Zrozeni ke skejtování (17.3. - 23.3.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/3/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Sovičko gratuluji k vnoučkovi.Do akce jdu.Vybrala jsem všechno SK za rama mince a půjde to

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

O tom, že bude šlechtění želv víme přece už docela dlouho, akce byla jen na hlavní, takže na divošce, případně i mýtině se mohli chovat želvy o stošest. Každý už mohl mít slušnou zásobu. Tulidomek mám připravený, zítra odpoledne mám volno, tak to snad zvládnu celé.

3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, želv je zatím u mne 1753 ks a SK 6500 . Chtěl jsem nejdříve jen růžovky, ale ten stonek... Zvířata, která nemusím chovat a tudíž pěstovat a mlít krmivo - to je velká pomoc. Nu uvidíme, jak bude padat matroš želviček. Ono, když vám přeskočí zvěř zrovna, když to nepotřebujete ,grrr.
    Takže si natáhnu rukavičky a masku a rukou lehounkou jak vánek budu řídit svůj chov želv, abych snad ty potvory nějak psychicky nepoškodil a ony mi nedělaly naschvály.;):p
    Zdar a hlavně velkou duševní pohodu(doporučuji kávičku a rakvičku) při této akci všem zúčastnivších se.
    Sovičko - gratulka k Michálkovi. :D

4. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Něco se nepovedlo. Ať dělám co dělám, tak se mi nedaří nahrát obrázky vyšších levelů želv. Pěstování jinak vypadá OK, ale v tulidomku jsou jen prázdná okénka. Hraji v aplikaci.

EDIT: Tak už je to v pohodě. Po posledním restartu vše naskočilo.

Naposledy upraveno: 17/3/22
    babina51, evainfo a sovicka64 tohle ocenili.
  5. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akci jsem splnila celou - okamžité šlechtění je moc nakažlivé- a to jsem si říkala, že jenom stonek, ale vymklo se mně to trošku z ruky. Ale SK spotřebováno kolem 680 ks, ale nepočítám tulidomek naplněný za 1 SK. Doplňovat jsem musela energetický nápoj - toho jsem měla stále málo, ale nakonec to klaplo.
    Přeji pěkný den a ať se všem daří!!

6. burds

burds Titán fóra

Akce hotova

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čo to? niekde robím chybu? akcia splnená, ale nemôžem aktivovať riadok
    [​IMG] [​IMG]
    Sen jazdca nemám v inventári..??-.-;)
    skúšala som v GCH, Edge, určite som ju nikde nevyložila...:music:

8. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

DANKA722, ahoj, mám stejný problém, akce splněna, a dekorka není v inventáři

9. burds

burds Titán fóra

Jáí tedˇkoukám že to samé.Chybí mi skejtákův sen a akce hotova.

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Nevim jestli to někdo podotkl ale krun-jitsu želva je na stromě za 70 hvězdiček tak aby jste se netrápili šlechtěnímxD

11. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

petaM2001 - byla z první várky šlechtění ze základu - tak jsem to neřešila, ale určitě ze stromu vyzvednu.

Skejťákův den také chybí, ale určitě o tuto dekorku dostaneme.

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

já z první várky tak max.purpuráče:p

13. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Problém s dekorací Skejťákův sen je předán k opravě.

14. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Hned z prvních 105 šlechtění vypadli všichni potřební šlechtěnci, :music:. Jediné co budu muset malinko nahnat, jsou energetické nápoje. Ostatní je v poho. Ještě patnáct minut a mám hotovo :). A to jsem ještě dnes pro jistotu dal želvy na všechny louky, bo mi dojede motýlí kukla :D.

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám hotovo a šlechtění kupodivu dnes na jedničku.Krun-jitsu želvy vypadly 4.Nemívám takové štěstí.
    Jo a ta třetí dekorka taky neni.Teď koukám jak Hurvínek...zrzavá želvaxD

16. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Ahoj, poraďte jak zkrátím čas chlévů želv na ploše? Děkuji za radu
    superkrmivo vím a šetřím do tulidomku, myslela jsem nějaký produkt ale i tak děkuji

Pitrýsek strašně moc děkuji já to nemohla najít

babina51, moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. liduška14

liduška14 Pilný autor

Ahoj,také chybí dekorka skejtákův sen

burds, tony13257 a babina51 tohle ocenili.
  18. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Ahoj Máťo superkrmivem

babina51, -Jara05- a jana563 tohle ocenili.
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Máťo: koukni na bonusy třeba vaječný koňak (likér) je na zjkrácení chlévů, sýrové kuličky...hledat ve FAQ nebo v zásobárně ve stodole, v řemeslné čtvrti....
    Krysáci makají, vůbec se nezastaví, dobrá akce, za chvíli budou mít pohov.

20. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym...isla som si povodne len pre ruzove korytnacky,,ale tak dobre padali pizze a tie chranice ,,ze som to dala cele...Pomohli najvyssi slachtenci v ulohach s SK,tak som to vyzobala celexD:pPreskoky korytnaciek nic moc ,,najvyssia pyzamova,,ale to je o.k.Nech sa Vam dari :p
    stonka mi tiez este nejde a nepripisalo mi 2 bonusove bedne:wuerg::cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.