daří na trhu urvat trochu bobků, ale mě to už moc nebaví o_O, tak vystačí jen voda.
    Potápění je supr, ale ne jako skutečné .. sem si to jednou taky zkusila ;) a odměny [​IMG] beru všechny po pořadě ...
    Casey27: ... máš můj obdiv jako vždy, zkušený hráč a skvělý rádce ... jsem ráno nakukovala, kdy se tu ukážeš :D ...

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mr.lordi87: Máš v tom smajlíkovi hrubku, takhle se to píše: (_!_) ....;)
    Ivuška08: Tak na to tu máme Jiřího Martis.BxD. P.S. Máš u mně červa.

aljanu a Ivuška08 tohle ocenili.
  16. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Díky Casey27 za odpověď. Taky mám stažený plánek BigClick a jedu podle něj (zatím kromě 3 polí hned zkraje), nicméně mě zajímá, jestli se dá přejít z políčka 57 na 58. Ušetřilo by se tím hodně rybího krmiva, než to jít spodem. Zkoušel to někdo?
    Kaštanový řádek na stonku bohužel nemám :oops:, používám různé řemeslné bonusy. A můžeš mi prosím vysvětlit, co myslíš tím šlechtěným pórkem? Nebo tu někdo ještě mluvil o superkarafiátech... Se někdy trochu nechytám nebo si sedím na vedení :p:p:p Díky za vysvětlení.

Pechtfógl: jo, citáty, ty já můžu kdykoliv ;) a zrovna saturnina miluju :inlove:

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) "táhněte, doleva, táhněte doprava - táhněte k čertu, vždyť mě přetrhnete" - a červíci nepadají a táhnu sem a táhnu tam a v lodi jsem nějak zabloudila :cry:

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ivuška08: z 57 na 58 se nedostaneš (musíš spodem) ... to je právě zrovna špatný postup, jestli si lezla nahoru. Tu dekorku z truhly 60 si nemusela brát.... stejná je na 126 a ta je víc "po cestě" ,-)

aljanu, Xenie6161 a dana9494 tohle ocenili.
  19. paeij

paeij Rádoby autor

TO: Ivuška08

Šlechtěný pórek a nebo šlechtěné karafiáty (já jim říkám superkarafiáty) vyšlechtíš v farmářském domku na farmě.

Šlechtěním se nechá docílit aby rostli výrazně rychleji po pohnojení superhnojivem, vodou, hnojem. Protože karafiáty rostou hodně dlouho, normálně bez ničeho skoro 19 hodin, padá z nich i většinou nejvíc vypadávátek. Po vyšlechtění (a pohnojení) ti však porostou výrazně rychleji.
    Při kombinaci vyšlechtěné rostliny + kaštanový řádek + aktivované řemeslné produkty je dozrávání karafiátu okamžité. Tedy zaseješ – sklidíš a to tak dlouho, dokud nemáš padátek tolik kolik potřebuješ. Jen tě to stojí superhnojivo + vodu. Jo a ještě je dobré je pěstovat na pohopolích.Tím docíláš skutečně maximum padátek na jednotku Superhnojiva a vody.

20. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Tak som si to prepočítala - a to sa mi často nestáva. Dokážem vyrobiť 70 krmív pre ryby a je 42 políčok na ktoré mi netreba krmivo. Spolu to bude 112 otvorených políčok zo 182. Chcela som pomocníkov ale tak ďaleko sa asi nedostanem o stonke ani nehovoriac. Mala to byť oddychovka ale pre tých čo musia chodiť do práce je to nereálne. Doteraz som nedala do tejto hry ani cent a tak to zostane aj naďalej.

aljanu a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.