Zrozeni ke skejtování (17.3. - 23.3.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/3/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Taky u mě skejťák nezastavil,asi zjistil,že už jsem na skejtování staráxDxD

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Včera jsem dokončila řádek, poslední dekorku skejťákův sen jsem nedostala a ještě do této doby ji nemám. Má smůlu, protože již po třetí mne postihla nějaká taková nepříjemnost. Za měsíc to bude 12 let, co hraji a nikdy před tím jsem se s těmito problémy nesetkala.Začíná mi to vadit. Včera jsem někde četla, že dekorky, které nemáme, dnes dostaneme a kde jsou???? Zajímalo by mne, kolik lidí je na tom stejně. Pěkný večer a doufám, že se to brzy napraví.-.--.--.-

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ahoj Fany, jakou kompenzaci máš na mysli? Řádek je k máni jednou za dva dny, tak maximálně příjdeš o 1 bednu a náhodnou položku. Je to sice nepříjemné čekat na opravu, ale ta ztráta je zanedbatelná. Horší je, když je opožděná, nebo dokonce zrušená akce. Máme protočené lístky, odkliknuté řádky, obsazené sloty a tam už se dá o kompenzacích mluvit, i když nikdy nevynahradí co jsme do toho vložili :)
    edit: první sklizeň... no až o tolik bych nepřišla

Naposledy upraveno: 18/3/22
  4. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Co takhle, při čekání na skejťákův sen, hledat čtvrtou místnost ;) pevné nervy modíkům

5. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

za tie odmeny nech si skejtuje real.tím

hanynkach tohle ocenil(a).
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji šikovníčkům, co to stihli včera s malým BB i nedočkavým ze dneška. Já budu asik šlechtit zítra, jak začne BB, ale ještě si počkám na ofika, kdyby náhodou bylo šlechtění za polovic. Mé druhé já, Hanácké Hamón, doufá, že ano xD Mám hotovou prostřední část, chráničů zbylo habakuk z tulidomku za 1 SK z minula. Teď ještě aby mi vystačila zvířena na potřebné šlechtěnce a ostatní ingredience...

7. 007lala

007lala Pilný autor

Pochopila jsem dobře, že polovina hráčů skejťáka dostala a už má funkční řádek a druhá polovina, kde jsem pochopitelně i já, dekorku nemá? To mi teda přijde dost divný, kdyby ji neměl nikdo, ok chyba, ale proč někdo jo a někdo ne? Že by to bylo zase to dělení na hráče "lepší" a "druhořadější" jakosti?

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

007lala: některé servery fungovaly hned, některé po opravném skriptu a některé čekají. Stačí to tak, jak to chápu já?

9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak skejťák stále nikde>:(

10. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

mamča50
    Buď v klidu, také tu dekorku nemám a určitě se mi ani nepřipsala 2x bedna s bonusy ze střední části. Ostatní odměny jsem nekontrolovala a teď už to ani nepoznám. Ale bude nás takových hodně ....

11. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak vážení, asi většinu naštvu, stonek stonkuje, mám to ale štěstí!! Tak buďte trpělivý a těšte se.

12. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahojky. jednu bednu??? Dnes už je to druhá a milion BZ .....

13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Vždyť nejde o život, nakonec bude dekorka v řádku, tak jak má být. Beden mám v liště několik tisíc a vůbec mně nevadí, že budu mít o pár méně. Jsou to jenom omalovánky, ach ta závislost je opravdu děsná xDxDxDxDxD

maja.rada - venku svítí sluníčko a tak ty bedny a milión BZ snad oželíš.... třeba bys dostala slepice a z nich bys takovou radost ani nemusela mít;););)

14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

... nestonkuje, :oops::wuerg::cry:

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Taky nestonkuje. Máte úkol v družstvu?:eek:;)

16. Spozy

Spozy Pisálek fóra

Tak stále nic, dekorace pořád není a stonek nejde aktivovat, kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu... To jsem zvědal jestli dostaneme aspoň nějakou kompenzaci...

17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Takto to opravdu není. Část odměn nedostal žádný hráč, který akci splnil dříve, než byla daná chyba opravena. Po opravě už hráči dostávali rovnou všechny odměny. Teď je akorát potřeba spustit script, který připíše chybějící odměny hráčům, kteří je nedostali, což se včera bohužel nepovedlo.

18. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, stále nemám dekorku sen skejbordáka.

babioli, tony13257 a burds tohle ocenili.
  19. babioli

babioli Osvícený autor

Tak to jsem zvědavá jestli tu dekoraci budu mít aspoň dnes. Už jsem díky tomu přišla o dost BZ ale jak se říká trpělivost růže přináší a tak mně snad přinese "Sen skejbordáka"

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - ahoj, úkol v družstvu se objeví až po skončení šlechtící akce (vždy to tak je u zavedení nového zvířete ke šlechtění) ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.