Zrozeni ke skejtování (17.3. - 23.3.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/3/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

On je BB :( .... skoro vždy vypadlo něco smysluplného, ale dneska opravdu jen genetika a spíše ani to :cry:. Takhle ten růžový skateboard nikdy nebude :cry:

2. burds

burds Titán fóra

Nějak začínám litovat,že jsem akci dělala i když šlechtím velmi ráda.Dekorka bude nikdo neví kdy ale mne by spíš než nedoédaná dekorka zajímalo co dělám ve hře špatně že to potrefí vždycky stejné hráče.Určitě děláme tudíž něco špatně.Může mi někdo poradit v čem dělám chybu když mi ty věci nedodávají ?

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

maja.rada, myslela jsem samozřejmě ty body, je jich docela dost, i když za 44 hodin.
    mám tam bonus 484 000 bodů, a to je už slušný počet né?

moncicak7070, maja.rada a ivetakuc tohle ocenili.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, taky jsem postižený:D nikde neděláš chybu a nemůžeš vědět, že to potrefilo stejné hráče. Já jsem poprvé;)byl jsem moc rychlý.
    Vždyť je to tady od moderátorů vysvětleno.

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

moncicak7070 to máš úplnú pravdu že tí šľachtenci padajú horšie ako včera.Nechcel som akciu robiť,ale videl som v stodole že tej pizze v nej bolo vyše 1000 ks tak som ju urobil ešte aj dosť zostalo.Ale poslednú dekorku som neobdržal tak že stonka je nefunkčná.Kto vie dokedy a či aj docupitá na moju farmu tá dekorka.

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

burds - ahoj, na začátku akcí se často objevují problémy. Vy nám je hlásíte, my je předáme RT a ti je následně opraví. Pokud začneš plnit hned, abys měla šupšup hotovo, můžeš do těch problémů spadnout. Těm, co přijdou k akci později, se už většinou problémy vyhnou, bo už jsou mouchy vychytané. Já začínám obvykle plnit akce se zpožděním (nemám čas, bo jsem přilepená k fóru nebo jsem v práci apod...) a problémy už nemívám. Takže rozhodně je lepší zpočátku nechvátat ;)

7. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Skali - máš pravdu, něco podobného mě potkalo poprvé, ale že bych si kvůli tomu rvala vlasy - to tedy ne, však ono se to určitě vyřeší k naší spokojenosti a těch necelých mega BZ oželím.
    Příště asi nebudu tolik chvátat - je to malé ponaučení.

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ta rychlost je u šlechtění pochopitelná a zvlášť u želv, kdy se uprostřed dodávala padátka z chovné ohrady ptáků a savců, kterých měla většina plný domek. Dodáno okamžitě a ještě zbylo, dekorace se ale nezobrazila. Chyba, no.

9. burds

burds Titán fóra

Skali děkuji.To je asi ta moje chyba.A tak budu začínat později a třeba budu mít víc štěstí.

10. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    tři týdny bez internetu, absťák jako prase, ale už od minulého pátku je to v pohodě.
    Díky, můj bleskurychlý poskytovateli, víckrát se nestěhuji.
    K akci - superkrmivo jsem musel dokoupit, ten výpadek byl znát.
    Splněno za hodinku, samozřejmě bez skejťáka. Zato dnes jsem si parádně zašlechtil
    a mám vše pro družstevní úkol.
    Farmaření zdar! kája53

11. papulice

papulice Veterán fóra

také patřím k postiženým a nezačala sem hned,ty body budou v těch miliardách chybět,co jsou třeba k postupu...

12. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Udělala jsem jednu otočku a růžová továrna se zadařila - bylo by i na další růžovku želv, ale to si nechám v zásobě. Tentokráte si nemohu na BB naříkat. Pěkný den přeji a snad budete mít štěstí jako já, i když další bude asi za 5 let. :):):)

13. Jahoda

Jahoda Pisálek fóra

I mi chybí hledala jsem le marně.

burds a Kudrnová tohle ocenili.
  14. Kudrnová

Kudrnová Aktivní autor

Mě také chybí. A to jsem si pochvalovala jak mi jednou konečně vyšlo začít včas :sleepy:

burds tohle ocenil(a).
  15. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já jsem akci začala dělat až večer a taky dekoraci nemám takže asi to nebude tím kdo jak začal, ale serverem. počítám, že to dřív jak v pondělí nebude.

16. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Hotovo. I přes svůj pokročilý věk jsem U rampu zvládla skvěle.
    Počáteční stav želv: 1869. Konečný: 904. Nebyl problém se šlechtěnci (popadali při prvním kompletním šlechtění želv), ale potrápily mě energetické nápoje. Nějak mi nechtěly padat. Asi věděly, že je nepiji. Zato pizzy mám tolik, že bych si mohla otevřít dvě pizzerie.
    Obrázek - výsledek první otočky želv. Ze základu mi při dalších padla i zrzavá želva. Stonek ke komplet - žádná dekorace se mi neschovala.
    EDIT: Moc se mi líbí animace želviček jezdící na U rampě v akčním okně.

Naposledy upraveno: 19/3/22
  17. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

..... a dekorka stále nikde....:oops:

burds, tony13257 a Spozy tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak mám taky hotovo. Želv bylo na začátku kolem devíti stovek, teď jich mám něco málo přes šet set. Chameleony a anakondy jsem nepočítala, jen jsem s nimi doplňovala chovy na energeťáky a pizzu. Řádek řádí, jdu zkontrolovat bedny a zatočit s vehiklem, superka je móóóc málo xD

EDIT: tu Krun-jitsu želvu jsem vyzvedla na stromě, jinak bych hotovo neměla...

19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Stojím na posledním úkolu v levé části a snažím se získat ještě 18 energeťáků. Ze 40 šlechtění 12 ks, takhle si 50 % nepředstavuji.
    Potřební šlechtěnci vypadly už z první várky, největší přeskok na Krun-jitsu (1ks).

Edit:
    Tak konečně hotovo a stonek už pracuje na další várce odměn.
    Želviček mám o 439 ks míň než na začátku, to jde.
    Počáteční počet SK jsem si nezapsala, ale zbylo 8.013 ks.

Naposledy upraveno: 19/3/22
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak akce hotová :)
    Šlechtění se moc nedařilo, zázraky se nekonaly, ale nakonec přeci jenom mise splněna :music:

upload_2022-3-19_23-9-8.png

upload_2022-3-19_23-11-28.png
    Asi si taky otevřu picerku :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.