Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

První sklizeň karafiátů s cukínovým koláčem, mrkvovým chlebem, aktivací kde čeho na stonku, na pidi polích a s mrkvovkou - celkem 160 červů. Takže to padá ještě míň, než kdykoliv jindy, kdy nedávám bez nákupů za reály ani 750 vypadávátek, jsem zvědavá, jak "dám" 1820 červů bez reálných peněz - cha cha. To bude zajímavá hra. Každopádně vám ostatním přeji pěknou hru, já to nedám, to je jasné.

2. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Tak já jsem na tom stejně jako krakoramaja a lolinka. Ze dvou ploch plných pidipolí jsem dostala 41 červů, čili už jich mám plných 85! S takovou můžu pěstovat pohanku jak šílená a stejně zůstanu viset kvůli těm mizerným červům... -.-

3. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Nikdy jsem neměl problémy s výpadky, ale tohle je fakt zgarbovina. mám 145 červů... no děláte si ze mě (__o__)? Jako tohle je nechutný fakt, prostě i na splnění jen pitomého stonku budu msuet plýtvat superhnojivo, poslední dobou jsou ty akce fakt čím dál tím horší. A ještě se obtížnost akce staví na "střední". GG RT >:(>:(>:(

4. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Za dnešek padlo 124 červíků, což je málo. Uvidíme jak budou padat dál, ale vidím to černě. Ovšem možná bude ráno moudřejší večera a během víkendu budou padat lépe. Upřímně, jen se tím uklidňuji ale moc v to nevěřím. Akce celkem náročná, ale my farmáři se s tím poperem po svém. Tak ať to padá a roste. Dobrou no a pohance zdar.

5. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte.

Tak vzhľadom na časovu vyťaženosť v nasledujúcich dňoch beriem akciou sa veľmi nezapodievam... Aspoň že vyšla stajbola :)

aljanu, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  6. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Bilancia za dnešný deň - 205 červíkov a hotovo 8%, ale a tak uloviť 1050 červov bude fuška. Dobrú noc

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně je furt nějak tak žinantní dávat jako dárek žížaly nebo červy.... Jediné, co mně uklidňuje, je okřídlený citát: "Přinesl jsem ti červy...." Zdar všem Miloušům.

8. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

červy prostě nepadaj>:(ale ja to nejak přežiju8)

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jako vždy chci stonek......a stačí mi to, ale než se k němu prokoušu.....to bude hrůza., ale pokusím se.Jsem v lázních a těžko můžu říct, že teď momentálně nemůžu jít do vany protože musím sklidit pohanku a červíky......Tady se léčí pohybové ústrojí a ne hlava.

10. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,přeskakovat sice jde ale je to nějaké divné asi jsem nenašla tu správnou cestu nebo budu muset otevří vše:-(To ale nevím kam se dostanu protože venku svítí sluníčko a každé 4 hod se mi sklízet nechce:)Nevadí ony ty odměny zas tak závratné nejsou a kupování košíků mě nikdy nebavilo ,snažila jsem se uspět i bez nich.Tak hezký den všem farmářům:)

11. Aspirinek

Aspirinek Pisálek fóra

Taky jsem se domnívala, že když je potřeba nadstandardní počet vypadávátek, bude to taky nadstandardně vypadávat. Ale jak vidím, není tomu tak.
    A asi se to nezlepší.

12. Boty

Boty Magnát fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Jo jo, nějak moc červivé to zatím není, z akčních minimum snad trošku více ze stromů... nebo se mi to zdá, když si to tak přeju ?? :)))

Libakos- kde svítí to sluníčko ????? u nás skoro mrzne , na červenec poněkud divné léto 11°C :((

Naposledy upraveno moderátorem: 16/7/16
  13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Snažil jsem se včera vypěstovat co nejvíce pohanky a oproti jiným akcím jsem měl akční rostliny o hodně více a jsem na 6779 ks, což je slušný za první den. Za hodinku a půl sklízím ranní růže + na plantáži ibišek, tak jsem zvědavý, kolik vypadne červů. No a pak zase zasadit pohanku a otáčet přes celý den, ale vidím to dnes tak na 2 otočky, pokud stihnu 3 tak budu rád ;).

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Stonek stonkuje, nálepka lepí, dekorky navíc doma, odměny vybrány krom starých dekorací. Poslední sklizeň v 10:30 a pak jde farma do normálního "letního" režimu.... na 100% nesplním... to nechám mladším a aktivnějším :-D Zatím stav akce

15. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Teda Casey27...skoro hotovo? Padám na za.dek:D

Sousedé, přátelé, já akci nejedu...červíky posílejte o dům dál;) mám útlum, nějak se mi do toho nechce.

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

lumat85: To je post speciálně pro Druida ..... trochu jsem se hecl a chtěl mu udělat radost (doufám že pošle ty ZT) ,-D Samozřejmě použito vše možné i nemožné co na farmě jde (koše nekoupeny). Ale jsem zvědavý, zda to někdo dá na 100% jen běžnou pěstovačkou. Mmch jak si tu někdo "stěžoval", že mu to nepadá, tak u mě nebyla vyjímka 4ks na plochu akční ,-)

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Taky to nepadá:mad::mad::mad:.

dana9494 tohle ocenil(a).
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, Casey27 opět gratuluji, dej sem prosím plánek postupu, zase nemůžu přeskakovat a BZ,KR nepotřebuji, díky:p;)

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak se vypadávání zrovna nezlepšilo, přesněji řečeno, je stále stejné - na jednu plochu pohanky asi 10 červů (12 mýtina, 9 divoká, 8 hlavní, 11 plantáž). Farmsčot hlásí stále zelená čísla - dala jsem si zkusmo obojí, všechna políčka i přeskakovací verzi, zelená čísla jsou zatím u obojího. Ale na červy je tam ten velký náskok ze začátku, kdy byly všude karafiáty. No nic, co splním, to splním :)

20. tepui

tepui Mistr fóra

Pěkné sobotní ráno přeji,
    nápad dobrý úvodní animace taky ale dekorace do stonku se nepovedli.Ztracený poklad beru truhla tam není co pokazit,ale pak je to děs a hrůza potápění v hlubinách je to taková tůně a žádná mořská hlubina a mluvící papoušek lodˇ která je uprostřed nějaké zelené louky.
    Chtělo by to mín akci třeba jen dvě za měsíc a dotáhnout to pořádně do konce.Ten co navrhoval ty dekorace tak si s tím asi moc práce nedal.Jedině co se mi líbí je ta nálepka.
    Vypadávatka padají tak jak při každé akci udělám magický stonek a pak se uvidí co ještě stihnu.

babina51, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.